< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (92. sayfa)

-
-
Teşekkürler. Normalde doğrudan tutarı gösteriyordu. Masterpass'i bağladım bu kez de 10TL(Mastercard ile Doyuran Hafta Sonu!) indirim çıktı. Yani ilk siparişe indirim yok gördüğüm kadarıyla. Neyse daha sonra gelirse kullanırız artık.
-
6 tane masterpass indirimi görünüyor seçili lokantalara bakıyorum çiğ köftecilerden başka bi şey yok
-
Çok uğraştım %50 lik bişey bulamadım bu hafta 200 gr peynirler 60-70 TL vay babayın..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hepsini tek kişi almasın herkes alsın diyedir belki?
https://getir.com/buyuk/urun/kuhne-jalapeno-biber-tursusu-ub6ini3vdg/ indirim başlığında gözükmüyor ama 13,99 tl. Pazar günü de sanırım getir büyükte 5-10-20-30 tl kampanyası olacakmış ama pek ümitli değilim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar %50 indirim kampanyası ile peynir almıştım çoğu bozuk çıktı bilginiz olsun, skt leri de silmişler dikkatli olun
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O peynirlerin nerdeyse hepsi bozuk çıktı. Dikkatli olun
-
Arkadaşlar getirdeki kartim kopyalanmiş ve isteğim dışında işlem yapılmış,burdan alışveriş yaparken dikkatli olmak lazım.Bkm ekspress ekli hesabıma ve sadece getirde kullanıyorum bkm expressi.Ödemede bkm üzerinden yapilmış gözüküyor.Nasıl yapiyorlar bilemiyorum ancak getirden sızdırıldiğına eminim çünkü sadece getir için kullanıyorum bkm yi
Gecmis olsun. Yıllardır internetten alışveriş yaparım. Sadece bir kere kart bilgilerim çalındı. O da bkm Express uzerinden bir siteden alışveriş yaptığımda oldu. Bildiğim kadarıyla bkm expressten cekim yapinca site kart bilgilerini goremiyor. Teknik detayini tam bilmemekle birlikte hem sizin hem benim olayda bkm expressin taraf olmasi supheleri bkm expresse cekiyor gibi. Bence cogu yere sanal kart dışında bir kart kaydetmemekte fayda var
Markasi neydi? Mandıradan mi?
Aynen hocam.
Anladim hocam. Getir sorunsuz iadesini alır, herhalde. Ama ne gerek var böyle şeylere. Bir yandan global bir markayim diyorsun, öte yandan skt’sini silip müşteriye eski mal kakalamaya çalışıyorsun. Olacak iş degil.
Müdavim siparişini 3'ten 5'e çıkarttılar
Müdavim indirimi oluyor mu sanki?
Mağazada 30 lira olaran ürünü 60 lira diye listelemiş. Sözde Müdavim restoranlarına 30 TL indirim varmış...
30 liralık ürünü 30 lira indirimle 30 liraya alıyorsun.
3 kere alıyorsun.
4. de bedava yiyeceksin. Ama 4. de yapacağı indirim 30 liraymış yani ödediğin kadar.
4. de sipariş veriyorsun. İndirimler birleşmez diyor.
Müdavim indirimi olan 30 lira indirimi siliyor
4. siparişe özel 30 lira indirim yapıyor
30 liraya bedava yemiş oluyorsun
YERSEN
-
Dediğin doğru da bazı yerlerde işe yarıyor ama. BK veya MC Donalds'ın çöpüne 40-50 lira vermektense yerel burgercilerden 70-80 liralık adam gibi burger söylüyorum 35 lira düşünce verdiğim paraya üzülmüyorum.
Ben de oralardan yemiyorum zaten. Yerel yerlerden alıyoruz ama Getir'in indirimi indirim değil... Trendyol'un şu 3'lü indirimi eh dedirtecek cinsten. (10-15-20)
Yemeksepeti halen akıllanmamış zaten halen yeni hesap indirimi yapıyor. Millet hesap açıp açıp patlatıyor. Git bari sürekli alışveriş yapana ver, memnuniyet kazan. Akıl yokki...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X