Şimdi Ara

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) (113. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.725
Cevap
425
Favori
584.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 3 ürün hakkımız var sanıyordum 4 olmuş demek

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Getir'e düzenli indirim veren kart var mı arkadaşlar kullandığınız? Her seferinde hangi kartla yapsak diye düşünmeyelim.

1-2 hafta önce yukarıdaki Cheddar ve Emmental 19-20TL idi burada, normal indirimli fiyat olarak, ben daha önce denemediğim için almamıştım. Deneyenler yorumlarsa sevinirim.

Bu arada ücretsiz getirme alt limitini biraz daha artırmışlar. İki siparişe 14TL de getirme ücreti verdik.

• Arkadaşlar kampanyada kayda değer neler var, siz neler aldınız paylaşır mısınız? Belki biz de faydalanırız.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampanya geç başladı tereyağ, cheddar, yoğurt fiyatları iyi ama yoğunluktan sipariş geçilmiyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kampanyanın adı şu;
    Peynir getir.

• Benim bölgemde getir büyük teslimatı ücretsiz olmuş normal getir de 12tl getirme ücreti olmuş

• Sütaş kaşar, yayık tereyağı var uyguna. Yoğurt yarım yağlı burada.

• 10 TL getirme ücreti verince kampanya zayıf kalıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tosla %10 geri ödeme yapıyor.kişiye özelmiş kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turkay23 -- 13 Kasım 2022; 9:52:17 >
  • bilgi@sayar kullanıcısına yanıt

peynirler polonyadan ithal burdaki peynirlere kıyasla kaliteli olduğu kesin, ben cheddarını hamburgerlerde kullanıyorum iyi oluyor bu indirimde de emmental aldım onun tadı nasıldır bilmiyorum

yalnız benimkiler skt 2 aralık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shovel Knight -- 13 Kasım 2022; 9:32:48 >
  • turkay23 kullanıcısına yanıt

Burada sadece 4 market kampanyası görünüyor ve içlerinde yok, başka bir sektörden mi geçiyor?

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)tosla.com
    Kampanyalar
    https://tosla.com/kampanyalar
  • turkay23 kullanıcısına yanıt

Kişiye özel gelen %10 marketten bahsediyorsunuz sanırım.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt

Aaa öyle mi bilmiyordum ne zamndır kullanmıyordum uygulamada gördüm.demekki teşvik amaçlı yaptılar

• Gluten yok tost ekmeği nasıl

• Sktler çok yakınmış yine, çeşit yok salla, + sepette farklı tutar oluyor, en düşük fiyatlı ürün üzerinden indirim nedir

Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ByBaterist -- 13 Kasım 2022; 10:15:54 >
  • babba5151 B kullanıcısına yanıt
    Olur ben alabilirim

• kralldepo K kullanıcısına yanıt

Mangırla diyor anla Getir, Getirbüyük, Getiryemek, Getirsu, Getirçarşı FIRSATLAR (ANAKONU) 

• Bugün forumda da yazıldığı üzere neden kampanyaları birleştiremiyoruz diye sordum, ilgililere aktaracağız dediler, üzerine basa basa satışlarda sıçrama yaşayacaklarını söyledim...

Çek olmayınca veya oranı azalınca, getirme ücreti artınca Getir'i ne yapalım diyenler özellikle temel ihtiyaç ürünlerindeki kampanyaları takip etsinler, bugünlerde uzun süren ve hatırı sayılır indirimler yapıyorlar, sürekli aklımda olduğundan başka yerden alacağıma Getir'den alıyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.