Tüm Apple Modelleri Sipariş ve Stok Takip- 14 Serisi için Ön Sipariş Başladı [ANA KONU] (101. sayfa)

-
-
11 Kasım 13 pro max 256 1 saat önce teslim edildi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hayırlı olsun hocam güzel günlerde kullanın.quote:
Orijinalden alıntı: klnvsyn
11 Kasım 13 pro max 256 1 saat önce teslim edildi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Beyler 2 ay evvel aldığım 13 pro max 512 gb grafit telefonuma birisi 27.500 tl veriyor. Sıfırından daha fazla para biliyorum ama satıp stok sıkıntısı yaşar mıyım bilmiyorum.
Almak istesem kaç aya süre veriyorlar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İstanbul veya Ankara ise 3 hafta, diğer iller için 4 hafta.
-
15 Kasım Watch 7 siparişim bugün gönderildi durumuna geçti.
-
güle güle kullanın, kasa açıklığı, ekran sarılığı, kamera içi toz gibi konulara bakıp bilgilendirebilir misiniz bizi rica etsem.
-
Hayırlı olsun. 17 kasım tarihinde siparis verdim umarım bu hafta gelir. Bu arada 2 adet sipariş verdim. Ayrı ayrı yollamazlar heralde değil mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Pazar günleri kargo çalışıyor mu? İl neresi hocam
Bildiğim kadarıyla kargolar pazar günü çalışmıyor.
Orada çalışanlarda insan yahu
-
Bende 23 kasım aksam üzeri 6 gibi almıştım.
Bana 22 aralık diyor teslim tarihi.
13 pro max 256 gb graphite.
Siz benden önce almışsınız ama 30 aralık demesi ilginç
Ben de öyle biliyorum da bugün teslim almış arkadaş 😂 Benim 13 128 gb 7 kasım siparişli hala teslim edilmedi benle aynı durumda olan var mı merak ediyorum üstelik istanbuldayım
Konum neresi? İstanbul ya da Ankara olduğundan kaynaklı olabilir. Ayrıca 3-4 gün sonra adres güncellemesi yapınca 3-4 gün daha uzamıştı.
Ayrıca İstanbul - Ankara dışındaki yerlerle, aynı anda Apple gönderiyor. O bir haftalık opsiyon ups gecikmelerinden dolayı verilen esneklik. Ben 23 Kasım siparişlerinin en geç 17 Aralık’a kadar kargoya verileceğini düşünüyorum.
-
Benimde 22 kasım 13p 23 kasım 13pm siparişim var ikisinde de teslim tarihi 24 aralık ağrı iline
12 Kasım 512gb pm siparişim cuma sabahından beri gönderime hazırlanıyor.. Umarım çok iyi hazırlanmıştır da göndeildikten sonra yazdığınız gibi sorunlar yaşamam. Başka alışverişlerimden de tecrübem ups ve mng en büyük zorluk yaşadığım iki firmaydı. El mahkum yine ups ye mecbur kaldım. Bakalım gönderildikten sonraki gün Bursa'ya ulaştırmayı başarabilecekler mi.. Size ve diğer bazı arkadaşlara bunları yaşatan bu rezil kargoculuk anlayışını mümkün olan her şekilde şikayet edelim. Şikayetvar olur Google haritalar üzerinden olur peşlerini bırakmayalım.. Bu oradaki emekçi kardeşlerimizi kötülemek değil, berbat yönetim ve çalışma prensipsizliğini eleştirmektir.
-
Geçmiş olsun. Sadece UPS için değil, ülkemizde kargolar ciddi şekilde problemli. İnsanlarımız ise daha da problemli. Kimsenin kimseye sabrı yok. İşe girerken her işi yaparım diyenler girdikten sonra hiçbir iş benim değil diyor. Nerden baksan tutarsızlık...
Birbirimize karşı tahammülümüzün, saygımızın arttığı; kendimize karşı iş ahlakımızın arttığı bir ülke dilerim.
Hocam öncelikle geçmiş olsun, umarım güzel haberler alırsınız, evet UPS rezalet ötesi diğer kargo firmaları mükemmel mi hayır ama bu kadar rezil eden bir firma ben görmedim, hayır yani Apple bu problemin farkında değil mi bedava mı taşıtıyor, 13 PM 256 16 Kasım siparişi için hiçbir hareket yok halen bekliyorum.
Geçmiş olsun hocam. Apple UPS işbirliği sağolsun beni de ayakta uyuttu ama neyse ki ben de çözebildim sorunu. Adamlar dalga geçer gibi üç kere konuşmama rağmen üçünde de tabii ki kargonuz yeni adresinize gönderilecek, UPS bilgilendirildi, olumlu dönüş alındı dedi. Telefonu gittiler eski adresime teslim ettiler. Oradan tekrar para verip kendime kargolattım da bu rezillik bitti.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X