Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (222. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.470
Cevap
135
Favori
617.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zipotify

Dediklerinize katılıyorum ama ben daha önce stereo telefon kullanmadım, arkası cam telefonum vardı bana hiçbir şey katmadı.Şuanda stereo telefonum var video izlerken çok hoşuma gidiyor, herkesin zevki farkli ben ciddi bir samsung kullanıcısıyım cihaz kötü olsa kötü derim niye yalan söyleyeyim cihaz çöp değil FP telefonu.

İlla bi - söyle dersen telefona aşağıdan bakınca beyaz ekranda selfi kamerasından siyah ışık süzmesi var bunun dışında başka bir sorun yaşamadım.

Alıntıları Göster

poco marka fason telefonu piyasaya etmek isteyen distribütörün, youtuberlara ücretsiz cihaz dağıtarak, internet üzerinden reklamını yaptırdığı, mağazalarda bile satılmayan, yani en azından redmi mağazalarda satılıyor, adı sanı bilinmeyen, simdiye kadar görülmüs en fazla kronik soruna sahip, plastik kasalı, garip bir launcher yüklü olarak satılan, bir garip telefondur..

o fiyata başka telefon olmasaydı alınabilirdi.. fiyat performans cihazı bu cihaz değil, malzeme kalitesi ve fiyatına göre güclü islemcileriyle, redmi note 8 pro ve note 9 pro'dur..

malzeme kalitesi, cam arka kapak, cihazın dizaynı ağırlığı ve ergonomisi redmilerde daha iyi.. hatta note 8 pro boyut, ekran kalitesi dizayn kamera ve oyunlardaki islemci performansı olarak, mtk ısınıyor ısınmıyor olayı ayrı mevzu ama 9 pro'dan da biraz daha iyi.. bunlar stereo hoparlör ve sözde 120 hz'den daha önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Mart 2021; 9:29:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Fortune 4

poco marka fason telefonu piyasaya etmek isteyen distribütörün, youtuberlara ücretsiz cihaz dağıtarak, internet üzerinden reklamını yaptırdığı, mağazalarda bile satılmayan, yani en azından redmi mağazalarda satılıyor, adı sanı bilinmeyen, simdiye kadar görülmüs en fazla kronik soruna sahip, plastik kasalı, garip bir launcher yüklü olarak satılan, bir garip telefondur..

o fiyata başka telefon olmasaydı alınabilirdi.. fiyat performans cihazı bu cihaz değil, malzeme kalitesi ve fiyatına göre güclü islemcileriyle, redmi note 8 pro ve note 9 pro'dur..

malzeme kalitesi, cam arka kapak, cihazın dizaynı ağırlığı ve ergonomisi redmilerde daha iyi.. hatta note 8 pro boyut, ekran kalitesi dizayn kamera ve oyunlardaki islemci performansı olarak, mtk ısınıyor ısınmıyor olayı ayrı mevzu ama 9 pro'dan da biraz daha iyi.. bunlar stereo hoparlör ve sözde 120 hz'den daha önemli..

Alıntıları Göster

Hocam artık yeter diyelim mi ? Yani karşıtsınız telefona anladık. Aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz onu da anladık.

Tamam malzemesi kötü ARKA KAPAK PLASTİK telefon titriyor filan..

Buraya kullanıcı deneyimlerine bakmaya geliyoruz iki şeye takılmışsınız konuyu bokladınız.

Nekadar kullandınız bu telefonu ? Ne sorunları gördünüz ?

Ya bir yönetici de bu duruma el atmaz mı ya???

• quote:

Orijinalden alıntı: sikentotokuruta

keşke babanız da zamanında dandik kılıf kullanmasaydı  

Alıntıları Göster
    😂😂😂
    👏👏👏
  • quote:

Orijinalden alıntı: sikentotokuruta

keşke babanız da zamanında dandik kılıf kullanmasaydı  

Alıntıları Göster

Roket atsaydınız daha iyiydi :):)

• quote:

Orijinalden alıntı: zonguldaksporlu

Hocam artık yeter diyelim mi ? Yani karşıtsınız telefona anladık. Aynı şeyleri yazıp duruyorsunuz onu da anladık.

Tamam malzemesi kötü ARKA KAPAK PLASTİK telefon titriyor filan..

Buraya kullanıcı deneyimlerine bakmaya geliyoruz iki şeye takılmışsınız konuyu bokladınız.

Nekadar kullandınız bu telefonu ? Ne sorunları gördünüz ?

Ya bir yönetici de bu duruma el atmaz mı ya???

