Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (202. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyaz iphone 13 20 kasımda sipariş verdim. Hala hazırlanıyor. 23 kasımda sipariş verenlerden teslim edilenler oldu. Gönderildi olanlar var biz niye hala bekletiyorlar gerçekten anlamıyorum. 14-21 Aralık yazıyor normalde sıkıntı yapmaz beklerim tabi ki ama benden sonra sipariş verenlerin teslim edilince sinirim bozuluyor

• Baya denedim ama banada ikide bir şey diyordu şu an kabul edemiyoruz falan diyip durdu çok sinir bozucu cidden

• ciho. kullanıcısına yanıt

hocam az önce mail geldi gönderildi diye baktım kargo takip butonu ve teslim tarihi yok normal mi ?

• bootlader kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun hocam bende m1 Mac mini aldım 16 gb ram modeli efsane bir cihaz Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• kıralkont kullanıcısına yanıt

değişmek için gönderdiğinizi size geri mi gönderiyorlar?

• Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Hamdolsun bugün de vermediler kargoya

Edit: Benim sipariş 2 adet. Biri grafit diğeri Sierra blue. Bu yüzden mi kargoya vermiyorlar acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FatihMehmet* -- 15 Aralık 2021; 17:2:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • kıralkont kullanıcısına yanıt

Normal hocam. 24 saat sonra güncelliyorlar sistemi. Hayırlı olsun. İnşallah sorunsuz bir cihaz gelir. Merak ediyorum bende, bilgi verirseniz merakta bırakmamış olursunuz.

• Sonunda 13 pro 256 sierra gönderildi, ama ups takip kodu daha çalışmıyor kesin ben evde değilken getirecekleri tutar. UPS iki kere getirebiliyordu değil mi ?

• __ysn__ kullanıcısına yanıt

değişim olup geri geliyor

• ciho. kullanıcısına yanıt

ilk sizin haberiniz olacak hocam kader arkadaşıyız nasılsa Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] 

• fatih545 F kullanıcısına yanıt

Kendime 13-256 mavi aldım, 15 kasım sipariş tarihi. Arkadaşa 23 kasımda 13 beyaz-128 aldık bugün geldi :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar çok şükür cihaz teslim edildi. Allah yüzüme güldü de kasa açıklığı ekran sarılığı kamerada toz sorunlarının hiç biri yok. Umarım halen gönderilmeyen ve gönderilip de bekleyen herkesin cihazı sorunsuz şekilde teslim olur.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 18 kasım günü 128gb 13Pro sierra rengi alıp da kargoya verilmeyen varsa özelden ulaşırsa sipariş numaramı verebilirim sikayet etmek isteyen olursa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Simone1912 -- 15 Aralık 2021; 17:37:29 >
  • 23 Kasım siparişi 13 Pro 256 GB Sierra bugün gönderildi olarak güncellendi. Bekleyen herkese bol sabırlar :)

• Mouse383 kullanıcısına yanıt
    19 Kasim / 13 PM 512 Graphite. Benim de halen hazirlaniyor asamasinda.

• şu 23 kasımlar bitse de artık aralık gönderilerine başlansa keşke..

• TechnoQuantum kullanıcısına yanıt

ne zaman sipariş vermiştiniz?

• Beklediğine değmiş.
    Hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pençe_1982 -- 15 Aralık 2021; 18:16:22 >
  • eleysen E kullanıcısına yanıt
    İsteğiniz üzerine 7 plus ve 13 pro ekranlarının night shift ve true tone kapalı halini koyuyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 Kasım Apple Watch 7 Nike serisi beyaz dün kargoya verildi. 16 Kasım yazıyordu teslim tarihi. Şimdi yakında diyor. UPS sisteminde UPS sistemine işlendi diyor en son hareket İstanbul yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.