< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (165. sayfa)

-
-
Çok teşekkürler. Özelden de referans kodunu atabilirseniz başvuru yaparsam eğer kullanabilirim.
-
Referans kullananlar faturaya dikkat etsin. Ben çok kez yazmama rağmen fatura çıktı. Gerçi yazınca hemen düzeltiyorlar. Bu sistemlerinde sorun var.
-
2. ayım da bitmiş oldu. Turknetten ilk geçiş furyasındaki ilk günleri haricinde hiç bir sorun yaşamadım O günlerde evde olmadığımdan etkilenmedim. Ayrıca bu dönem için 10 günlük fatura indirimi de güzel bir jest oldu. Gerek hız, gerekte ping konusunda Turknet ile birebir aynı hizmeti alıyorum. Wifi ile 70 mbs civarında hız alıyorum. Buda tüm evdeki cihazlar için yeterli oluyor. Gönül fiber olsun istiyor , işallah bir gün bizim sokaktanda geçer.
-
merhaba vdsl altyapıda ipv6 desteginiz mevcut mu?
-
Yüksek ihtimal destek yoktur ip bile neredeyse sabit
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
200 mbit - 199TL yazıyor sitede. mevcut aboneler 250mbit - 159tl idi. bu mevcut aboneleri etkileyecekmi? yeni bir göç hareketi başlatacaktır öyle ise.
Hem 50 mbit azalmış , hem 40 lira artmış oluyor.
Edit: Bilgi aldım , var olan müşteriler de yılbaşından itibaren bu rakamları ödeyeceklermiş.
Turknetten buraya göçenler farklı yerlere doğru gidebilir bu durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadlover -- 8 Ekim 2022; 15:17:28 > -
Merhaba 24 ay sabit fiyat tarifeniz varmı taahhütlü
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba,
Paketlerimizde taahhüt bulunmamaktadır. Bir yıllık peşin ödeme ile fiyat garantisi sağlayabilirsiniz.
-
Merhaba sadece 35 ve 100 de galiba 1 yıllık peşin fiyat . Lütfen 250 mbps içinde gelsin . Üst paketler için çalışma var mı ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
250 olan paket 200 e gerilemiş ve 200 liraya zamlanmış bile.
-
Yeni üyeler için zamlandı hocam . Eski üyeler için yılbaşından itibaren . 35 ve 100 Luk paketler eski zamsız fiyatları ile senelik ödenebiliyormuş şu anda .quote:
Orijinalden alıntı: sadlover250 olan paket 200 e gerilemiş ve 200 liraya zamlanmış bile.
sözleşmeyi ve kimlik fotokopisini gönderdim, 4 gün oldu geri dönüş yok. valla pek güven vermedi. whatsapp' dan başvuru mu olur!?
-
Merhaba,
Kontrol sağlayabilmemiz için PM üzerinden irtibat numaranızı paylaşmanızı rica ederiz. -
Türk telekom ile olan ilişkimi sonlandırdıktan sonra,yeni bir firma arayışını, Donanım haber forumlarında araştırmam sonucunda, İnternet Kutusu adlı firmayı bularak nihayete erdirdim.
Açıkçası ilk defa ismini duyduğum firmaya olan tereddütlerimi buradaki arkadaşların yorumları ile aştığım için bende kısa bir yorumla süreç ve sonuç hakkında yazmak istedim.
İletişim hattı üzerinden çok kısa sürede müşteri hizmetlerine ulaşmam ilk dikkatimi çekendi, WhatsApp hattı üzerinden evrakları ulaştırırken yazdıklarıma verilen cevap hızı ise bir diğer dikkatimi çeken husus oldu.
Başvuruyu yaptığım andan 24 saat geçmeden Türk telekom dan bir kişi İnterneti bağlamaya geleceğini söyledi.
Ben Türk telekom İnterneti iptal ettiğimi ama İnternet kutusuna böyle bir talepte bulunduğumu söyleyince,gelen cevapta bu talebin Türk telekom üzerinden kendisine iletildiğini söyledi.
Zaten elimde vdsl modem olduğu için, hiçbir kablo vs ile uğraşmadan işlemi tamamladı.
Bana sadece modem arayüzünden yeni isim ve şifreyi yazarak modem kurulumunu yapmak kaldı.
Sonuç olarak Türk telekom üzerinden aldığım aynı hızı alıyorum şuanda.
Firmanın ilgisi, hızı, müşteri hizmetleri kalitesi beni şaşırttı.
Şimdilik çok memnun kaldım.
Teşekkürler..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Süprronline alt yapısı üzerinden hizmet verilecek mi?
Belirtilen hızı alabilirsiniz. Boş port olmadığı için portunuzun VDSL'e geçmesi lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hergün zam üstüne zam geliyor
tarife fiyatları güncel mi acaba?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X