Alıntıları Göster

yöneticiler güzel el atıyorlar küfür hakaret eden herkesi banlıyorlar.. ben forum ve yönetimden çok memnunum gerçekten.. başka forumlar da var ama oraları yazmaya değer görmüyorum ve yönetimlerine de güvenmiyorum..

yalnız cezalar 4 - 5 gün gibi çok az.. bu cezaların az olmasındaki konuyu direkt forum sahibine iletecektim ve tavsiyede bulunacaktım ama rahatsız etmek istemedim.. onun yerine görebileceği bir yere yazdım.. umarım cezalar artar en ufak hakarete minimum 1 ay uygun olur bence..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Mart 2021; 11:15:33 >

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Tamam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okullar açılacakya onun stresi basmış anlaşılan.
    Cevap vermenize gerek yok. Siz yeni olduğumuz için daha farkında değilsiniz. En etkili çözüm şikayet + blok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marcus Glory -- 1 Mart 2021; 11:9:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav arkadaş tamam anladik telefonu sevmedin , her sayfayı doldurmanin ne anlamı var ?

Yeni birşeyde yazmiyorsun "cakma 120 hz , dandik arka kapak ve stereo"
    Flood yapmanin ne anlami var?
    2 aydir kullanıyorum gayet memnunum ,hele modüllerimi yükleyince cihaz şahane oldu .param olsa bir tane daha alirdim onu da sürekli rom ve yazılım isleri icin kullanırdım.

Birkac arkadaşta bende görünce telefonu direk aldı.Her cihazın seveni de var sevmeyeni de.

Suraya iki modül ,ve rom paylaşımı yapayim diyoruz flood arasında kaybolup gidiyor .
    Konuyu mecburen takipten çıkarıyorum.
    Paylaşımlari telegram grubunda sürdüreceğim arkadaşlar, görüldüğü uzere forumun cılkı çıktı.

• Ne floodu adamlarla tartışma yapıyoruz.. Karşılıklı alıntılar var.. burası forum ve tartışıyoruz.. X cihazı sen kullanıyorsun diye cihaz kutsal değer falan değil.. Bunu artık anlayın.. 2 aydır anlayamadınız.. Ben cihaz kötü dedikçe sana hakaret etmiyorum kendini cihazla özdeşleştirme.. Benim kullandıgım tüm telefonlara kötü çöp leş diyebilirsiniz mesela.. Ben gocunmam..

Şu an bu yazıyı yazdıgım bilgisayarın islemcisine bile mesela intel çöp diyen adam dolu forumda.. Hangisiyle sizin gibi kavga etmisim rahatsız olmuyorum benim icin intel en iyi islemcidir.. Bence sorun bende değil sizde..

Cihaz plastik kalitesiz adi arka kapağı var.. fp falan değil, distribütörü markalaşmak icin özel çaba icinde.. Bu cihaz alınmamalı.. Kronik problemli malzeme kalitesi kötü kağıt üzerinde yanıltıcı bir üstünlüğü varmıs gibi gözüküyor.. Scam cihaz.. Benim gözümde çöptür..

Sen kullanıyorsan beğeniyorsan sen beğeniyorsun diye ben beğenmek mecburiyetinde değilim küfür de etsen hakaret de etsen ben yazarım ve cihaz hakkında tartışırım.. Forumların amacı budur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Mart 2021; 11:38:56 >

• mesaj silinmiştir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Richard Parker -- 23 Mayıs 2021; 16:24:52 >
  • ben hakareti umursamam çünkü uzaktan bilgisayarın basından ediyorsun.. Karşımda olsan zaten abi çekersin.. Sen hakarete devam et ben raporlar geçerim..  

Tekrar söylüyorum: Cihaz scam cihazdır.. Malzeme kalitesi kötüdür ve kronik sorunludur.. Note 9 Pro daha iyi.. 3 - 5 fan yorumuyla alan pisman olacaktır.. 2015 yılından beri xiaomi kullanıyorum daha türkiye'de xiaomi yokken biz alıp redmi note 2 kullanıyorduk..

Daha iki günlük xiaomi ve miui kullanıcısısın.. orada kurulalı 5 gün olmus her tarafı reklam dolu bir xenforo forum var oraya üye oldun, iki ram rom öğrendin diye kendince cok sey biliyorsun..

Cihazın 9 pro'ya üstünlüğü sözde 120 hz ve stereo hoparlör dısında yok.. Bunlar icin de malzeme kalitesinden vazgecmek ve kronik sorunları kabul etmek akıllıca olmaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Mart 2021; 12:1:43 >

• Richard Parker kullanıcısına yanıt
    👍

• Gece uyurken 8.5 saatte yüzde 6 şarjım gidiyor. Bu normal mi ?

• Fortune 4 kullanıcısına yanıt

Sadece bilgi edinme amaçlı konuya girmiştim ancak yorumlarınızı görünce yorum yapmadan geçemedim.

Diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum, yapmaya çalıştığınız şey amacını aşmış gereksiz yere konuda kirlilik yaratıyorsunuz. İlk yorumunuzdan cihazın kötü olduğunu okuduk anladık, tamam. Bu kadar ısrarcı olmanız sizin paylaşımlarınızın yanlı yapıldığı hissiyatını veriyor. Ayrıca siz bilir kişi değilsiniz, görüş paylaşırsınız bunu isteyen kabul eder istemeyen etmez, neticede söylediğiniz şeyler nihahi doğrular değil sadece sizin görüşlerinizden ibarettir. Tamamen tarafsız olarak söylüyorum, fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz gibi görünüyor bu sebeple bile söyledikleriniz doğru olsa bile bir anlam ifade etmemekteler.

