Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.690
Cevap
318
Favori
1.711.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bugün bendeki 13 ile 13 proyu karşılaştırdım . 120 hz muhabbeti bariz tereyağı gibi prolarda

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

    Yine yukarıda yazmıştım diyerek başlayacağım :)


    Xs Max’i 30 ay kullandım. Kafama göre şarj ettim, şarjda kullandım. Hunharca tabiri caizse. İki buçuk sene sonunda batarya kapasitesi %86’da sattım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GedKalessin kullanıcısına yanıt

    Aynı ben Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

    Ben 13 pro max alıcam da, şarj konusunda pamuklara sarmalayacağım, tarih yazmaz Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

  • Dayanamadım turkcell pasajtan (kendi satıcı) 21 bine iPhone 13 pro 1 tb graphite aldım. Niyetim 256 gbtan 512 gbya yükselmişti. 512 gb bulamayınca, 1 tb aldım.

    Alma sebebim ise;

    fiyat yükselecek tedirginliği,

    telefonu en az 5 yıl kullanma isteği,

    prores fazla boyut kaplaması (özellikle işimden dolayı bol bol foto ve video çekimi yapacağım)

    apple online stok sıkıntısı (turkcellden aldım, yarın elimde olacak.)

    Ve artık dayanamamam. O kadar çok video incelemesi izledim ki, son sınıra geldim. Aldım.

    Bekleyen herkese bol sabırlar.

    Bir de sorum var, lens koruyucu öneririr misiniz? Bu kadar pahalı alete ister gibi ama bazı arkadaşlar lensin kalitesini düşürdüğünü söylemiş emin olamadım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlki gelmeden ikinci için bekleyelim bakalim.

    Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]


    Edit : Neden 2 sipariş arasinda gönderim yöntemi tarzi bir fark var acaba?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FurkanCoban -- 29 Ekim 2021; 14:41:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burayi okuyunca bir garip hissediyorum. Arkadaslar bu telefonlar en gec kasim sonuna teslim edilecektir. Neden kendinizi bu kadar strese sokuyorsunuz anlamiyorum. Elinizde idare edebilecek bir telefon varsa bu kadar dert etmeniz anlamsiz, kendinize yazik. Alti ustu bir telefon.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • canconix kullanıcısına yanıt
    Bn gördüm kullanan arkadaş bariz fark vardı. Çabuk buğu oluyordu haliyle bulanık görüntü oluyordu. Bnde düşünmüştüm ama onu görünce vazgeçtim. Kılıf koruması yeterli bana göre. Ama tabi lens koruyucularda da kaliteli ürünler vardır. İlla düşünülüyorsa lens koruyucu araştırmak lazım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GedKalessin kullanıcısına yanıt
    11 prodan kalma 18wlik şarj başlığını kullanıyorum yetiyor.. hızlı dolduruyor. Orj ürün. 20w almayı düşünmedim o yüzden.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cannesz61 kullanıcısına yanıt

    Benim telefonumda da deri kılıf var.Belki dokusu deforme oluyor ama kesinlikle esneme olmadı ve çok iyi koruyor.Sadece rengi koyulaşıp güzelleşiyor :)

  • Bunu ben de anlamiyorum. Cikar cikmaz almak zorundayiz sanki. Herkes bi isyan modunda.
    3 ekimde siparis verdim (4-11 kasim teslimat tarihi) bekliyorum. Gelirse degisecegim telefonu. 3310 dan geciyoruz sanki bu kadar heyecan. Ilk 1-2 gun bakip kenara atacagiz sonra telefonu. Eskisi gibi ucuk farklar yok.

    Adamlarda X-11-12 var 13 u bi kac gun erken almak icin canini verecek nerdeyse. (Mevcut Telefonu bozuk olanlar vs farkli tabi. )

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • netcore kullanıcısına yanıt

    6s den 13 Pro ya gececeğim zerre kadar heyecanım yok artık teknolojiye doydum çünkü hiçbir elektronik alet beni şaşırtamaz.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netcore kullanıcısına yanıt

    Nedenini söyliyim hocam, herkeste bir doyumsuzluk ve çocukça ben önce aldım hemen resim atayım gibi gösteriş budalalığı var.

    sanırsın atom parçalayacak alanlar..

    seneye aynı muhabbetler 14 için olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son mesajlara katılmıyorum.19 bin lira ödedik bir aydır paramız içeride sabırsızlanmak neden bu kadar garipseniyor?

