< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
|
Merhaba ilk sayfadaki adımları yapın bugün kart aidatı 961.50 TL iade yaptılar. Başlık sahibine buradan teşekkür edeyim. |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cgdmyc -- 2 Haziran 2025; 16:5:56 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Çok teşekkür ederim yanıtınız için. Banka çözüm mailini geç gönderdi ücreti iade ettiklerini yazmışlar ama iban yazmama rağmen kapalı kredi kartına iade edilmiş. Arayınca başka hesaba aktardılar ücret iadesini almış oldum. Böyle bilgilendirici bir konu açmış olduğunuz için de ayrıca teşekkür ederim 🙏🏻 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba. Yapı Kredi bana da 846 tl yıllık aidat yansıtmış. Aynı tutarda puan yükleyelim kampanyalardan kazandıkça oradan düşer dediler ya da yüzde 50 sini iade edelim dediler. Kredi kartımı world eko karta çevirmeden mevcut özelliğini koruyarak kart aidatının tamamını iade almamız mümkün değil mi? Çünkü yapı Kredi kafasına göre kampanyanlarda eko kartı dahil etmemiş baktımda. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotografya -- 9 Haziran 2025; 13:29:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba, bana da bugün aidat ücreti yansımış. Akbank'ın ücretsiz kredi kartı yok gözüküyor. İptal etmek isteyince de aidatın yarısı kadar ya da biraz daha fazlasını chip-para olarak vermeyi teklif ediyorlar. Kartı iptal edip, sonra dediğiniz yöntemi mi uygulayayım? |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xotac -- 14 Kasım 2025; 4:34:15 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
QNB XTRA kullanır kullanmaz yansıdı, itiraz etmeden bir defaya mahsus olmak üzere iade ettiler. Denizbank BLACK üç seferde iki iade aldım, biri reddedilsede THH üzerinden olumlu oldu. Akbank Axess Platinum, üç senedir iade alıyorum. İş Bankası Maximum Kart aidat aldı, nedense vermediler ve THH sonucunu bekliyorum. Garanti BBVA Bonus Platinum, bir yıl daha dolmadığı için deneyimlemedim. Daha önceden sadece Ziraat Bankasını kullanıyordum, ilk çıktığı zamanlar aldığım için halen daha masrafsızlık tanımlı gözüküyor. (Bankkart Platinum) |
|
ASUS 23.6" VN247H 1MS TAM HD OYUN MONİTÖRÜ | COOLER MASTER HAF X 942 SİYAH BASKI TAM KULE | CORSAIR CX SERİSİ 80 ARTI® 750W | INTEL® CORE™ i7-4770K 3.5GHz | ASUS ROG MAXIMUS VI HERO | ASUS ROG STRIX GEFORCE GTX1070 O8G 8GB GDDR5 256BİT DX12 | GSKILL 16GB (2x8GB) RIPJAWSX DDR3 1600MHz CL9 ÇİFT MALZEME | SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA | PIONEER DVR-221LBK 24X ± ÇİFT KATMAN
|