Şimdi Ara

Android Auto'da Video Oynatma (Root'suz) - Android 14'te Henüz Çalışmıyor (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
967
Cevap
134
Favori
291.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam dediğiniz uygulamayla telefonu taradım hiç bir şey bulamadı sadece ekran kapanma süresini kısaltın diye uyarı verdi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

👍

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gmail adresinizle apk yı görmenizi sağlıyorlar, Ben cahtgpt yi bayağı bir zorladım, hatta apk yı paylaşılabilir hale getirip gpt ye yükledim, içini dışını iyice araştırdı. Israrla bir kaç satır kodlama için sebep bulamadı ve kırmızı kod olarak verdi. Uygulamanın ortada dolaştığı süre göz önüne alındığında , şu ana kadar bir güvenlik saorunu yaşayan olsa paylaşırdı diye düşünüyorum. Ben yükledim kullanıyorum ama %100 içim rahat diyemem. Yüklemeyenler için illa yükleyin sorun yok demek imkansız yani.

Chat gpt nin takıldığı riskler bu kısımlar. Konuya aşina olan arkadaşlar buradan bir çıkarım yapabilirler

Hangi davranışlar/Kod paterni kırmızı bayrak (yüksek risk) 

REQUEST_INSTALL_PACKAGES (uzaktan APK yükleme), veya Runtime.exec, su çağrıları

(shell/komut çalıştırma). addJavascriptInterface ile hassas native API’lerin JS’e açılması (dosya/sms/cihaz bilgisi yazma-okuma). 

AccessibilityService’ın kötüye kullanılması (gereksizse büyük risk). 

getDeviceId/getSubscriberId gibi cihaz kimliği toplama, getInstalledPackages gibi geniş paket tarama (mahremiyet riski). 

Exported, açık servis/receiver’lar (izin kontrolü olmadan dış çağrı kabul eden bileşenler). 

Dynamic code loading (DexClassLoader, dıştan kod indirme) veya şifreli/obfuscated payload’lar. 

• UmutCetin kullanıcısına yanıt

Üstad bunu gördüm; yabancı forumda da paylaşılmış. Fermata auto niçin play store da gözükmüyor da ilgili yöntem üzerinden ilgili kişiler playstore üzerinden indirilen bir paylaşım gönderiyorlar. Ben play store fermato auto yazdığımda herhangi bir ücretli ya da ücretsiz bir uygulama gelmiyor.

Ayrıca fermato auto telefonlar için güvenli mi?

Bilginiz dahilinde ise paylaşım yapabilirseniz sevinirim.

Harmony os 2.0 kurulu huawei tablete android auto kuramadığım için fermato auto kurulsa da bir işe yaramıyor.

Özellikle harmony os yazılımlı tabletler için microg vs tüm google ekiplerini kurup android auto indirme olsa da kabul etmiyor

buna çözüm var mı?

Teşekkürler

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.