  • Kemal K. kullanıcısına yanıt

    Sana yarın teslim demediler ki zaten bunu biliyorsun hocam.

    ben telefon siparişi bile vermedim.

    kasım ortasında İstanbul’a gideceğim gezmeye o zaman direk alacağım.

    1-2 ay kullanmayınca bir taraflarım eksilmeyecek


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netcore kullanıcısına yanıt

    Nedenini ben anlatayım. Bu tip teknolojik aletleri herkes ihtiyaç için almaz, bide keyif için, teknolojiyi sevdiği için alanlar var. Iphone 13 Pro Max i sipariş verdiğimde hergün sipariş takibine baktım, kargolandığı günün ertesi günü dışarıdaki görüşmeleri iptal edip bir sonraki güne aldım. Kapı çalınca sevinerek gittim ve büyük mutlulukla paketi açtım. Elimde 3 cihaz vardı bu sırada, en kötüsü S20 Ultra idi. Bu olaylar farklı şeyler. Sizin için birşey ifade etmiyor olabilir, altı üstü bir telefon denilebilir. Mesela arkadaşım ciddi pahalı ve hayal ettiği bir olta takım birşeyler alacaktı balıkla ilgili, Uyuyamamış gece. 45 yaşında adam bu. Bu konunun biraz hobi ile, biraz da içindeki çocuk ve onu öldürmemek ile alakası var. Alt tarafı telefon ne bu heyecan, alt tarafı bisiklet ne bu, alt tarafı araba, alt tarafı şu vs diye gider. Sizin için birşey ifade etmeyen şey başka insanlar için hobi yada çok önem verdiği şeyler olabilir. Bunları uzun uzun anlattım mesajınızı alıntılayıp cevap yazan, böyle telefon beklediği için insanları görgüsüzlükle fişleyen, herkese aynı şekilde bakan, nato kafa sığ insanlardan olmayın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sky__walker -- 29 Ekim 2021; 16:10:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • john mclane kullanıcısına yanıt

    Hocam bu kadar sosyolojik tahlil yapmanıza gerek yok, kendinizi yormayın. Ben size nedenini söyleyeyim; keyfim öyle istiyor, kahyası da ona hizmet ediyor. Yani olay; ben, keyfim ve kahyası arasında. Bu diyagramda siz neredesiniz göremedim?

  • Adamlar belirtiyor, su kadar zamanda teslim edilecektir diye biz de tamam diyoruz parayi bagliyoruz. Sorun heycanlanmaniz degil, sabirsizlanmaniz dogal ama her gun ayni seylerin yazilmasi bana cok garip geldi onu belirttim. Belli kisiler devamli bugun de gelmedi, yok yine gondermediler vs. tarzinda yazip konunun odak noktasini saptiriyor. Teslim tarihi belli oldugu halde her gun apple destegi arayan adamlar var yahu. Normal mi simdi bu?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • john mclane kullanıcısına yanıt

    Orada yazan tahmini teslim tarihlerinden önce gönderebileceği söylendi herkese bu yüzden sürekli bi kontrol etme, başkalarının telefonu gönderildi mi acaba merakı var.Burada da forumun amacı olan fikir alışverişi yapılıyor sizce ne zaman gelir vs diye.Bu kadar rahatsız olmanıza gerek yok diye düşünüyorum.Şimdiden hayırlı olsun size kasım ayında alacağınız telefon.

  • sky__walker kullanıcısına yanıt

    👏🏼👏🏼👏🏼


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Man Who Laughs kullanıcısına yanıt

    Keyfin ve kahyası hala çocuk ve doyumsuz bir şey belli..

    hoş sende çocuksun orası ayrı


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.