< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (91. sayfa)

-
-
Dolap uygulamasında dolanırken, getir bez çantası satılık ilanı gördüm :) getir iyiydik bir zamanlar. Geri gelir o günler inşallah
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.mastercard.com.tr
Mastercard ile GetirYemek’te Doyuran Haftasonu Kampanyası Katılım Koşulları | Mastercard Ayrıcalık ve Avantajlarıhttps://www.mastercard.com.tr/tr-tr/tuketiciler/teklifler-ve-promosyonlar/getiryemek-doyuran-haftasonu-kampanyasi-katilim-kosullari.html
G. YEMEK
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Pazar günü getirde yarı yarıya (!) saatler olacakmış, bir de 90 tl üzeri siparişte xbox çekilişine katılabiliyorsunuz ama yine 'sipariş ver' aşamasında kampanyayı seçmek gerekiyor. Bu şekilde kampanyaya katılmak zorunda kalmıyorsunuz ama her olayda kampanyayı seçmek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kampanyaavcı -- 17 Haziran 2022; 15:40:0 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hemen kesin hüküm vermeyin; bölgeye göre değişiyor
-
kişisel düşünceme göre, ciro ile alakalıdır. cirosu düşen yerlerde paylaştığınız görsel geçerlidir. ama eli kulağında olması da yüksek ihtimal.
Getir büyük getirme ücreti eklendi
100 altı 5 tl
100-120 arası 3 tl
120 üzeri ücretsiz
-
İstanbul - Maltepe'de an itibariyle Büyük'te alt limit 60 TL, getirme ücreti 3.99 TL.
https://getir.com/buyuk/urun/bahcivan-taze-kasar-peyniri-ssgyv987nt/ 2*400 g 100 tl.
Getiryemek MasterCard kampanyası yapmış;
Mastercard ile Doyuran Hafta Sonu'nda sipariginizde 30 TL
indirim uygulanir.
Kampanyadan yararlanabilmeniz için promosyonlu sepet
tutari restoranin "Restoran Getirsin" teslimat yöntemindeki
minimum sept tutarindan üzerinde olmasi
gerekmektedir.
Bu kampanya size ve gu an bulundugunuz yere özeldir.
Kampanya sadece Masterpass ödeme yönteminde
Mastercard ve Maestro logolu kredi ve banka kartlarinda
gegerlidir.
Kampanya sadece "Restoran Getirsin" teslimat yönteminde
kullanilabilir.
Kampanya sadece online ödeme yönteminde gecerlidir.
Kampanya bir gün içerisinde ayni restoranda 1 kez
kullanilabilir.
Örnek durumlar açagi daki gibidir;
O
Örnek 1: Sepet 60 TL => 30 TL ödenir.
Örnek 2: Sepet 70 TL => 40 TL ödenir.
Ornek 3: Sepet 80 TL => 50 TL ödenir.
Indirim miktari 'Siparis Ver' ekraninda sepetinizden
otomatik olarak dügecektir.
Baska kampanya ile birlestirilemez. Bu kampanya
kullan mindan sonra geçerli diger kampanyalar
kullanilabilir.
Bu kampanya seçili restoranlarda gecerlidir. Seçili restoran
listesine "'Restoranlara Git' butonundan ulagabilirsiniz.
GetirYemek ve Mastercard, kampanya kogullarinda
degisiklik yapma hakkini sakli tutar.
Restoranlara Git
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Getir de yarıya saatler var, benim beklentimi karşılamadı ürün çeşitleri.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Aynen, ürün sayısı ve çeşidi bence de az. Tek iyi olan kısmı şeker ama ondan da sadece 2 tane var bölgemde.
Ya bu adamlara sağlam bir ceza kesilmesi gerekiyor her seferinde aynı şey. Fiyatı 2 kata çıkar sonra yarı yarıya diye kampanya yap hiç mi utanmıyorsunuz? Araya 1-2 tane iyi fiyata inen ürün koy ondan da 1-2 stok ayıp be
-
2'den fazla vardır reyiz, 2 tane ekletiyor maksimum ondandır.
-
Haklısın, bir de kampanya içeriğinden çıkarılmış sanırım. Getir niye böyle mızıkçılık yapıyor anlamıyorum
Aynen çok ayıp! Yıllardır sürekli indirim kuponları tanımlayıp 50₺ lık ürünleri 10₺ ya verdikleri için de geriye dönük sağlam ceza yemeliler ki bi daha yapmasınlar.
Oysa sürekli ömür boyu sömürgecilere özellikle de dh cilere zararına vermeliler, nihayetinde ticari işletme değil bunlar vakıf!
Ya sabır…
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tonny Stark -- 19 Haziran 2022; 12:25:16 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ne boş duyar kasıyorsun benim dediğimin kuponla muponla ne alakası var? Getiri savununca bir şey mi kazanıyorsun ne alaka? Malın fiyatını hiç satmadığı fiyattan yalandan yere koyup sonra yüzde elli diye kampanya yapmak normal mi? Neyi savunuyorsun?
Getir şehrimize gelmiş, üye olduk, fakat ilk alışverişe indirim bile yok. Kampanyalar bölümünde aynı görselle 4-5 tane ilk alışverişe indirim posteri var. Tıklayınca bir iki tane mağaza listeliyor. Kendim herhangi bir ürün ekleyip son aşamaya kadar geliyorum, tutarda bir değişme yok.
Hata mı yapıyorum, yoksa gerçekten indirim yok mu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilgi@sayar -- 19 Haziran 2022; 13:29:10 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X