Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (201. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihaz geldi sonunda boşuna heyecan yaptırdı Apple bize.
    Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kertmucuk K kullanıcısına yanıt

Hakkımızı aramazsak bugün 1 ay bekleriz seneye 2 ay bekletir...Ben hem mail attım ekran görüntüsü vs hemde o adrese yazdım. Adamlar 20 bin birime ülkelerinde sıfır araba alıyorlar biz aynı paraya ancak telefon alabiliyoruz onu da böyle eziyet çekerek.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Ekran görüntüsü fotosu eklermisiniz hangi şartlarda sarı ekran veya değil ben çözemedim mesela 7 plus kadar bembeyaz mı olacak yoksa hafif sarımtırak mı olması normali. Bende 7 plus bembeyaz bu yanında hafif sarımsı duruyor

• 17 Kasım tarihli dün kargoya verilen 13P 256 Blue bugün öğleden önce teslim edildi. Ürün tertemizdi. Bir kasa açıklığı da göremedim.
    Gözle göremediğim için kağıt sokmayı düşünmüyorum.
    İnşallah herkes en kısa sürede cihazına sorunsuz kavuşur.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 8'inden beri gumrukte olan mac mini biraz once istanbul huba gonderiliyor olarak guncellendi.

• eleysen E kullanıcısına yanıt
    Yedekleme hallolsun 7 plus ile kıyas fotoğrafı atacağım hocam. Açıkçası hiç bir telefon ekranıyla kıyaslamadım ama bende bıraktığı intiba sorunsuz gibiydi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple ı aradım fakat baglanmıyor müşteri hizmetlerine kaldırmışlar en sonunda uzmanla görüşüne bastım fransızca konuşan birisi çıktı şaka gibi :D

• Pençe_1982 kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki ve hala durum bu.

• 23 Kasım 13 128gb starlight an itibariyle gönderildi oldu 17 aralık teslimata indi. 10-11 gündür gönderime hazırlanıyor olarak duruyordu çıldırmak üzereydim artık.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 Ocak olarak görünüyor benim değişim cihazı teslimatı. 3 hafta daha bekletecekler. 2.5 ay olcak, telefonu elime alıp açamadım. Allah'ın belası Apple

• 20 kasım 13 pro 256 sierra gönderildi oldu sonunda. Fakat teslimat zamanı 23 aralıktı ve hala 23 aralık. Değişmedi tarih.

• 23 Kasım İphone 13 128 Gb Midnight Black Cep Telefonu bugün teslim edildi. İkamet Konya

• 20 kasim siparis tarihi 13 pro max 256gb sierra 13 aralik teslim edildi.

• Müşteri hizmetlerini aradım ve sizi şikayet edeceğim apple resmi sitesinden dedim sonrasında şikayetimi yolladım ve şu an 26 Kasım tarihli 13 pro mavi siparişim gönderildi olarak mail geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kertmucuk -- 15 Aralık 2021; 16:41:41 >
  • evet az önce mail gelmiş değişim için gönderdiğim tlf gönderilmiş

• 23 Kasım sipariş, 13 PM 512 graphite için halen istanbul için gönderiliyor aşamasında bekliyorum. Aynı özellikler ve erken tarih için teslim alan oldu mu?

• fakat gönderi takibi butonu yok ben de

• kertmucuk K kullanıcısına yanıt

Ben arayamadım baglanma şeyi çıkmıyor müşteri temsilcisine bağlanma gibi nasıl bağlandın ?

• 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.