%70 ihtimalle modemi bozuk farklı bir modem ile denesin. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (146. sayfa)

-
-
Gibirnet e gececegim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
WP'den yazışmadığımı da nereden çıkardınız. Deneyimlerimi paylaşma ve tavsiye vermek için senden izinmi alacağım boş yapma burada!!!!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 27 Ağustos 2022; 17:10:14 > -
Arkadaş engellemiş beni ama kötü niyetli belli çözüm aramıyor insanları kaçırmaya çalışıyor organize bir şey.
Niyet kötü hocam çözüm odaklı değil zaten dikkat edin belli aralıklarla 2-3 kullanıcı aynı anda aynı tür mesajlar atıp firmayı kötülüyor DDOS saldırıları farklı şekilde buradan devam ediyor.
Biraz daha devam ederse dh yönetimi gerekeni yapar.
Bitmiyor ki bunlar gidiyor 3 gün sonra aynı anda 2-3 kullanıcı konuyu basıyor milleti kaçırmaya çalışıyor hepsi de agrasif ve çözüm odaklı değil.
hattımla ilgili işlem yaptılar hattım resetlendi hızım biraz yükseldi
sorun sizdemiş işte artık hız değerlerim 88 e sabitlenmiyor neden beni 1 aydır uğraştırdınız
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gungorxorhan -- 27 Ağustos 2022; 17:35:12 >
-
80-100 lira fazla ver geç Türk telekom’a sal şu İSS’yi mesajlarının yarısı İK konusunda geçmiş vallahi İnternetKutusu yetkililerine Allah sabırlık versin.En ucuz interneti kullanıyor firmayı satın almış gibi davranıyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NitroNos -- 27 Ağustos 2022; 17:32:13 > -
umarım 2.4 ghz ile 100 alamıyorum demiyorsundur
-
88 den 91 e çıkınca ohhh tamam gördünmü diyen var ısrarla bilgi paylaşmayan var.
Doğru düzgün rica edin zaten firma gidişinize izin veriyor. Bi salın artık konuyu. Gidin başka issye geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Parasını ödediğim hizmetin hakkını arıyorum burada fanatiklik yapmayın!!! Ben bedavaya hizmet almıyorum burada özgürce hakkımı arayacağım tabi.
-
Kardeşim bunlara laf anlatamazsın. Firma babalarının gibi savunuyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elite_n1nja -- 27 Ağustos 2022; 17:49:39 > -
idm ile drive üzerinden bir dosya indirmeyi dener misin ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X