Şimdi Ara

İphone 11 Düşük Ekran Süresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 4 gündür iPhone 11 kullanıyorum ve ortalama 5.5-6 saat gibi bir ekran süresi alıyorum.
    Açıkcası az geldi,normal mi böyle olması?
    Değil ise neden ve nasıl düzelir?

İphone 11 Düşük Ekran Süresi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sslxx27 -- 6 Mart 2021; 17:29:2 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone 11'de Düşük Ekran Süresi: Nedenleri ve Çözümleri

iPhone 11'inizin ekran süresi normalden daha düşük görünüyorsa, bunun birkaç nedeni olabilir.

Olası Nedenler:

• iPhone Ekran Süresi Ayarları: Ekran Süresi özelliğini kapattığınızdan veya sınırlandırmalar ayarladığınızdan emin olun.
    • Cihazınızı Şarj Etme: Cihazınızın şarjı azaldığında, ekran süresini korumak için ekran parlaklığını ve diğer özellikleri otomatik olarak azaltabilir.
    • Arka Plan Uygulama Yenileme: Arka plan uygulamalarının yenilenmesini kapatmak, pil ömrünü uzatabilir ve dolayısıyla ekran süresini artırabilir.
    • Donanım Sorunları: Pil veya ekran gibi donanım sorunları, düşük ekran süresine neden olabilir.

• Ekran Süresi Ayarlarını Kontrol Edin: Ayarlar > Ekran Süresi bölümüne gidin ve özelliğin devre dışı olmadığından veya sınırlamaların ayarlanmadığından emin olun.
    • Cihazınızı Şarj Edin: iPhone 11'inizin pilinin tam olarak şarj olduğundan emin olun.
    • Arka Plan Uygulama Yenilemesini Kapatın: Ayarlar > Genel > Arka Plan Uygulama Yenileme bölümüne gidin ve kullanmadığınız uygulamalar için arka plan uygulama yenilemesini kapatın.
    • Donanım Sorunlarını Kontrol Edin: Cihazınızda herhangi bir donanım sorunu olup olmadığını kontrol etmek için bir Apple Store veya yetkili servis merkezine başvurun.

Yukarıdaki adımları takip ederek iPhone 11'inizdeki düşük ekran süresi sorununu çözebilir, ekran süresini artırabilir ve cihazınızdan daha uzun süre faydalanabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • up!
  • O kadar etken var ki neye göre yorum yapayım bilemedim. Kullanımdan kullanıma fark eder. Wifi - Hücresel kullanımı fark eder. İyi çeken ve kötü çeken 4G bile çok fark eder. Ekran parlaklığı, konum, arka planda yenileme, sık bildirim alma durumu... Bence normaldir çok kafaya takmayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evde Wifi, dışarıda Hücresel açık oluyor hatta bazen ikiside açık oluyor, dışarıda bluetooth da açık oluyor, ekran parlaklığım evde %30-%40 dışarıda %100 seviyesinde, telefon düşük güç modunda olmadığı için arka planda yenileme açık, konumu kullanan uygulamalar vs. var ve günde 150-270 arası bildirim alıyorum hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: sslxx27

Evde Wifi, dışarıda Hücresel açık oluyor hatta bazen ikiside açık oluyor, dışarıda bluetooth da açık oluyor, ekran parlaklığım evde %30-%40 dışarıda %100 seviyesinde, telefon düşük güç modunda olmadığı için arka planda yenileme açık, konumu kullanan uygulamalar vs. var ve günde 150-270 arası bildirim alıyorum hocam.

arka planda yenilemeyi kapat. fark eder.

• neyseneya kullanıcısına yanıt

Bir de öyle deneyeceğim teşekkürler,artı olarak 1-2 saat daha kullanım sunarsa yeterli olur bana(ekran süresi değil).

• quote:

Evde Wifi, dışarıda Hücresel açık oluyor hatta bazen ikiside açık oluyor, dışarıda bluetooth da açık oluyor, ekran parlaklığım evde %30-%40 dışarıda %100 seviyesinde, telefon düşük güç modunda olmadığı için arka planda yenileme açık, konumu kullanan uygulamalar vs. var ve günde 150-270 arası bildirim alıyorum hocam.

Bildirimleri eğer önemli uygulamalardan almıyorsanız ekranı uyandırmasını engelleyin. Arka planda yenilemeyi komple kapatın çok gereksiz zaten. Otomatik parlaklığı da açın bence. Ayrıca rutin bir yatış/uyanış döngünüz varsa iyileştirilmiş pil şarjını aktif edin. Tavsiyelerim bunlar.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İphone 8 Ekran Hatası?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lionessciri kullanıcısına yanıt
    Tavsiyeler için teşekkürler.Bildirimler sosyal medya uygulamaları ağırlıklı geliyor. Otomatik parlaklık ve iyileştirilmiş pil şarjı açık.Arka planda uygulama yenilemeyi kapatınca bildirimlerin geç gelme durumu olmaz demi?
  • quote:

Tavsiyeler için teşekkürler.Bildirimler sosyal medya uygulamaları ağırlıklı geliyor. Otomatik parlaklık ve iyileştirilmiş pil şarjı açık.Arka planda uygulama yenilemeyi kapatınca bildirimlerin geç gelme durumu olmaz demi?

Bildirimlere bir etkisi yok merak etmeyin.

• Hocam iphone kullandığınızın farkında mısınız ? Yoksa 5. günü mü bekliyorsunuz :)
  • tonodias kullanıcısına yanıt
    Yok hocam, 6. veya 7. günü bekliyorum .d
  • Gelen önerileri dikkate aldım, 22.44’de şarjdan çektim %84 idi, şuan saat 00.26 ve şarjım 76.
  • sslxx27 S kullanıcısına yanıt

mümkün mertebe tam doldurmaya çalışın cihazı, 80-85lere kadar hızlı şarj dolduktan sonra telefon yavaş şarj moda geçer ve ısınması nispeten azalır. yaptığınız şey gibi, süratle koşan bir insanın tak diye durması. eğer yavaş adımlarla yürümeye devam etmezse o adam pert olur ertesi güne. batarya bunun kadar çabuk etkili olmaz belki ama ömrünü kısaltabilir. en kötü 90-95ten aşağı çekmemeniz daha iyi olur bence

• lionessciri kullanıcısına yanıt

Arkaplanda uygulama yenileme ne işe yarıyor peki? Kapatırsak bildirim gelmemesi gerekmiyor mu mantık olarak?

• Hocam bu ekran günlük ne kadar telefonu kullandığınızı ve haftalık ortalama kullanımı gösteriyor bataryayla alakası yok.Ayarlar>Pil bölümünde şarj yüzdesine göre ne kadar kullandığınızı gösteriyor oradan bakarsanız daha doğru olur sanırım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.