Şimdi Ara

2022 F/P Otel Fırsatları (125. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.405
Cevap
159
Favori
397.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Merhaba ben de 1 gecelik Antalya merkezde otel bakıyorum.siz nereyi ayarladiniz, memnun kaldınız mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BuZZLuCK kullanıcısına yanıt

valla halen ayarlamadım  

• serta2 kullanıcısına yanıt
    Hocam Kirman Arycanda Delüxe çocuklu aileler için ideal bir bakmanızı tavsiye ederim. Geri dönüşler ve yorumlar baya iyi. Youtube dehttps://www.youtube.com/watch?v=CDqi7veqFx8&feature=youtu.be şu linkte detaylı inceleme videosu var. Açıkcası bizi cezbettiği için rezervasyon yaptık.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Haziran'da kemer'te 1 hafta tatil yaptım ama deniz'den verimi tam alamadım o sebep ile ucuz yollu bu cuma günü mersin ayaş'a gideceğim. Bir tane apart buldum yorumları iyi fiyat'ta güzel 3-4 günde mersin yapayım bakalım çocukken 3 ay kalırdık her okul tatilinde denizi sahili muazzamdır.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Sahil öyle ama ortamlar ne yazık ki, Türkiye'nin en büyük kaybıdır Mersin sahilleri kanımca, İspanya Yunanistan elinde olsa o sahiller Maldivler muamelesi görürdü

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayalci79 H kullanıcısına yanıt

Aqua parkı fena değildi. 2 farklı kaydırak vardı ama ikisi de hızlı ve uzundu. Çocuklar 15 ve 12 yaşlarında olduğundan bizden ayrı faaliyetlere katılmadılar.

• alikkkk A kullanıcısına yanıt

Katılıyorum özellikle belediye plajlarını barzolar basmış.

• SonyFun S kullanıcısına yanıt

Hocam tesekkur ederim. Videoyu izledim begendim.

• ftokan F kullanıcısına yanıt

Bize uygun değil o zaman, çok teşekkür ederim  

• Merhaba
    Bayram öncesi 6 günlük 1 tatil yaptık ve memnun kaldık.
    Uygun fiyata her şey dahil yarım pansiyon farketmez. Önceki yıllarda gidip memnun kalan arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum.
    Farklı konseptlerde olabilir , açıkçası fiyat uygun olsun istiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • alikkkk A kullanıcısına yanıt

Mersin Ayaş sahilinden yeni geldim.Bayram dolasiyla kalabalık ama deniz mükemmeldi.

• megalomanyag kullanıcısına yanıt

Yeme içmesi , aktivitesi fiyatına göre gayet iyi crystal grup otellerinin , flora'da kalmadım o yüzden havuz deniz yorumu yapamayacağım ama diğer konularda parasına göre memnun kalırsınız diye düşünüyorum , fakat arap-iran-asya türkleri tarafından çok müşterisi olabiliyor bu grubun sizi rahatsız eder mi bilmem.

• Çocuklar için aquaparkı olan tercihen istanbula yakın (marmara ve ege olabilir) önerilerinizi albilirim.

• Aqua fantasy otel kuşadası

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

hangi apart hocam

• Bayram tatilinde Side de bulunan Mary Palace Resort otelde 2 kişi+1 çocukla konakladık. Otelin inanılmaz bir puanı vardı bütün platformlarda ve sunduğu fiyat çok iyiydi. 4 gece 8 bin TL.
    Bu kadar yüksek puana üstelik binlerce yorum bu fiyat çapanoğlu mu var dedim ama gittim gördüm herşey on numara
    Temizlik muhteşemdi,yemek çeşitliliği ve en önemlisi lezzetini çok beğendik. Ve otelin en güçlü yanı bütün personel güler yüzlü ve sizle iyi iletişim kuruyorlar.
    Ayrıca otele alman oteli de deniyor, yarıdan fazla alman vatandaşı var bütün personel, gözleme yapan teyze dahil Almanca biliyor. Ve tamamen aile oteli. Kesinlikle bakılmasını tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tommy16 -- 13 Temmuz 2022; 22:32:21 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mkuren kullanıcısına yanıt
    Erdemli den Tisan a hatta daha ilerisine kadar ne koylar var, ama denizin dibine kadar sitelerle mahvedilmis plajları,keza sahilde oturma denize girme adabı olmayan insan yığınları ile çok büyük bir kayıp Mersin Türkiye için.

• megalomanyag kullanıcısına yanıt

fiyatına göre çok iyi bir oteldir. doğası ve peyzajı güzeldir. binaları eskidir. havuzu küçük havuzdan bişey beklemeyin. alkol kalitesi kötü ama fiyatına göre normal diyebiliriz. yemekleri çok iyiydi, özellikle alacarte restoranları segmentinin üzerinde kaliteye sahipti.

bizim için havuz vs önemli değildi sırf güzel bir çocuk aquapark ı var diye burayı tercih etmiştik ve memnun kaldık bu yüzden. zaten günümüzün çoğunu çocuk aquapark ta geçirdik. hizmeti de fiyatına göre üst seviyede. genel olarak f/p otel diyebiliriz. otelde doğa güzelliği,çocuk aquapark,yemek kalitesi arayan gidebilir. bu fiyata daha iyisi zor.

diğer crystal otellerinin aksine hiç arap yoktu. araplar yapı olarak daha lüks otelleri tercih ederler. örnek; crystal sunset

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alitaro -- 14 Temmuz 2022; 9:22:42 >
  • Yiğt Y kullanıcısına yanıt
    Kasımda alanlardan biri de bendim. Hatta Selectum’u ilk duyuran da ben olabilirim:)

2 gün sonra benim tatilim başlıyor bu otelde. Sanırım 13 binli rakamlara böyle bir otele gitmek artık nasip olmayacak. Tadını iyice çıkarmak lazım.

• 
Sayfa: önceki 123124125126127
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.