Bozok Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği mezunuyum hocam, 2.grubum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
382. Dönem (Şubat 2021 Celbi) Yedek Subay, Yedek Astsubay ve Er Adayları (82. sayfa)

-
-
Benmde öyle denedimde yine atamiyorum mesaji -
24.03 Bilecik olanlar özelden ulaşabilir
-
aynı adla discord açıp bana discord ismini veya linkinide verebilirsin .Fark etmez ordan görüşelim
-
Benımle beraber 5 arkadaş gördüm benımde nisan celbi 3. Grup iskenderun çıktı grup oluşturalım -
Tek ben miyim
3 ÜNCÜ KOR. (HRF) K.LIĞI KOR.KH.DES.GR.K.LIĞI GR. KH. VE KH.BL./AYAZAĞA çıkan şaka gibi arkadaş 😅
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Senin yerinde olmak isterdim gerçekten. Bana da yedek subay çıktı ama Ankaraya. Tuzlada yaşıyorum, piyade okulu da yürüme mesafemde. Güzel yere düştünüz, güle güle gidin gelin.
-
hiç mi erzincan yok ya :D
-
BİLECİK 9.J. EĞT.A.K.LIĞI/MERKEZ/MERKEZ/BİLECİK 2021 Şubat.
Vay be bu foruma sevk yeri yazacağımız günler de geldi demek, hep uzaktan favori konulara bakardık.
-
Daha kötüsü Kars var istersen :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ŞANLIURFA İL J.K.LIĞI/HALİLİYE/HALİLİYE/ŞANLIURFA
24/02/2021
ilk turdan en zor seviye başladık galiba
-
usta birliğinde de aynı yere düşer miyiz acaba dostum :)
-
Ankara/Etimesgut Zırhlı Birlikler Tank Yedek Subay var mı başka ?
-
Önden yol hazırlayıp dayıları mı aradık hocam
-
Özelden mesaj atmak için tel onayı istiyor bu site eğer ki discord kurulduysa linki paylaşırsanız sevinirim kardeşlerim
-
quote:
Orijinalden alıntı: sofixdusta birliğinde de aynı yere düşer miyiz acaba dostum :)
bilgim yok ama ihtimaller dahilinde, havacıların yeri sayılı zaten :D
-
Havacı olarak gidilen yerler genel olarak; İzmir, Ankara, Bolu, Balıkesir, Eskişehir başka var tabi ama genel olarak böyle duyuyorum hep, güzel yerler bence.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X