< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (173. sayfa)

-
-
benim iki hafta olacak daha kargo çıkılmadı.
-
Mediamarkt geçen gün aradı silver geldi istermisiniz diye dünde müşteri hizmetleri aradı grafit istermisiniz talep topluyoruz dedi ne sierra maviymiş böyle 😂
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Cuma kargolandı, cumartesi teslim aldım.
23 Kasım sipariş tarihi.
sevindim, en azında. gönderiyor:)) 13 Pro 256 Grafit mi ? :)) benimde 23 kasım ama hala gönderimde ne fark var ki
hayırlı olsun hocam,
biz 15 kasım tarihliler mağduruz da mağduruz :) hayırlısı artık beklemeyi bıraktım takıntı yaptırdı daha 2 hafta gözüküyor planlanan teslim süresi...
o yüzden saldım artık gelirse erkenden , seviniriz gelmezse de beklemekten başka çare yok :)
-
13 Kasım siaprişim bugün gönderildi oldu ancak daha takip kodu çalışmıyor, bu kargo şimdi Çin'den mi çıkacak yoksa İstanbul depodan mı?
-
Sen adamın dibisin var ya. 1 ay kuzu gibi bekleyecektim. İstanbul'da samimiyetsiz tiplerden rica minnet yardım istiyorduk. Tam istediğim model renk ve kapasiteyi sipariş geçtim sayende.
Allah razı olsun senden
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ~Lion King~ -- 13 Aralık 2021; 11:18:22 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Direk alın satın piyasaya en az 1-2 bin lira kara geçersiniz yeni telefon alsanız bile.
Rica ederim.Takipteyiz biz de bakalım.
13 kasım hala hazırlıyorlar. Ah ah ☹️
hangi model sipariş vermiştiniz kaç gb?
-
Farkı ne bilmiyorum, perşembe arayıp şikayet etmiştim.
Cuma gönderdiler, ondan mıdır bilmiyorum.
Umarım sizde en kısa sürede ulaşırsınız.
-
Teşekkür ederim.
Apple geçtiğimiz hafta çorba yaptı, burada ki yorumlara bakınca ben iyi teslim almışım diyorum.
-
Takip kodu çalışmıyor hala benim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Galiba bu 13 serisi tr tüketicisinin alabileceği son ürünler olucak. zaten eminim ki alıcısı da azalmıştır yeni fiyat ile. Burada ilk ön siparişleri herkes alınca bu konu da azalır
-
Alıcam abi aynen yapacak bir şey yok.
Pm 128 sierra
-
Siparişim az önce geldi fakat sarı ekran çıktı maalesef..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X