Öyle yaparım hocam teşekkürler ilginiz için iyi forumlar < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (178. sayfa)

-
-
Rica ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
keçiören esertepede kullanan var mı? 35 mps bağlatmayı dusunuyorum. 2 kısı var evde. netflıx, dısney vs ızlenecek TV ' den. başkaca oyun falan yok. ne tavsiye edersınız
-
Zam olayları nasıl oluyor bu firmada? Mega paket şu an 100TL, kaç ay daha bu fiyattan devam edecek? Yapılan zam oranı neye göre belirleniyor, kaç ayda bir zam yapıyorlar?
-
En belirleyici faktör döviz kuru. En son zammın geldiği tarihte döviz kuru 16-17 TL ydi. Şuan 18 TL. Yılbaşından sonra yeni bir zam dalgası gelebilir tüm isslerde eş zamanlı yapılıyor.
Taahhütsüz hizmet veren firmalarda 1 yıllık peşin ödeme seçeneği sunuluyor. Bence taahhütlü fiyatlardan her türlü daha iyi. Çünkü zaten internet kutusu ile karşılaştırdığınızda 2 kat fazla ödemek durumundasınız taahhütlü tarifelere.
Telefon tarifelerinde mesela 5 ayda bir zam geliyor. Aynı telekominasyon hizmetinde internet tarifelerindeki yapılan zamlar buna göre çok daha esnek ve firma haricinde, altyapı sahibinin alacağı kararlara göre de değişebiliyor. TT yarın port ücretlerine zam yapacağım dese yine zam yapmak zorunda kalır mesela firmalar.
-
Bu nasıl iş arkadaş telefondan ulaşın diye mesaj bırakıyorum dönen yok.Evrakları whatsapp den gönderdim "Arkadaşlarımız kontrol edip dönecekler" diye mesaj atıldı.Üzerinden 6 saat geçti whatsapp den yazıyorum durum ne oldu diye yine dönen yok ? Nasıl ulaşıcam size ? Nasıl destek alıcam ? Yarın bir gün destek almak istesem nasıl ulaşıcaz ?
Hocam az evvel görüştüm ben WhatsApp dan
Geçişi sağladım. Gıbırnet 80 lira fatura çıkardı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tahhütsiz sınırsız diyorsunuz ya;taahhüt olarak mesela vodafone 24 ayda sabit fiyat garantisi veriyo.şu anda fiyatları sizden yüksek mesela 50 mb ayda 160 fakat 24 ay sabit fiyat sizde 99 lira olan tarifeyi seneye bu zamanlarda %80 minimum enflasyon ortamında kaça alabileceğiz?
-
Merhaba,
Öncelikle ilginiz için teşekkür ederiz.
Taahhütsüz hizmet almanız hizmetin kalitesinden veya müşteri hizmetleri desteğinden memnun kalmadığınız halde iptal edebileceğiniz veya fiyat artışı olması durumunda yine farklı bir operatöre geçiş yapabileceğiniz anlamına geliyor. Türkiye’nin en fazla aboneye sahip internet servis sağlıyıcısı olsak bile rekabetçi fiyat politikamızdan ve abone dostu tavrımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. İnternet Kutusu olarak her zaman en büyük hedefimiz en hızlı interneti en uygun fiyata sunabilmek olacaktır.
Teşekkür ederiz.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
evet güzel ve kurumsal bir cevapla bana döndünüz ama bu cevap realitede iş görmez neden çünkü iss değişimleri randevular imzalar büyük sıkıntı kimse zorunlu kalmadıkça iss değiştirmek istemiyo.siz beğenmezseniz bizden başka bir iss geçersiniz dediğinizde zaten sizi beğenmeyeceğim bir zamana atıfta bulunmuş oluyorsunuz.onun yerine ben ve benim gibi kafasında ? olan müşterileri şu anda kapsanıza.
-
31 Ekim akşam saatleri itibariyle başvurumu yaptım.
2 kasım tarihinde internetim geldi.
Düzenleme: Teknik destek aradı ve sorunumu hızlıca çözdü hızım düzeldi. Teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warofthe1 -- 2 Kasım 2022; 15:52:5 > -
Merhaba,
Abone numaranızı PM üzerinden iletmenizi rica ederiz. -
80 alırsınız en kötü bence, hat değerlerine bakmak lazım. Türknet eskiden Türk Telekom verilerinden yararlanıyordu ama artık değişti. Ben önceden 79 Mbps alıyordum Türknetten. Sonra 10 ay peşin ödeme kampanyasına katıldım, katılır katılmaz hızımı 61Mbps'ye çektiler. Bunun üzerine tekrar sorgulama yaptım Türknet 61 diyorken İnternet Kutusu 75Mbps diyordu. Geçiş yaptım şu an 75Mbps alıyorum.Sonuç olarak İnternet Kutusu haklı çıktı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Celonfix -- 2 Kasım 2022; 17:9:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba. ISS olarak iyisiniz ama şöyle bir durum var biraz ping değerleri yüksek çok değil ama az da olsa fark ediliyor. Umarım bu sorun için çalışmalar yapıyorsunuzdur.
-
Merhaba,
Sorununuzu anlayabilmek adına abone numaranızı iletmenizi rica ederiz.
8576024649
-
@internetkutusu bugün bir yakınım için Netspeed'den size geçiş başvurusu yaptık. Haftaya da inşallah ben başvuracağım.
-
Sizinki biraz şans gibi olmuş her zaman aynısı olmayabilir. Ama genelde yardımcı olmaya çalışıyor İk.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X