Şimdi Ara

Red Dead Redemption 2 (1.13xx)Türkçe Yama(-v09-)~%99[OpenAI GPT-3 Translate] (74. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.595
Cevap
212
Favori
701.959
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
637 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    zartzurt456 kullanıcısına yanıt

Bu konuda yazdıklarına destek veriyorum. Ne yazık ki biz eleştiren, yerden yere vuran bir milletiz. Yapılanılanı görmeyiz, ama nasıl yerden yere vururuz bunun hesabını yaparız.

@zartzurt456 kardeşim , emeğine yüreğine sağlık. Ellerin dert görmesin. Teşekkür ederim.

• Skorpioo S kullanıcısına yanıt
    Reis horizon zero down yaması varmı adamlar yapmış ama kladik animus para istiyorlar
  • şu konuda ki bütün sayfaları gün gün takip edip okudum. iki şeyi anlamıyorum link nerde ve saat kaçta soruları.. bunları soran yamayı nasıl kuracak merak ediyorum. ikisininde cevabı ilk mesajda yazılı niye okumayıp gelip gelip soruyorlar hayret ya. ilk mesajı okumadın hadi onu da geçtim okudun da saat kafa karışıklığı yaptı onu bile 3 mesaj yukarıya çıksan zaten 342352623523 kişi sormuş az araştır be adam ya. forumu çöplük yapmakta üstlerine yok.

• Bu yamayı eleştiren gözümde vatan hainidir çok net.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedwave -- 30 Aralık 2020; 20:57:6 >
  • yama çıktı mı arkadaşlar slm

• Hocam ben oyunu direkt Rockstar Launcher dan açamıyorum steamden başlatıyorum. Oyun açıldıktan sonra programı çalıştırsam olur mu ? Ya da rockstar launcher yükleme ekranındayken

• darkwatch7 kullanıcısına yanıt

yama yok ekmek çıktı sıcak yen mi yiğenim

• link

• 0 karşılıkla yapılan bir yamaya biraz saygınız olsun şuraya gelip link yazmak ne okumaktan aciz insan tanesi. sana yama ne gerek sen sinematikleri izle geç.

• LiNK YoKMu qaRDeŞİMmM qURudUK buRAdaA vE SaAtT KaÇTa çIKıyoR eYW

• lİNk VER moRQ

• Yeni yılı bile bu yamayı beklediğim gibi beklemeyeceğim büyük ihtimalle.

• Bu kadar heyecanlı bekleidğim başka bir şey daha yoktur... :)

• Gece mi gelecek yaa?

• erenbzr E kullanıcısına yanıt

Tıklamayın Reklam yapıyor forum her yerine bu link i atmış

• Eren bir şeyler deniyor :D

• quote:

Orijinalden alıntı: erenbzr

Bu mesaj silindi.

Bu şey değil mi tıklama başı 5 kuruş kazanıp internetten zengin olacağını düşünen 15 yaş davranışı  

• 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.