Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (193. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet qnbfinansta fatura tahsilat kısmında listelendikleri gibi enpara ödemeler kısmında kurum faturası ödeme kısmındam ödense faizsiz taksitlendiriliyor,ama bir türlü entegrasyon işlemleri tamamlanmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RElS kullanıcısına yanıt

Aynı hat üzerinde 2 VDSL hizmetin var diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Okumadan cevap vermek için cevap vermeyin. İstanbul içi farklı iki adresde olan Vdsl hizmetine ait bilgiler.

• merhaba samsundan almak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerek?

kullanan var mı?

• balomer kullanıcısına yanıt

Whatsapp destek hatlarından abone olmak istiyorum vs yazın gerekenleri söylüyorlar hocam.

• mertolix kullanıcısına yanıt

Siz okumadan cevap verdiğiniz için şöyle düzeltelim o zaman, 2 farklı isslere ait aktif vdsl abonelik bilgilerini tek bir hat üzerinde modemde kullanıcı verilerini değiştirerek internete çıkış yapabiliyorsunuz yani aynı hat üzeriden birden fazla X kişisinin vdsl kullanıcı adı ve şifresiyle internet hizmeti alınabildiğini anladım ben ki sizden cevap gelmeyince birkaç kişi de teyit etti mümkün diye fiber de bile.

• Yaklaşık 5 aydır kullandığım İnternet Kutusu fiber aboneliğimi sonlandırdım. Vodafone 100 mbps fiber ilk 6 ay 83 lira kalan 18 ay 174 liradan 2 yıl taahhüt imzaladım. (Aylık ortalama 151 liraya geliyor)

Internet Kutusu 5 aylık sürede 2 defa zam yaptı, bu onların suçu değil firmanın iyi niyetini biliyorum ancak bu enflasyonist ortamda uzun vadeli taahhüt vermek en mantıklısı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRoot -- 23 Kasım 2022; 15:31:31 >
  • xRoot kullanıcısına yanıt

Hocam bende görüştüm sizin mesajı okuduktan sonra da yazdığınız fiyatlarla arada uçurum var. ilk 6 ay 159.00 sonraki 18 ay 293.00 lira dediler, siz eski abone yada red tarifeli filan olabilir misiniz ? Eğer öyleyse gsm tarafını da birlikte taahhüte bağlıyorsunuz o tarafta zaten inanılmaz yüksek fiyat artışları oluyor yine her türlü bu tarz issler avantajlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcholick -- 23 Kasım 2022; 16:37:43 >
  • giovannidrogo kullanıcısına yanıt

Referans konusu ayrı bir başlığı var, ana konu içinde buna yapmanız yasak. Herkeste bu kurala uyuyor.

• furkkkkan F kullanıcısına yanıt

Axess her ay kampanya yapıyor. Peşin harcamaya 2 taksit 3 taksit diye. Hatta şuan 2 ay öteliyor. Kampanyaya katılman yeterli kendisi yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tdsosyal

Axess her ay kampanya yapıyor. Peşin harcamaya 2 taksit 3 taksit diye. Hatta şuan 2 ay öteliyor. Kampanyaya katılman yeterli kendisi yapıyor.

Bankaların sonradan taksitlendirme yapmayacağını yazmıştım, axess'le denerseniz buraya yazabilirmisiniz?

• tdsosyal T kullanıcısına yanıt
    2 ay ertelemeyi bulamadım ben axess de hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fiber olarak hangi altyapı kullanılıyor acaba? 100mbps kullanmak istiyorum fakat vdsl altyapım desteklemiyor. binada sadece superonline fiber var.

• mstfgnay M kullanıcısına yanıt
    Tt alt yapısı kullanılıyor hocam. Superonline ile bu firmadan destek alamazsınız.

Yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar.

• Sabah kalktım hat yok. Başka sorun yaşayan var mı?

TT kaynaklı olma durumu yüksek.

• Bir sorun yok İstanbul Sultangazi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba,

Teknik birim ile iletişime geçtiniz mi?

Abone numaranızı paylaşırsanız bizler de takip etmek isteriz.

Teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • internetkutusu kullanıcısına yanıt

Whatsapptan ilgili arkadaşlara ilettim. Online İşlemlerden de arıza kaydı açtım.

Dediğim gibi Telekom kaynaklı bi durum muhtemelen. Cevap bekliyorum.

• xRoot kullanıcısına yanıt

bende başka iss ye geçeceğim , zaten çok memnun değildim ama uygun diye duruyordum. 80 le başladık 140 a geldik , asgari ücret zammı işle birlikte 200e yaklaşır, taahhütlü bir iss ile 1 yıl fiyat sabitlemek daha mantıklı hale geldi.

Turbonet kullanan var mı ? daha daha iyi bir önerisi olan ??

• 
Sayfa: önceki 191192193194195
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.