Evet qnbfinansta fatura tahsilat kısmında listelendikleri gibi enpara ödemeler kısmında kurum faturası ödeme kısmındam ödense faizsiz taksitlendiriliyor,ama bir türlü entegrasyon işlemleri tamamlanmadı < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (193. sayfa)

-
-
Aynı hat üzerinde 2 VDSL hizmetin var diye bir şey yazdığımı hatırlamıyorum. Okumadan cevap vermek için cevap vermeyin. İstanbul içi farklı iki adresde olan Vdsl hizmetine ait bilgiler.
-
merhaba samsundan almak istiyorum nasıl bir yol izlemem gerek?
kullanan var mı?
-
Whatsapp destek hatlarından abone olmak istiyorum vs yazın gerekenleri söylüyorlar hocam.
-
Siz okumadan cevap verdiğiniz için şöyle düzeltelim o zaman, 2 farklı isslere ait aktif vdsl abonelik bilgilerini tek bir hat üzerinde modemde kullanıcı verilerini değiştirerek internete çıkış yapabiliyorsunuz yani aynı hat üzeriden birden fazla X kişisinin vdsl kullanıcı adı ve şifresiyle internet hizmeti alınabildiğini anladım ben ki sizden cevap gelmeyince birkaç kişi de teyit etti mümkün diye fiber de bile.
-
Yaklaşık 5 aydır kullandığım İnternet Kutusu fiber aboneliğimi sonlandırdım. Vodafone 100 mbps fiber ilk 6 ay 83 lira kalan 18 ay 174 liradan 2 yıl taahhüt imzaladım. (Aylık ortalama 151 liraya geliyor)
Internet Kutusu 5 aylık sürede 2 defa zam yaptı, bu onların suçu değil firmanın iyi niyetini biliyorum ancak bu enflasyonist ortamda uzun vadeli taahhüt vermek en mantıklısı..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xRoot -- 23 Kasım 2022; 15:31:31 > -
Hocam bende görüştüm sizin mesajı okuduktan sonra da yazdığınız fiyatlarla arada uçurum var. ilk 6 ay 159.00 sonraki 18 ay 293.00 lira dediler, siz eski abone yada red tarifeli filan olabilir misiniz ? Eğer öyleyse gsm tarafını da birlikte taahhüte bağlıyorsunuz o tarafta zaten inanılmaz yüksek fiyat artışları oluyor yine her türlü bu tarz issler avantajlı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alcholick -- 23 Kasım 2022; 16:37:43 > -
Referans konusu ayrı bir başlığı var, ana konu içinde buna yapmanız yasak. Herkeste bu kurala uyuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Axess her ay kampanya yapıyor. Peşin harcamaya 2 taksit 3 taksit diye. Hatta şuan 2 ay öteliyor. Kampanyaya katılman yeterli kendisi yapıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tdsosyalAxess her ay kampanya yapıyor. Peşin harcamaya 2 taksit 3 taksit diye. Hatta şuan 2 ay öteliyor. Kampanyaya katılman yeterli kendisi yapıyor.
Bankaların sonradan taksitlendirme yapmayacağını yazmıştım, axess'le denerseniz buraya yazabilirmisiniz?
-
2 ay ertelemeyi bulamadım ben axess de hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
fiber olarak hangi altyapı kullanılıyor acaba? 100mbps kullanmak istiyorum fakat vdsl altyapım desteklemiyor. binada sadece superonline fiber var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tt alt yapısı kullanılıyor hocam. Superonline ile bu firmadan destek alamazsınız.
Yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar.
Sabah kalktım hat yok. Başka sorun yaşayan var mı?
TT kaynaklı olma durumu yüksek.
Bir sorun yok İstanbul Sultangazi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba,
Teknik birim ile iletişime geçtiniz mi?
Abone numaranızı paylaşırsanız bizler de takip etmek isteriz.
Teşekkürler
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Whatsapptan ilgili arkadaşlara ilettim. Online İşlemlerden de arıza kaydı açtım.
Dediğim gibi Telekom kaynaklı bi durum muhtemelen. Cevap bekliyorum.
-
bende başka iss ye geçeceğim , zaten çok memnun değildim ama uygun diye duruyordum. 80 le başladık 140 a geldik , asgari ücret zammı işle birlikte 200e yaklaşır, taahhütlü bir iss ile 1 yıl fiyat sabitlemek daha mantıklı hale geldi.
Turbonet kullanan var mı ? daha daha iyi bir önerisi olan ??
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X