çok geçmiş olsun, böyle şeyleri gördükce inanın bizlerde çok üzülüyoruz. çok pişmanım bende bulaştığıma, bir daha tövbe şimdi şöyle bir olay var; app store uygulasından yani apple dan kargo takibe bastığımızda (((Bu takip numarasıyla ilgili gönderi bilgisi bulamadık))) diyor. kargo kodunu upsin kendi sitesinde yurt içi kargo sorgula bölümüne sorgulattığımızda (((Paketiniz UPS’e teslim edilmek üzere beklemektedir ve tüm kargo bilgileri cıkıyor))) |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (180. sayfa)

-
-
Teslim almadan çnce çok telaş ve stress yapmışsınızdır,nazar değdi herhalde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
çok geçmiş olsun, bence o cihaz teşhir ürünüdür. Hani media Markt gibi yerlerde arkasına böyle yapıştırıyorlar ya yuvarlak birşey tam onun izine benziyor. Gerçekten şok oldum açıkcası.
-
Arkadaşlar önceki apple aramamda sanki "telefon numaranızın sonunda yer alan telefon numaranızın son hanesini girin" diye birşey söylemiyordu. Akşam üstü tekrar aradım sipariş no'dan sonra bunu istedi. Bu fatura oluşturuldu demek mi oluyor acaba? Artık telefonlara da bakmıyorlar. 16 kasım siparişi hala ve hala bekliyor.
-
Görüşmede istiyorlardı normalde zaten fatura ile bir ilgisi olduğunu sanmıyorum. Gerçi ne yapacaklarını asla kestiremiyoruz resmen ozerkliklerini ilan ettiler kafalarına göre takılıyorlar. Apple Türkiye konusunda irlandaya ciddi manada şikayette bulunmak gerekiyor topluca. Eminim bu sacmaliklardan haberleri olsa farklı olur durumlar.
Çok geçmiş olsun.quote:
Orijinalden alıntı: MiraiMisaKutu kapalı geldi hocam. Bantlarını ben söktüm.
Olayı duyan apple mh bile şok oldu.
Gercekten cok nadir ve üzücü bir durum.
Artik ben tamamen soğudum cihazdan onu söyleyebilirim.
Yeni yollanacak olan Isterse 5 ay sonra gelsin pek umrumda değil. Buzz gibi oldum.
En kısa zamanda lehinize olumlu aksiyon almazlarsa linkedin'den Apple TR ve bölge yöneticilerini etiketleyerek bir paylaşım yapın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ama faturanızda yer alan telefon numaranızın son 4 hanesi diyor telesekreter. sanki önceki aramamda bunu demiyordu, bende faturası kesildi sevkiyata mı hazırandı acaba diye düşünüyorum. henüz gönderilmemiş birileri denerse bunu herkese söylüyor mu acaba öğrenmiş oluruz.
-
Çok doğru söylediniz. Çok yüksek ihtimal teşhir ürünü bu.
Kutuları açarken video kaydı çekmek elzem oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hmm o zaman olabilir mesajınızda telefon numaranızın sonunda yer alan demiştiniz o bakımdan dedim ben. Demek ki Faturanız kesilmis o halde. Bu gece veya yarın sabah muhtemelen kargo mesajı da gelir insallah 👍🏼
Evet denedim şimdi benden sadece sipariş numaramı istedi. Akşam akşam canımı sıkmamak İcin kapattım mh bağlanmadan :)
Ben aradım önce siprariş numarası istedi sonra tel numarası 4 hane. Sitede yazan şeyleri söyledi. Bence mesai bittiği için böyle.
23 Kasım siparişli, iphone 13 Pro 256 Sierra bugün kargoya verildi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crash_35 -- 13 Aralık 2021; 20:17:42 > -
saat kaç gibi hocam biliyor musunuz bizde bi gelişme yok da
-
tamam işte sipariş numarasından sonra faturada yazan telefon diyor onu beklemeniz gerekiyordu :) Mh ye bağlamıyor telefonu kapatabilirsiniz diyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 13 Aralık 2021; 20:30:40 > -
bilemedim işte o nedenle sizlere sordum :)
-
Bekledim ya demedi. Mh bağlanma aşamasına geçti ben de seslerini duymayım diye kapadım 😂 bekledim ama demesini.
işte fark var ozaman, bende 22 aralıkta teslim edilecek vs vs diyor telefonu kapatabilirsiniz diyor Mh bağlanma olayı yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercan_wrc -- 13 Aralık 2021; 20:36:20 > -
Hocam 15.20 de geldi sms.
-
bir tek bu sorun eksikti o da oldu sanırsam rezaleti yaşıyoruz geçmiş olsun umarım hızlıca ilgilenirler
-
Şimdi tekrar aradım sizin için. Evet benden de şimdi telefon numarası istedi telesekreter. Siparişiniz gönderim icin hazırlandı 22 aralikta teslim edilecek diyor. Sanırım standart bilgi. Akşam 20.00 dan sonra mh çalışmadığı İcin telesekreter sistemde gözüken bilgileri söylüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X