Var hocam. 13 Kasım Pro 512 Sierra hala gönderilmedi. 6 Aralık'tan beri gönderime hazırlanıyor. |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (213. sayfa)

-
-
Hocam görüşme yaptınız mı hiç? Bir de teslim tarih aralığı neydi, geçti mi söylenen tarihi?quote:
Orijinalden alıntı: iskozVar hocam. 13 Kasım Pro 512 Sierra hala gönderilmedi. 6 Aralık'tan beri gönderime hazırlanıyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam çok şanssız zamanda sipariş geçmişiz valla 12-17 Kasım arası sipariş verenlerin gönderimlerinde hep bir sorun oluştu.
-
Müşteri hizmetlerine ulaşılmıyor ki hocam. Tarih olarak 14-21 Aralık verdi hala bekliyorum bakalım. 21'i geçecek gibi duruyor. Yarın da gönderilmezse apple merkezi önünde kendimi yakacağım.
-
Hocam müşteri hizmetlerine saat öğlen 1 den sonra ulaşmayı deneyin ve de aradıktan sonra ilk önce 5 i ardında 4 ü sonrasında sipariş numarasını istiyor ondan sonra da müşteri temsilcisiyle görüşmek için 1 i tuşlayın. Ben böyle ulaştım en azından.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lucky62 -- 16 Aralık 2021; 22:52:0 > -
21-23 Kasım arası siparişlerinin kayda değer bir kısmı gönderilip bu tarihlerin kalması çok ilginç. Yarın umarım gönderilir. Yoksa teslim tarihini de geçecek muhtemelen. Ben aynı ürünü aynı renk kapasite 3 kasımda sipariş vermiştim yani bakınca sizinle tam 10 gün var arada 1 Aralıkta teslim aldım. Yani normalde size 11’inde ulaşması lazımdı. Hadi gecikme oldu falan 16’sı diyeyim. Apple son 10 gündür tamamen bitmiş durumda. Ne telefonları açıyorlar doğru düzgün, ne sipariş düzeni kaldı. Enteresan bir durum. En kısa zamanda sizin bekleyişiniz de mutlu sonla biter umarım. Zaten 24 kasım sonrası bir sipariş yoğunluğu yok. Gerçi ben önümüzdeki hafta zam öncesi alınan tüm cihazlar gönderilmiş olacağını tahmin ediyorum ama bakalım hayırlısı.quote:
Orijinalden alıntı: iskozMüşteri hizmetlerine ulaşılmıyor ki hocam. Tarih olarak 14-21 Aralık verdi hala bekliyorum bakalım. 21'i geçecek gibi duruyor. Yarın da gönderilmezse apple merkezi önünde kendimi yakacağım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Çok teşekkürler. Bakalım bugün kargoya verildiğine göre yarın gelir o zaman
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
valla dün kargoya verilen tlf bu gün 12.30 gibi teslim edildi
-
18 kasım W7 45mm siparişi sonunda gönderildi. Yarın teslim görünüyor.
bu arada güle güle kullanın
-
Sizi unutmuşlar hocam.
Mutlaka arayıp şikayet kaydı vs oluşturun.
Bende 2 aralık gecesi sipariş ettim geçen cuma gecesi hazırlanıyor oldu o zamandan beri tık yok teslimat tarihi 27 aralık gösteriyor zaten bir şey kalmadı
Valla aalmadğım bir adaptör kalmıştı onu da kaçırmadım nu fiyata görünce çok teşekkürler
Ya ben gümüş aldım , grafitte 12pro kullandığım için almadım yoğunluk falan ayağına , hem 12pro max grafitt geldi hem 12pro sierra mavisi geldi kuzenlerin 🙈 biz beklemeye devam
artık aralık siparişlerine geçsinler ya.. 1 aralık siparişim 11inden beri hazırlanıyorda ve 24ü teslim diyor upsa pek güvenemiyorum kaç güne gönderir diye
-
17 kasım 13 pro max 128 silver çok şükür gönderildi aşamasına geçti
13 pro 128 silver yakın tarihte gönderilen varmı arkadaşlar
Yakında mediamarkt vardı ordan baktım fark var. Bugün değişim isteyeceğim. Sizde demi sarı ekran vardı ? Değişim talep ettiniz mi ?
bi kontrol edin isterseniz ben sabah baktım gönderildi olmuştu
Evet benimde sarı ekran olduğunu fark ettim. Aynı gün değişim talep ettim.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X