• Son zamanlarda dr fone dan whatsapp transferi yapan varmı acaba ? Transfer sonunda dr fone yeni android cihaza whatsapp kurmaya çalışıyor ancak yüklediği whatsapp eski sürümü olduğundan uygulama açılmıyor. Dolayısıyla transferi tamamlayamıyorum. Dr fone kendisi whatsapp kurmaya çalışmasa hiç bir sorun yok aslında. Bu sorunu çözen var mı ?

• sofistike38 S kullanıcısına yanıt
    Çok normal gelmedi ben uçak moduna alıp yatiyorum %1 oynuyor sizin tel açık desek %6 yine de biraz fazla geldi bana. Arka planda uygulamalar wifi vs açık olabilir.

• Teli.yeni aldım. İlk geldiğindeki şarjı bitirdikten sonra 1 kez şarj ettim. Tel henüz yeni yani. Ama normal kullandığım teldeki bütün uygulamaları buna da yükledim.

Bu arada telefona ilk kurulum yaparken normalde kullandığım teldeki ayarları ve yedekleri olduğu gibi buna aktarmıştım. Sonra hattı taktığım anda volte açıktı. Bu normal mi ? Türk Telekom online işlemler üzerinden volteyi çok önceden aktif etmiştim. Telefonu malum yollardan aldım. Yurt dışı cihaz yani. Garantisiz. Kullanılmış tel göndermiş olabilirler mi bu beni düşündürüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: skid_row

Sadece bilgi edinme amaçlı konuya girmiştim ancak yorumlarınızı görünce yorum yapmadan geçemedim.

Diğer arkadaşlara sonuna kadar katılıyorum, yapmaya çalıştığınız şey amacını aşmış gereksiz yere konuda kirlilik yaratıyorsunuz. İlk yorumunuzdan cihazın kötü olduğunu okuduk anladık, tamam. Bu kadar ısrarcı olmanız sizin paylaşımlarınızın yanlı yapıldığı hissiyatını veriyor. Ayrıca siz bilir kişi değilsiniz, görüş paylaşırsınız bunu isteyen kabul eder istemeyen etmez, neticede söylediğiniz şeyler nihahi doğrular değil sadece sizin görüşlerinizden ibarettir. Tamamen tarafsız olarak söylüyorum, fikirlerinizi empoze etmeye çalışıyorsunuz gibi görünüyor bu sebeple bile söyledikleriniz doğru olsa bile bir anlam ifade etmemekteler.

neyin kirlilik neyin temizlik olduguna sen karar veremezsin.. bana göre de cihazın sürekli olarak övülmesi, bariz kusurları söylendigi halde bunun kavga dövüş hakaretle örtülmeye çalısılması, aynı konuda üst üste 5 defa yöneticilerden ceza alındıgı halde ceza süresi bitince, hala ısrarla, cihazı tavsiye etmiyorum dedikçe, hakaret edilmesi insanlar sorun var dedikçe sorun yok diye flood yapılması bilgi kirliliği ve kisileri yanıltma amacı taşımaktadır..

görüşlere katılmayan, rahatsız olan engeller geçer... ortada küfür hakaret yoksa ki yok, neyin mücadelesini veriyorsunuz siz? görmek istemiyor musun? atarsın engeli geçersin..

bence sizin mesajınız amacını aşan mesaj yani üzüm yemek değil bağcı dövmek misali..

bu kadar rahatsız oluyorsan polemik yapmak amaçlı yorum yazmak yerine basitçe engelleyip geçmiyorsun diye sorarlar adama..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Mart 2021; 15:1:4 >

• Adam hala yazıyor ya inanılacak gibi değil. Ya git redmi note 9 pro sayfasına yaz bırak şurayı rahat ya...

Sen istedin diye redmi alacak değilim.. Sen istedin diye poco dan uzak duracak da değilim..

Ya cebindeki parayla gittin redmi aldın sonra pişman oldun geldin buradan bu cihazı bokluyorsun..

Yada gerçekten redmi ile bi ilişkin var..

Bi kere yazdın tamam hadi 2 3kez daha yazdın da tamam artık konuyu okuyanların içinden geçtin ya.

• tabii ki yazacağım.. rahatsız oluyorsan engelleyeceksin.. küfür etmiyorum, hakaret etmiyorum.. cihazla ilgili görüşümü, cihazı kullanmıs kişi olarak belirtiyorum ve yeni yanıtlara da cevap yazarak tartışmaya devam ediyorum bunda bir sorun yok.. yani haklı olarak yazmaya devam edeceğim  

sen plastik kasalı telefona tüm öğrenci harçlıgını verdin diye senin cihazını yağlayıp ballayacak değilim.. senin siparişine göre yazı yazacak da değilim.. yok böyle bir dünya..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fortune 4 -- 1 Mart 2021; 15:7:41 >
  • 
Sayfa: önceki 220221222223224
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.