Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (201. sayfa)

-
-
Hakkımızı aramazsak bugün 1 ay bekleriz seneye 2 ay bekletir...Ben hem mail attım ekran görüntüsü vs hemde o adrese yazdım. Adamlar 20 bin birime ülkelerinde sıfır araba alıyorlar biz aynı paraya ancak telefon alabiliyoruz onu da böyle eziyet çekerek.
-
Ekran görüntüsü fotosu eklermisiniz hangi şartlarda sarı ekran veya değil ben çözemedim mesela 7 plus kadar bembeyaz mı olacak yoksa hafif sarımtırak mı olması normali. Bende 7 plus bembeyaz bu yanında hafif sarımsı duruyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
8'inden beri gumrukte olan mac mini biraz once istanbul huba gonderiliyor olarak guncellendi.
Yedekleme hallolsun 7 plus ile kıyas fotoğrafı atacağım hocam. Açıkçası hiç bir telefon ekranıyla kıyaslamadım ama bende bıraktığı intiba sorunsuz gibiydi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apple ı aradım fakat baglanmıyor müşteri hizmetlerine kaldırmışlar en sonunda uzmanla görüşüne bastım fransızca konuşan birisi çıktı şaka gibi :D
-
-
23 Kasım 13 128gb starlight an itibariyle gönderildi oldu 17 aralık teslimata indi. 10-11 gündür gönderime hazırlanıyor olarak duruyordu çıldırmak üzereydim artık.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5 Ocak olarak görünüyor benim değişim cihazı teslimatı. 3 hafta daha bekletecekler. 2.5 ay olcak, telefonu elime alıp açamadım. Allah'ın belası Apple
-
20 kasım 13 pro 256 sierra gönderildi oldu sonunda. Fakat teslimat zamanı 23 aralıktı ve hala 23 aralık. Değişmedi tarih.
23 Kasım İphone 13 128 Gb Midnight Black Cep Telefonu bugün teslim edildi. İkamet Konya
20 kasim siparis tarihi 13 pro max 256gb sierra 13 aralik teslim edildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Müşteri hizmetlerini aradım ve sizi şikayet edeceğim apple resmi sitesinden dedim sonrasında şikayetimi yolladım ve şu an 26 Kasım tarihli 13 pro mavi siparişim gönderildi olarak mail geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertmucuk -- 15 Aralık 2021; 16:41:41 > -
evet az önce mail gelmiş değişim için gönderdiğim tlf gönderilmiş
-
23 Kasım sipariş, 13 PM 512 graphite için halen istanbul için gönderiliyor aşamasında bekliyorum. Aynı özellikler ve erken tarih için teslim alan oldu mu?
fakat gönderi takibi butonu yok ben de
-
Ben arayamadım baglanma şeyi çıkmıyor müşteri temsilcisine bağlanma gibi nasıl bağlandın ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X