Beyaz iphone 13 20 kasımda sipariş verdim. Hala hazırlanıyor. 23 kasımda sipariş verenlerden teslim edilenler oldu. Gönderildi olanlar var biz niye hala bekletiyorlar gerçekten anlamıyorum. 14-21 Aralık yazıyor normalde sıkıntı yapmaz beklerim tabi ki ama benden sonra sipariş verenlerin teslim edilince sinirim bozuluyor |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (202. sayfa)

-
-
Baya denedim ama banada ikide bir şey diyordu şu an kabul edemiyoruz falan diyip durdu çok sinir bozucu cidden
-
hocam az önce mail geldi gönderildi diye baktım kargo takip butonu ve teslim tarihi yok normal mi ?
-
Hayırlı olsun hocam bende m1 Mac mini aldım 16 gb ram modeli efsane bir cihaz
-
değişmek için gönderdiğinizi size geri mi gönderiyorlar?
-
-
Normal hocam. 24 saat sonra güncelliyorlar sistemi. Hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz bir cihaz gelir. Merak ediyorum bende, bilgi verirseniz merakta bırakmamış olursunuz.
-
Sonunda 13 pro 256 sierra gönderildi, ama ups takip kodu daha çalışmıyor kesin ben evde değilken getirecekleri tutar. UPS iki kere getirebiliyordu değil mi ?
-
değişim olup geri geliyor
-
ilk sizin haberiniz olacak hocam kader arkadaşıyız nasılsa
-
Kendime 13-256 mavi aldım, 15 kasım sipariş tarihi. Arkadaşa 23 kasımda 13 beyaz-128 aldık bugün geldi :D
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
18 kasım günü 128gb 13Pro sierra rengi alıp da kargoya verilmeyen varsa özelden ulaşırsa sipariş numaramı verebilirim sikayet etmek isteyen olursa.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 15 Aralık 2021; 17:37:29 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
23 Kasım siparişi 13 Pro 256 GB Sierra bugün gönderildi olarak güncellendi. Bekleyen herkese bol sabırlar :)
-
19 Kasim / 13 PM 512 Graphite. Benim de halen hazirlaniyor asamasinda.
şu 23 kasımlar bitse de artık aralık gönderilerine başlansa keşke..
-
ne zaman sipariş vermiştiniz?
-
Beklediğine değmiş.
Hayırlı olsun.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_1982 -- 15 Aralık 2021; 18:16:22 >
-
20 Kasım Apple Watch 7 Nike serisi beyaz dün kargoya verildi. 16 Kasım yazıyordu teslim tarihi. Şimdi yakında diyor. UPS sisteminde UPS sistemine işlendi diyor en son hareket İstanbul yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X