< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (113. sayfa)

-
-
evet hocam bugün sizin de gönderildiye döner merak etmeyin:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dönsün artık ya sıktı valla. :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
Gerçekten rezillik. Bizi bu kadar bekletmeye hakları yok. Ben de şimdi apple ı aradım, geçici olarak çağrınızı bağlayamıyoruz özür dileriz diyip kapatıyor telesekreter.
hocam siz de istanbuldaysanız gidp baskın yapıp alın getiremez bunlar
Sabah saatlerinde öyle oluyor, başka bir departmana bağlanıp sipariş bölümüne aktartın kendinizi.
Adamlar 20 kasımdan sonra sipariş veriyor ve ürünleri ellerine ulaşıyor. Biz 10 gün öncesinden sipariş veriyoruz, ama tık yok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 Kasım siparişli 13P silver Pazar günü gönderildi demişti. Bugün sabah takibi açıldı. Halen teslim 8’i görünüyor ama dağıtıma çıktı yazıyor anlamadım.
Öngörülen Teslimat Zamanı
08.12.2021 (09:00-18:00)
Tarih Durumu İşlem Yeri
7.12.2021 04:37:33 KURYE DAĞITMAK ÜZERE ÇIKARDI (SAVAŞ KAPLAN) FORMULA HUB
Edit: Sabah Apple faturayı da mailime göndermiş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi voyager1979 -- 7 Aralık 2021; 10:23:50 >
13 kasım pro max benimde hala hazırlanıyor benim ki
Sipariş tarihiniz nedir
-
Haftaiçi çalışıyorum gidemiyorum maalesef ama gerçekten rezil bir firma arayıp bilgi vermek icin tekrar arayacaklar bunun bilgisini vermek icin aradım dediler az önce 😂
bugün gönderilir sizinki de hocam
-
Prolar genelde aynı gün ya da sonraki gün gönderiliyor, Pro Maxler uzayabiliyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ben 23 Kasım'da sipariş verdim. 27 Aralık - 6 Ocak olarak gözüküyordu. 22 Aralık'a çekildi sizinki gibi. Dün de gönderime hazırlanıyor kısmına geçti. Bu saatten sonra sırayla gönderirler diye düşünüyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi kargo geldi:) Darısı hepinizin başına inşallah 👍
Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın hocam.
-
Fiyat 23 bin TL'ye dayanmasına rağmen stok sıkıntısı var parası olan bile alamıyor gönderilenlerin çoğunda da kasa açıklığı var iphone 14 çıkarsa 28 bin TL'den çıkar ve böyle giderse seneye de aynı şeyler yaşanacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyhmus21 -- 7 Aralık 2021; 11:3:34 > -
18 kasım tarihli siparişim iPhone 13 128 GB
03.12 tarihli yola çıktı
6.12 pazartesi bulunduğum ilde olması gereken kargo sistemde hala Yolda görünüyordu
Aradım ups mh ni ilinize gelmiş kargo dendi dedim bir güncellemiyorsunuz saat olmuş 10.30
ilimdeki ups yi aradım kargom gelmiş dağıtıma çıkacak mı diyorum %80 çıkar %20 çıkmaz dedi şaka gibi bi firma
gittim kendim aldım daha sisteme bile işlememişler kargoyu
aplle ayrı bi dert ups kargo ayrı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X