Şimdi Ara

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 (111. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.730
Cevap
92
Favori
312.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
136 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • özellikle google, valve gibi lokasyonlarda ping iyileşmesi çok iyi olmuş. gaziantep üzerinden google 37 ms

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥
  • Firma mesajlarında hafta içi ping ile ilgili ayrıca bir çalışma yapacağını daha pinglerin istedikleri seviyeye gelmediği konusunda bilgi veriyor whatsapp'dan hocam. Bu daha olmamış hali diyorlar yani.

• Arkadaşlar,Valorant oynayan varsa sunuculara ping atabilir mi? Sadece valorantta istanbul serverında 40 ms alıyorum.

• Lexaion kullanıcısına yanıt

ISS Ping: 35 ms / Valorant ping: 40-45 ms civarında değişiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 1 Ağustos 2022; 13:14:39 >
  • RElS kullanıcısına yanıt
    Şuanki sorun sanırım iss kaynaklı yine araya konulan güvenlik duvarlar falan ping yapıyor.Normalde 7 ms almam lazım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Lexaion kullanıcısına yanıt

Yurt dışı EU sunucularındaki çıkışlarda yüksek. 60/70 ms civarında olması gerekiyordu bende +20 ms yüksek çıkıyor.

🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥gameserverping.com
    Valorant Ping Test- GameServerPing.com
    https://gameserverping.com/snapshot/fef492ed139066f484a4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RElS -- 1 Ağustos 2022; 13:23:19 >
  • Hatlarda güzel iyleşmeler oldu, saldırılar tamamen önlenmiş diye düşünüyorum. Referanslarımdan kimsede 2 gündür bi sorun yaşanmadı. 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

• Geçişim az önce onay için aradıktan sonra bağlandı, Şuan için pinglerim Turknet'le aynı ekstra olarak söyleyebileceğim Müşteri hizmetleri baya ilgili gibi gözüküyor. Bakalım neler yaşayacağız, gelişmeleri yazarım yeni geçmek isteyen arkadaşlar için 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

• Sorunlar düzeldi yazmayın arkadaşlar bazı üyeler kabul etmek istemiyor. Onlar ne zaman düzeldi derse o zaman yazarsınız.

• 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥 

Acaba oyunlardaki pingler ile ilgili nasıl bir yol izleyecekler..Yani sıkıntı olmadığında oyun dışında yağ gibi akıyor,birde yurtdışı çıkışları için anlaşsalar birileriyle tadından yenmez..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • im_Cihan kullanıcısına yanıt

Whatsapptan sorabilirsin hocam. Bu soruya farkındayız gerekli çalışmaları yapıp bu hafta çözeceğiz dediler. Siz de teyit edin. Adamların verdiği cevap bu. Yaparlar yapmazlar onu bilemem ama sizde sorun cevap alın.

• gungorxorhan kullanıcısına yanıt

Şaka gibi vallahi, önceki mesajlarımda yazdıklarımın tamamını geri alıyorum hocam.

• 🔥 İNTERNET KUTUSU -[ANA KONU] 🔥99.90₺'den Başlayan Fiyatlar 🔥

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ulaşılabilir hızı SNR 0'ın komşuluğuna vurunca ulaşılabilecek hız olarak değil de makul bir (7-8 gibi) SNR'ye göre hesaplıyordur modem muhtemelen, arkadaşın SNR 3.6 ya kadar düşmüş o yüzden tüm hesap bozulmuş.

Hocam firma ile görüştüğünüzde ne yanıt aldınız? Dslam ne koymuşlar? Görüntü istediniz mi?

• Geçiş yapacak bir kaç arkadaşım engelli indirimi soruyorlar ? Bu konu ile alakalı ben bilgi alamadım var mı bilgisi olan ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Engelli indirimi yapmıyorlar diye biliyorum hocam, dilerseniz whatsappdan sorun belki vardır.

• fctmerkezi F kullanıcısına yanıt

Engelli indirim yok hocam bu firmanın bu hizmetinde şuan için. Airfiber de var sanırım.

Bu arada geçiş için 2-3 gündür yaşananları gözardı etmeyin.

• Merhaba,

Yeni geçiş yapacağım arkadaşım çok memnun, sizin önerileriniz nedir ?

• CrazyeS-Low C kullanıcısına yanıt

Okuyup karar verebilmen için 111 sayfa yazılı deneyim yorumları mevcut...

• 
Sayfa: önceki 109110111112113
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.