Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevgili Apple müşteri hizmetleri der ki, "gönderime hazırlanıyor aşamasına geçmesi çok güzel, ilgili tarihler arasında size ulaştırılmış olur"...

Kendisine benimle birlikte aynı modeli sipariş veren arkadaşlarımın kargolarını teslim aldıklarını söylüyorum, "ürünler belirli bir sırayla gönderiliyor" diyor. Peki 25-26 Ekim siparişleri de gönderilmeye başlanmış, benimki 21 Ekim diyorum, eveleyip geveliyor. Çok doğru zamanda, çok güzel bir seçim yapmışsınız diyor, hadi canım. Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

Velhasıl, kim neyi hazırlıyor, kim gönderiyor, neye göre işlem yapılıyor hiçbiri bir şey bilmiyor. Gebze'deki depolarında bir şeyler rastgele yapılıyor sanırım.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

@Serhat!

< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• Janti kullanıcısına yanıt

Tek kelime ile muhteşem...

• öyle birşey olsaydı bence bu forumda konusu açılırdı. birçok kişi benim de siparişim iptal oldu diye yazardı. Ama şunu belki yaparlar. 23 kasımda aynı hesaptan veya aynı kredi kartıyla başka hesaplardan çok sayıda ürün siparişi yapanları iptal ediyor olabilirler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mediamarkt sistemlerini düzeltmiş siparişi görüntüleyebiliyoruz. Beklemeye devam malesef.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]
  • nsenbas N kullanıcısına yanıt
    Hocam Apple’dan değilde Mediamarkt’ten sipariş etme nedeniniz nedir? 15 ekimde Apple’dan etmiş olsaydınız 10 gündür kullanıyordunuz?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Evet. Teslimatın 3-4 gün erken olacağını tahmin ediyorum. (

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Bende 17 ekimde siparis gecmistim bekliyorum daha

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Den57 kullanıcısına yanıt
    Anladım.

• Ben dün aldım. Alırken teslimat 4-5 hafta diyordu. Yani 24 Aralık - 30 Aralık.

Aldıktan sonra 7 Ocak - 17 Ocak yazıyor. İlerleyen günlerde değişir mi? Yoksa yılbaşı sonrasına mı kalır?

Durumu bu şekilde olan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_1982 -- 24 Kasım 2021; 14:16:42 >
  • Pençe_1982 kullanıcısına yanıt

12 taksit yapıyor diye mediamarktan sipariş verdim. bir de apple store ile gönderim tarihleri hemen hemen aynıydı. burdan da hiç alışveriş yapmam normalde ama güvenip aldık boşa çıktı güven pişman oldum apple dan almadığıma. iptal de etmek istemedim bekliyorum bakalım. umarım gelir en kısa zamanda.

Hocam iki ay daha bekletse iptal edilmez şu ortamda. Hayırlı olsun.

• Philipp_Plein kullanıcısına yanıt

aynen 25 yazacaktım. hafta sonuna kadar gelir umarım...

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    bu şekilde olanlar var, en azından zamsız fiyattan aldınız

• Sonunda kavuştuk 13 pm'e (128 gb). Apple dün gönderdi (22 Ekim Sip.Tarihi) az öne ups teslim etti.Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• quote:

Orijinalden alıntı: icagan

Sonunda kavuştuk 13 pm'e (128 gb). Apple dün gönderdi (22 Ekim Sip.Tarihi) az öne ups teslim etti. 

Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Janti

Selamlar,

Sevgili Apple müşteri hizmetleri der ki, "gönderime hazırlanıyor aşamasına geçmesi çok güzel, ilgili tarihler arasında size ulaştırılmış olur"...

Kendisine benimle birlikte aynı modeli sipariş veren arkadaşlarımın kargolarını teslim aldıklarını söylüyorum, "ürünler belirli bir sırayla gönderiliyor" diyor. Peki 25-26 Ekim siparişleri de gönderilmeye başlanmış, benimki 21 Ekim diyorum, eveleyip geveliyor. Çok doğru zamanda, çok güzel bir seçim yapmışsınız diyor, hadi canım.  

Velhasıl, kim neyi hazırlıyor, kim gönderiyor, neye göre işlem yapılıyor hiçbiri bir şey bilmiyor. Gebze'deki depolarında bir şeyler rastgele yapılıyor sanırım.

@Serhat!

Hocam 25 ekim siparişleri de gönderime hazırlanıyora geçti. İlginç şekilde hazırlanıyor kısmına geçişte bir aksama yok ama gönderme konusunda bir duraksama oldu pro ve pro max modellerinde. İnşallah en kısa zamanda gönderirler. Ben sizden daha çok beklemeye başladım hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

Benimde sipariş tarihim 25 Ekim hala kargoya vermediler:(

Hocam zaten gönderime hazırlanıyor kısmına geçmiş. 25 ekim için bugün bir gelişme oldu eli kulağındadır. İnşallah cuma gününe kadar gönderilmiş olur.

• |DL| kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim herkes sağlıkla tertemiz kavuşsun cihazlarına...

• TAGRNT kullanıcısına yanıt
    Zamsız fiyattan aldık diye 2 hafta fazla beklemek gerekir? Satarken 4-5 hafta yazıyordu.

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.