Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 25.11.2021 tarihi itibariyle sabah gelen bilgilere göre;

İphone 13 modellerinde 29-30-31 Ekim ve 1-2 Kasım bugün itibariyle gönderildi yada gönderilmeye hazırlanıyor aşamasına geçti.

iPhone 13 Pro ve Pro Max modelleri için 21-22-23-24-25-26 Ekim olanlar gönderilmeye hazırlanıyor aşamasında. Pro ve Pro Max modellerinde iki gündür bir duraksama var umarım hızlanır.

4-5 gündür bazı siparişler 24 saat içinde gönderildi kısmına geçmedi. 4-5 güne yakın hazırlanıyor kısmında bekleyen modeller var. Bilgi amaçlı paylaşıyorum.

Vatan ve MediaMarkt siparişlerinde bir gelişme yok.

iPhone 11 siparişleri en son 26-27 Ekim olanlar gönderilmişti.

Tüm iPhone satışları hala kapalı Apple Store için.

Apple Store mevcut siparişleri iptal ettiğine dair çıkan haberler doğru değildir. Mevcut siparişler için bir sorun yoktur.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• smtsndl S kullanıcısına yanıt

2 kasım siparişli iphone 13 128gb modeli bu sabah gönderime hazırlanıyor olarak güncellendi

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: smtsndl

2 kasım siparişli iphone 13 128gb modeli bu sabah gönderime hazırlanıyor olarak güncellendi

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Allah sağlıkla kavuştursun inşallah...

Güzel haberler...

• Çok enteresan arkadaşımın 24 saat geçti hâlâ gönderime hazırlanıyor. Bir başkası da 2 gün bu aşamada bekliyor diyor. Yavaşlık sözkonusu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 Kasım'da iphone 13 sipariş etmiştim Apple'ın sitesinden. Teslim tarihi 30 Kasım - 7 Aralık olarak gösteriyor hala. Siparişimi iptal ederler mi sizce beyler veya teslimatı ötelerler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar herkes ayrı ayrı siparişimi iptal ederler diye sormaya yemin mi etti ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dysquest kullanıcısına yanıt

söylenilen tarih aralığında kargoya verilmiş olur

• |DL| kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam benim de bugün provizyondan çıktı aliexpress esr dan ekran koruyucu ve kılıf sipariş verdim bakalım önce hangisi gelecek Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: akin

Bu mesaj silindi.
    Hocam ilk mesaja ekleyebilirim sabitlemeyi ben yapamıyorum. Sabitleme var mı ona da emin değilim. Mesaj beğenilirse ilk sayfada üstte çıkıyor.

• 21 Ekim siparisim bu sabah gonderildi (saat 9 civari bildirim geldi)

iPhone 13 Pro 128gb. Grafit

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Kronik sorunsuz gelir umarim

• benim 21 ekim PM siparişi de gönderildi oldu az önce, 256 graphite

• Hocam sizde bir hareket var mı?

• Hayırlı olsun sorunsuz teslimat olur inşallah. Güle güle kullanın.

• benim ki de 22 ekim sipariş inşallah gönderildi olur bu gün bakıcaz artık 13 pro 256 gb

• 3.günüm. Halen hazırlanıyor şeklinde duruyor. Neden kargoya verilmedi anlamadım.

• tekepan kullanıcısına yanıt

Graphite sanırım en çok satan renk, bu forumda hep bu rengi görüyorum veyahut mavi...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.