Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (147. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • IDM yok bilader. Drive'dan indirmeye bakayım ama.

• Klasik olay çıkarırsam sorunum çözülür mantığı yazık ediyorsunuz hem kendinize hem de uygun fiyata hizmet almak isteyenlere keşke çözüm odaklı olsanızda sorunlar daha rahat çözülse hele ki bu kadar ılımlı bir firmaya karşı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaat edilen hız 100 Mbps’e kadar şeklindedir.Türk telekom’da da bu şekildedir.

İSS sana 100 Mbps’E KADAR hız verebilir.

Hizmetini aldığım İSS’yi överim de , eleştiririm de ama bu kadarı da pes sizin yaptığınız resmen sabotaj diğer abonelerde neden sorun yok?

170 TL’ye aldığım hizmet bu firma babamın değil bazıları gibi para da almıyorum.Beğenmiyorsan 80-100 lira fazla verirsin Telekom,Türknet veya Müşterisine Tekme atan firmaya geçebilirsiniz.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Ağustos 2022; 18:15:27 >

• Az önce yazılıp silinen mesaj şikayet edildi arkadaş başka yerde oynar artık.

• 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

@internetkutusu 160 TL ye bu hizmeti vermeyin kardeşim bu millet bunu hak etmiyor. Bunları port kapatanların kucağına atın rahatlasınlar. Bizi de sizi de salsınlar yeter bu neymiş yaaa. Yada 2 katını ödesinler. Millet gerçekten manyaklaştı iyice... 88de port kilitlemişsiniz diyor 91e çıkıyor rahatladım diyor, Siz yaptınız diyor çatur çutur kopsun bağlantısı snr dan da rahatlasın bu arkadaşlar. Bunlara böyle lazım. 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

• Gerçekten dertler derya olmuş 3 mbps fazla alıp rahatlayanlar var inanılır gibi değil 😂😂😂 160 tl ye az önce pizza söyledim bu arada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • readytodie1 kullanıcısına yanıt

Bende indirimle hamburger söyledim 😂😂

• 100 Mbps VDSL - Derince/Kocaeli

Kablosuz bağlantı, arada 10 metre 2 Duvar var, modem tenda v12, alıcı tenda u12

Steam;

Arkada youtube açık speed test;

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Hakkını aramak yerine olduğu kadarına şükreden ve hakkını arayana hakkını aradığı için mualefet eden bu tür insanları anlamak çok zor.

Ben 1 mbps değil 100 kbps olsa hakkımı yinede ararım. Çünkü para ödüyorum ve bu ödediğim parada onların alın teri yok benim var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 27 Ağustos 2022; 19:29:46 >
  • Bunu bütün harfleri büyük yazan insanlara hakaret küfür eden zeki arkadaş mı söylüyor 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

• Biraz da gerçekler.

• 
Sayfa: önceki 145146147148149
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.