![]() Dolandırıcının Steam'de kullandığı adı: 𝐋𝑦ɳ𝐞✗꧂ Dolandırıcının steam profili: Dolandırıcı steam profili: https://steamcommunity.com/profiles/76561198998330574 Bu dolandırıcının CS:GO rütbesi global, kartal ya da tek yıldız arasında gidip geliyor. Türkçesi de son derece düzgün, inandırıcı bir ses tonu var. Profilinde de 30-35 sayfa hep +rep, övgü, kral adamsın, adamın dibisin gibi şeyler yazılı. Kendisini Muhammet olarak tanıtıyor. 10 Aralık 2021 Cuma akşamı bana Discord'dan ekran görüntüsü açarak dedi ki: "Ben bilgisayar sistemimi ve profilimdeki bıçak ile eldiveni CS:GO'da Stockholm turnuva bileti, jetonları ve hatıra paketlerinden keşfettiğim bir yöntem ile aldım. 2-2.5 saatte 3.000 liralık bir bıçak alacak kadar para kasıyorum. O yöntem de şöyle: Bir Stockholm turnuva bileti alıp, sonra 10 jeton alıp o jetonlarla da hatıra paketi alıyorum. Belirli maçlar var (Yani bu maçları ben biliyorum, bunun için birlikte oynamamız gerek demeye getirdi), o maçları izleyince sana değerli kasalar düşüyor ve her kasa harcadığın jetonlardan 7-8 lira daha değerli. Kısa sürede çok kar etmek için de jetonları 10'lu 10'lu almak gerekiyor. Bu yöntemin bitmesine 2 gün kaldı, sen de kâr et. Yalnız bende oynayacak para kalmadı. Senin skinler ise para eder, istersen onları satalım kat kat fazlasını çıkaralım ve istediğin envanteri dizersin.". Ben de uzun süredir almak isteyip alamadığım bıçak, awp ve eldiven eksiğim olduğu için olur dedim. Sonra benim silah skinlerinin 4'te 3'ünü buna 1-2 liralık dandik itemler karşılığında takas yaptım. O bu skinleri satacak, bakiye oluşturacak o bakiyeyi büyütecek, değerli silah skinleri alıp bana takas yollayacaktı sonra ben onları satıp kredi yapacak ve değerli silah skinleri alıp ona yollayacaktım ve bu döngü 2 gün boyunca devam edecekti. 2 günün sonunda bir de benden hediye olarak "Dying Light 2 oyununu da artık bana satın alırsın" dedi. Ben Lynx'e tüm envanterimin 3'te 2'sini takas yaptıktan sonra o discord bağlantısını kesti ve arkadaş listesinden de sildi beni. Yani açık şekilde dolandırıldım. Ben bu işlerden pek anlamam, bir de o gün yaklaşık 30 saat uykusuz olduğum için dolandırıldım. 3-4 yıl önce bu kaybettiğim envanteri dizmek için 1 aylık maaşımın tamamını harcamıştım. Bana anlatıldığı kadarıyla bu dolandırıcının bir başka yöntemi ise şöyleymiş: Rekabetçi ya da Yoldaş maçı arayanlardan gözüne kestirdiği envanteri sağlam bir ya da birkaç kişiyi lobiye davet ediyormuş. Sonra lobiye gelenlerden birine "Sen hilesin, bende hileleri gören program var, defol git, senin yüzünden rütbe düştüm" diyerek hile diye itham ettiği kişiyi lobiden atıp, o gözüne kestirdiği kişi ya da kişilerin gözünde dürüst, sözüne güvenilir izlenimi yaratıp o kişiye bu programı göndermeyi teklif edip Steam hesabını çalmaya çalışıyormuş. Bu dolandırıcıyı şikayet edip. Şikayet bölümüne "insanları dolandırıyor, dolandırmaya çalışıyor, hesap çalmaya çalışıyor" şeklinde yazarsanız sevinirim. ![]() |
|
CPU: Ryzen 7 5800X| GPU: Sapphire Nitro+ RX 6700 XT 12gb| RAM: Trident Z Neo 3600mhz Cl16 2x16gb| ANAKART: Msi Mag X570 Tomahawk WiFi| M.2 SSD: Samsung 980 Pro 500gb + XPG SX8200 Pro 512gb| HDD: Seagate Barracuda Pro 10tb| MONITOR: Msi MPG27CQ2 27" 1ms 144hz| PSU: MSI Mag A750GF 80+ Gold 750watt| KASA: Cooler Master MB511| CPU FAN: Cooler Master ML240L v2| KULAKLIK: Hyperx Cloud Alpha Wireless| TUŞ: MSI Vigor GK50 Elite| FARE: Zowie S1| WEBCAM: Logitech Brio 4K | YAZICI: Epson Ecotank L3251
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı