Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (92. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
425
Favori
584.341
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sepetten sonraki sayfada , kampanya seç diye bir yer olması lazım. oraya baktınız mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1234Rambo kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Normalde doğrudan tutarı gösteriyordu. Masterpass'i bağladım bu kez de 10TL(Mastercard ile Doyuran Hafta Sonu!) indirim çıktı. Yani ilk siparişe indirim yok gördüğüm kadarıyla. Neyse daha sonra gelirse kullanırız artık.

• 6 tane masterpass indirimi görünüyor seçili lokantalara bakıyorum çiğ köftecilerden başka bi şey yok Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

• Çok uğraştım %50 lik bişey bulamadım bu hafta 200 gr peynirler 60-70 TL vay babayın..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanyaavcı kullanıcısına yanıt

hepsini tek kişi almasın herkes alsın diyedir belki?

• https://getir.com/buyuk/urun/kuhne-jalapeno-biber-tursusu-ub6ini3vdg/ indirim başlığında gözükmüyor ama 13,99 tl. Pazar günü de sanırım getir büyükte 5-10-20-30 tl kampanyası olacakmış ama pek ümitli değilim.

• Arkadaşlar %50 indirim kampanyası ile peynir almıştım çoğu bozuk çıktı bilginiz olsun, skt leri de silmişler dikkatli olun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • BèRuTTì kullanıcısına yanıt
    O peynirlerin nerdeyse hepsi bozuk çıktı. Dikkatli olun

• Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) İstanbulda getir çarşıda bölgelerinde MOPAŞ Market olanlar.150 ye 35 TL indirimle çok iyi fiyat.tabii 7.99TL getirme ücretinide ilave ederek hesabınızı yapın(Daha önce bu kampanya yı kullandıysanız.2.sefer kullandırmıyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakılıç -- 24 Haziran 2022; 21:17:13 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Arkadaşlar getirdeki kartim kopyalanmiş ve isteğim dışında işlem yapılmış,burdan alışveriş yaparken dikkatli olmak lazım.Bkm ekspress ekli hesabıma ve sadece getirde kullanıyorum bkm expressi.Ödemede bkm üzerinden yapilmış gözüküyor.Nasıl yapiyorlar bilemiyorum ancak getirden sızdırıldiğına eminim çünkü sadece getir için kullanıyorum bkm yi

• Fatih KARAHAN kullanıcısına yanıt

Gecmis olsun. Yıllardır internetten alışveriş yaparım. Sadece bir kere kart bilgilerim çalındı. O da bkm Express uzerinden bir siteden alışveriş yaptığımda oldu. Bildiğim kadarıyla bkm expressten cekim yapinca site kart bilgilerini goremiyor. Teknik detayini tam bilmemekle birlikte hem sizin hem benim olayda bkm expressin taraf olmasi supheleri bkm expresse cekiyor gibi. Bence cogu yere sanal kart dışında bir kart kaydetmemekte fayda var

• ByBaterist kullanıcısına yanıt

Markasi neydi? Mandıradan mi?

• GK Kara Murat kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.

• ByBaterist kullanıcısına yanıt

Anladim hocam. Getir sorunsuz iadesini alır, herhalde. Ama ne gerek var böyle şeylere. Bir yandan global bir markayim diyorsun, öte yandan skt’sini silip müşteriye eski mal kakalamaya çalışıyorsun. Olacak iş degil.

• Müdavim siparişini 3'ten 5'e çıkarttılar

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Müdavim indirimi oluyor mu sanki? Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

Mağazada 30 lira olaran ürünü 60 lira diye listelemiş. Sözde Müdavim restoranlarına 30 TL indirim varmış...

30 liralık ürünü 30 lira indirimle 30 liraya alıyorsun.

3 kere alıyorsun.

4. de bedava yiyeceksin. Ama 4. de yapacağı indirim 30 liraymış yani ödediğin kadar.

4. de sipariş veriyorsun. İndirimler birleşmez diyor.

Müdavim indirimi olan 30 lira indirimi siliyor

4. siparişe özel 30 lira indirim yapıyor

30 liraya bedava yemiş oluyorsun

YERSEN Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

• claswan kullanıcısına yanıt
    Dediğin doğru da bazı yerlerde işe yarıyor ama. BK veya MC Donalds'ın çöpüne 40-50 lira vermektense yerel burgercilerden 70-80 liralık adam gibi burger söylüyorum 35 lira düşünce verdiğim paraya üzülmüyorum.

• Konuya dahil olmayan adam kullanıcısına yanıt

Ben de oralardan yemiyorum zaten. Yerel yerlerden alıyoruz ama Getir'in indirimi indirim değil... Trendyol'un şu 3'lü indirimi eh dedirtecek cinsten. (10-15-20)

Yemeksepeti halen akıllanmamış zaten halen yeni hesap indirimi yapıyor. Millet hesap açıp açıp patlatıyor. Git bari sürekli alışveriş yapana ver, memnuniyet kazan. Akıl yokki...

• 
Sayfa: önceki 9091929394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.