< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
2022 F/P Otel Fırsatları (87. sayfa)

-
-
Karı koca çalışan bir ailede enfazla bir kişinin bir aylık maaşını 4-5 günlük tatil için vermek olabilir. Tek maaş varsa maaşın yarısı mantıklı olabilir diye düşünüyorum.
Tabi başka arkadaşlarda değerlendirirse iyi olur belki ben yanlış değerlendirmiş olabilirim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aylık taksit önemli hocam. Sizi yormayan bir taksit olursa aylık atıyorum 10 bin tl maaş alıyorsunuz ve 1000tl taksit ödeyeceksiniz otel için. Başka bir borcunuz yoksa yormaz sizi tek maaş bile olsa. Sonuçta her insanın hakkıdır tatil senede 5 gün 1 hafta olsada. Ne için yaşıyoruz yoksa bu hayatı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bodrum club müskebi’yi deneyimleyen oldu mu arkadaşlar? Eylül sonu düşünüyorum. 4 gece 2 yetişkin 1 bebek 4200 TL gibi bir rakama gelmekte. Tam pansiyon plus diye geçmekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihkm -- 30 Nisan 2022; 9:47:16 >
-
Değerli forumdaşlarımız.
Bayram tatili dolayısıyla bugün saat 21:00 ile Perşembe günü saat 09:30 arasında kısıtlı hizmet sağlayabileceğiz.
Ofislerimiz ise kapalı olacak.
Acil durumlar için whatsapp hattımız aracılığı ile bizimle iletişime geçebilirsiniz.
Şimdiden bayramınızı kutlarız.
Sevgiyle kalın. -
Merhaba. 20-28 Ağustos tarihleri arasında ( tam tarih birkaç güne netleşecek ) 4 gün icin 8-11k TL için balayı yapılabilecek tavsiye edeceğiniz bir yer var mi?
Fun&Sun Family Life Belek
Fun&Sun Family Life Side
Otium Family Eco Club
Eys den bu otellero 7500 bandina alabiliyorum agustosta 4 gece
Bu otellerde kalan konaklayan varmı tecrubesini payalsirsa sevinirim.
Seher Kumköy Star Resort
TUI BLUE Pascha Bay
Bu iki alternatifide yazayım.
Dun alanyadaki Rubi platanium resorts a giris yaptik. Dunden beri test ettigim her konuda fazlasıyla başarılı bulduk. Bugune kadar granada belek, sueno golf ve deluxe gibi otellere gitmis oldugumdan o otellerle kiyaslayabiliyorum. Simdiye kadar gittigim en iyi otel diyebilirim. Sorunuz olursa yardimci olabilirim. @Diverso Cosku beye teşekkür ederim önerisi ve yardimlari için…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 1 Mayıs 2022; 21:16:7 >
Otel güzelde çok para hocam 🥲
Olmayan yok malesef hocam
Geçen sene palmet kiriş resortta kurban bayramını geçirdik.birisi bi otelin bu kadar kötü olabileceğini anlatsa inanmazdım.otelde herşey berbat.tripadvisordaki mevcut deneyimleri iyi fake yorumlarla maskeliyorlar.birakin gitmeyi aklınızdan bile geçirmeyin derim
Tecrübelerinizi aktarırsanız sevinirim.
bayramin 1. gunu istanbul % 70 trafik vay be.. demek kimse koyune , tatile vs gidemedi..
-
Tatil dönüşü yazacağım hocam. Varsa soru alabilirim ama. İyi bayramlar bu arada
Herkese iyi bayramlar
Aquaworld Belek de konsept dahili içecekler nelerdir?
Bildiğiniz varmi?
Bayramın 1. günü İstanbul Beylikdüzü'nden Üsküdar'a gidiş 3 saat sürdü. 30 yaşındayım, 23 senedir İstanbul'da yaşıyorum hiç bir bayramda böyle bir trafik görmedim. Pandemi öncesi hayat normal akışındayken Beylikdüzü'nden Sabiha'ya 45-50 dakikada gitmişliğim oldu bayramda. Muhtemelen yakıt fiyatlarının ve otoban fiyatlarının yüksekliği insanları bu sene bir yere gitmekten alıkoydu ve herkes bayramda İstanbul boş olur İstanbul'u gezeriz düşüncesiyle hareket etti.
Bodrum'da aile yazlığımız var, git gel otoban parası dahil 3.500 lira civarına denk geleceği için gitmekten vazgeçtim, uçakla da 2 yetişkin 2 çocuk git gel 5.000 TL'i geçiyor. Dövizle maaş almayana lüks yok artık.
90 doğumlular olarak yetişkinlik çağımız çok şanssız, evlendik yuva kurduk iş güç derken elimiz para gördü, paranın değeri kalmadı. Gerçekten çok üzücü. 20'li yaşlardayken arkadaşlarla Booking'den Side'ye tatile gittik, 5 yıldızlı ultra herşey dahil otel ve yol dahil kişi başı 800 lira ödemiştik, çok yazık. Şu anda 15.000 TL'den aşağı tatil yok aile olarak gitmek istersen.
-
Hep beraber bir cadı kazanı içine düştük,nefes alamaz olduk.. Dün AVM ye girdim çocuga halı saha krampon alınacak duzgunleri 400 den başlıyor,bir sene zor giyer ayağı büyüyecek, anneler günü biraz düzgün hediye alalım diyoruz 1000 lira etmeyecek saatler 4-5 bin olmuş, tatil, ulaşım,yeme-icme,5000 dolarlık arabalar 250 bin olmuş, bir akşam evde yenecek karnıbahar in sofraya girme maliyeti 50 lira olmuş, sokaklar mülteci dolmuş,bizi ne hale getirdiler ve toplumun tepkisizligi, ümitsizliğini hayretler içinde izliyorum,en ufak ekstra lüks tüketime döndü, tatilse adı gibi ultra lüks oldu
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X