bu upload türknette nasıl var TT altyapısı değil mi? |
🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (116. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
Bu çok iyiydi 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen sorunlar çözülmüş hattım on numara :)
-
Paket loss lar ne durumda?
TV denmiş gayet iyi net
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Oyun nedir hocam bağlantıdan dolayı atacağız diyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Euro Truck Simulator 2 - TruckersMP
-
sonunda kur-tul-dum turk net bağlantı ucreti almadan geri bağlantımı yaptıra bildim. sizin sorunlarla uğrasırken ben yayın yapıyordum. ohhh beee
-
Sevgili Abonemiz, 5 gün süren teknik aksaklıklar nedeniyle ekipçe çok üzgünüz. Bu 5 günlük mağduriyetinize istinaden Ağustos ayı faturanızdan 10 günlük kullanım ücretiniz tarafımızca karşılanacaktır. Bu süreçte dahi bizi yalnız bırakmadığınız için minnettarız. Sizi seviyoruz, Sizin için çalışıyoruz. İnternet Kutusu B021
-
-
Vay vay vay. Muhteşem hareket ♥️♥️♥️
https://www.youtube.com/watch?v=BMbo69m9Mto&feature=youtu.be
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pickaxe -- 2 Ağustos 2022; 23:14:48 >
Sevgili Abonemiz, 5 gün süren teknik aksaklıklar nedeniyle ekipçe çok üzgünüz. Bu 5 günlük mağduriyetinize istinaden Ağustos ayı faturanızdan 10 günlük kullanım ücretiniz tarafımızca karşılanacaktır. Bu süreçte dahi bizi yalnız bırakmadığınız için minnettarız. Sizi seviyoruz, Sizin için çalışıyoruz. İnternet Kutusu
Adamlara helal olsun büyük firmaların yapamadıklarını yaptılar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sevgili Abonemiz, 5 gün süren teknik aksaklıklar nedeniyle ekipçe çok üzgünüz. Bu 5 günlük mağduriyetinize istinaden Ağustos ayı faturanızdan 10 günlük kullanım ücretiniz tarafımızca karşılanacaktır. Bu süreçte dahi bizi yalnız bırakmadığınız için minnettarız. Sizi seviyoruz, Sizin için çalışıyoruz. İnternet Kutusu B021
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X