Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Tek kelime ile muhteşem...
-
öyle birşey olsaydı bence bu forumda konusu açılırdı. birçok kişi benim de siparişim iptal oldu diye yazardı. Ama şunu belki yaparlar. 23 kasımda aynı hesaptan veya aynı kredi kartıyla başka hesaplardan çok sayıda ürün siparişi yapanları iptal ediyor olabilirler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mediamarkt sistemlerini düzeltmiş siparişi görüntüleyebiliyoruz. Beklemeye devam malesef.
-
Hocam Apple’dan değilde Mediamarkt’ten sipariş etme nedeniniz nedir? 15 ekimde Apple’dan etmiş olsaydınız 10 gündür kullanıyordunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet. Teslimatın 3-4 gün erken olacağını tahmin ediyorum. (
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 17 ekimde siparis gecmistim bekliyorum daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım.
Ben dün aldım. Alırken teslimat 4-5 hafta diyordu. Yani 24 Aralık - 30 Aralık.
Aldıktan sonra 7 Ocak - 17 Ocak yazıyor. İlerleyen günlerde değişir mi? Yoksa yılbaşı sonrasına mı kalır?
Durumu bu şekilde olan oldu mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_1982 -- 24 Kasım 2021; 14:16:42 >
12 taksit yapıyor diye mediamarktan sipariş verdim. bir de apple store ile gönderim tarihleri hemen hemen aynıydı. burdan da hiç alışveriş yapmam normalde ama güvenip aldık boşa çıktı güven pişman oldum apple dan almadığıma. iptal de etmek istemedim bekliyorum bakalım. umarım gelir en kısa zamanda.
-
Hocam iki ay daha bekletse iptal edilmez şu ortamda. Hayırlı olsun.
aynen 25 yazacaktım. hafta sonuna kadar gelir umarım...
-
bu şekilde olanlar var, en azından zamsız fiyattan aldınız
-
-
-
Hocam zaten gönderime hazırlanıyor kısmına geçmiş. 25 ekim için bugün bir gelişme oldu eli kulağındadır. İnşallah cuma gününe kadar gönderilmiş olur.quote:
Orijinalden alıntı: Philipp_PleinBenimde sipariş tarihim 25 Ekim hala kargoya vermediler:(
Teşekkür ederim herkes sağlıkla tertemiz kavuşsun cihazlarına...
-
Zamsız fiyattan aldık diye 2 hafta fazla beklemek gerekir? Satarken 4-5 hafta yazıyordu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X