Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (142. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmit'le gebze arasında 5ms fark var enteresan. @internetkutusu

• PowerPC kullanıcısına yanıt

Gebze-İzmit-İstabul olursa ekstra 1 ms ekleniyor acıbadem için geçerli ama gayrettepe’de 2 ms ayrıca Gebze-Pendik-Acıbadem üzerinden 3 ms alıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ay sonu TurkNetten gecis yapicam kendime ait modem var muteri temsilcisiyle gorustum 48 saat icinde gecis olur diyor arkadaslar gecis yaparken internet kapali kaliyormu sorun yasayan varmi gecmis okudum 1 gunde getim diyenler var altyapim VDSL2 Turk Telekom zaten biktim bu Turknetin zam ustune zam yapmasindan.

• NegroBlanco kullanıcısına yanıt
    Aranıyorsun geçiş sonrasında. Pppoe bilgilerini iletiyorlar modeme giriyorsun. Bu kadar. Diğer operatör genelde hattı hemen iptal etmiyor bilgileri girene kadar internete çıkmaya devam ediyor. Bende böyle olmuştu turknetten geçtim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Sesli onaya kadar mevcut operatörü kullanabiliyorsunuz. Herhangi bir kesinti olmuyor.

• TurkNet’ten gecince ping hiz vs sorun yasadinizmi.

Yaşayanda var yaşamayanda.

Ben yaşamadım.

Ben yaşamadım hocam. Farklı sorularınız varsa özelden cevaplayabilirim.

Sorun değil ama hızım yükseldi. Vdsl hat kullanıyorum.

• Vdsl modem icin faturaya ek ne kadar ucret aliyosunuz ve yeni eve ilk defa internet baglaticam kac gun surer

• themaniak kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Xdsl de faturaya ek modem kiralama sistemiyle çalışmıyoruz.

Sadece peşin ödeme ile modem satışlarımız mevcuttur.

Fiber altyapılarda ise faturaya ek 10 TL modem kiralama ücretimiz bulunmaktadır.

Whatsapp destek hattımız üzerinden ilgili ekip arkadaşlarımız detaylı bilgilendirme yapacaktır.

İlginiz için teşekkür ederiz.
  • themaniak kullanıcısına yanıt

Modemin peşin olduğu belirtilmiş zaten, altyapı hazır ve sıkıntı yoksa ortalama 2-3 iş günü içinde oluyor. Evrakları önce online olarak göndermeyi unutmayın. Başvurudan sonra eve Telekom ekipleri geliyor, bölgemizin ekip yoğunluğuna da bağlı, önceden modemi hazırda tutun.

Bence sıfır modem almak yerine 2. El satış platformlarından vdsl2 modem almanız daha mantıklı, modemler kolay kolay bozulmaz. 100-250tl arasına bulabilirsiniz.

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

Sorun problem yok, olsada yardımcı oluyorlr hocam.

• Dün özelden mesaj attım ama geri dönüş yapmadınız. Kontrol edebilir misiniz?

• internetkutusu kullanıcısına yanıt
    Aslında faturaya ek modem satışı uzun vadede size yarayabilir. Müşteriyi bağlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Referans konuları ve fatura işlemleriyle ilgili Wp Destek üzerinden faturalandırma birimimiz ile direkt görüşme sağlayabilirsiniz.

Bizler konuyu ilettik sizlere dönüş sağlanacaktır.

Teşekkür ederiz.
  • circassianman kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

İnternet Kutusu olarak müşterilerimizi bağlamanın en değerli yöntemini kaliteli hizmet ve uygun fiyat olarak görmekteyiz :)

Değerli önerileriniz için teşekkür ederiz.
    Güzel bir geri dönüş oldu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Az önce internet kutusu tarafından aranarak yanlış fatura çıkarıldığı ve düzeltildiği tarafıma iletildi. Teşekkürler.  

internet kapalı kalmıyor sesli onay sonrası kullanıcı bilgileri geliyor sms olarak hemen modeme girerek bağlantı sağlıyorsunuz bende yeni geçtim 5 yıldır netspeed kullanıyordum fiyat daha uygun olduğu için tercih ettim şuana kadar bir sıkıntı yaşamadım memnunum

• 
Sayfa: önceki 140141142143144
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.