Şimdi Ara

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (190. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5.168
Cevap
90
Favori
307.265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
50 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

kardeşim bir şey sorucam size iade den gelicegi zaman da size mesaj veya maile bildirdiler ? mi merak ettim de

• 13 Pro 256 GB Grafit İstanbul

20 kasım: Sipariş - > Teslim Tarihi 22 Aralık

12 Aralık: Gönderildi -> Teslim Tarihi: 15 Aralık

14 Aralık: Dağıtıma çıktı -> Sabah saatlerinde teslim edildi.

• 23 Kasım 13 128 Beyaz siparişim teslim edildi. Merkez teslimi yapilmadigi icin yarin, akrabalar bana getirecek 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Den57 kullanıcısına yanıt

Moral bozmak gibi olmasın ama az önce teslim aldım(istanbul/beylikdüzü). Telefonum çaldı açtım ups'denmiş bu kadar erken bende beklemiyordum açıkcası. Umarım sende kısa sürede kavuşursun.

• ciho. kullanıcısına yanıt
    13 pro 128 grafit cihaz amazondan aldım. Dün geldi. Bugün birebir aynı açıklığı farkettim. A4 kağıt çok rahatça giriyor arasına. Sadece üst kenarda var bu. Diğer kenarlar sorunsuz.

• kıralkont kullanıcısına yanıt

Hocam öyle spesifik bir mesaj atmadılar. Normal sipariş gibi işledi süreç Gönderildiğinde mesaj geldi o kadar.

• veysel kullanıcısına yanıt

Hocam fotoğraf atma şansınız var mı?

Kağıt girme olayına çok takılmamak lazım da metal aksam gözüküyorsa ya da açıklık tolere edilebilecek sınırdan fazlaysa biraz sıkıntı yaratabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: veysel

13 pro 128 grafit cihaz amazondan aldım. Dün geldi. Bugün birebir aynı açıklığı farkettim. A4 kağıt çok rahatça giriyor arasına. Sadece üst kenarda var bu. Diğer kenarlar sorunsuz.
    Hocam kağıt girme konusu bir kıstas değil. Görüntüsünü atarsanız daha sağlıklı bir yorum atabiliriz.

• Herkesin siparişi gönderildi sanırım benim 13 kasım hala hazırlıyorlar. Nasıl bir hazırlıksa bir türlü bitmedi maşallah. Elle işçiliği olsa bu kadar sürmezdi sanırım 😃

• @ciho. İçte metal aksam görünüyor. Elimden 12 pro, pro max geçti 3-4 adet. Halen de bir 12 pro var. Hiçbirine kağıt girmiyor. 13 pronun ise bahsettiğim bu üst kenarına 0.5 cm kağıt giriyor içe doğru. Diğer köşeler diğer 12 pro ile aynı, kağıt hiç girmiyor.

Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 14 Aralık 2021; 17:40:21 >
  • |DL| kullanıcısına yanıt
    Kime göre :) tüm kenarlar eşit açıklıkta olsa haklısınız. Sadece bir kenarında açıklık var. Suya girse gitti. ip68-79-85 artık hangi sertifika veriliyorsa imkansız elimdeki cihaz için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veysel -- 14 Aralık 2021; 17:39:8 >
  • İphone 13 128 gb star light apple.com.tr’den
    20 Kasım’da sipariş verdim.
    6 aralık gönderime hazırlanıyor
    12 aralık gönderildi
    13 aralık akşamı İstanbul’dan İzmir’e yolda şeklinde güncellendi
    14 Aralık sabah teslimat yapıldı.
    Sarı ekran, kasa açıklığı yok.
    Umarım herkes sıkıntısız sorunsuz ürününe ulaşır 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ben 2.kez değişime gitsem apple'a küserim artık. çekilir dert değil. siz yine sabırlısınız.

tek dileğim en yakın zamanda sorunsuz bir cihaza kavuşmanızdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cevap attım ama alıntılayamadım demin.

• ~Lion King~ kullanıcısına yanıt

Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim hocam.

Valla bende artık küsmeye çok yakınım. Artık heyecandan çok endişe yaşıyorum. 1 kere daha olursa naparım hiç bilmiyorum.

• Apple’ın en fazla satış yaptığı gün 23 Kasım olabilir. Ne çok sipariş varmış. :)

• veysel kullanıcısına yanıt

kasa açıklığı var rahat gözüküyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 17 kasım pm 128 silver hala gönderime hazırlanıyor haaalaaaaaa

• beytepeli06 B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam. İşin diğer yanı dün yoktu sanki :) emin olamıyorum ama olsa mutlaka farkederim böyle şeyleri

• Bende bugün 22 kasım 13p 256 sierra teslim almış bulunuyorum darısı bekleyen arkadaşlara, belirtilen tarihten 15 gün önce elime geçti,

Burada maalesef arkadaşların başına gelen üzücü durumlar bizi video ile açılış yapmaya kadar itti ne yazikki. Sonuç olarak ne kasa açıklığı, ne de sarı ekran sorunu mevcut.

• 
Sayfa: önceki 188189190191192
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.