< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
13.5 teyim ip7 ben de yüklüyorum iniyor ota dan hadi bakalım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
valla sizi bilmem de benimkisi büyük risk 13.5'ten sonra 14.2 beta 3 e geçiş yapmak.. Umarım aşırı vasat değildir widget olayını merakımdan geçicem 40 dakika kaldı bitmesine birisi beni yoldan çevirsin :) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
hocam hızlıca deneyimlerinizi aktarın :) nasıl buldunuz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
İphone 7 hocam 13.5 ten sonra çok mu fark yaratır iniyor ota dan ama? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
anlıyorum.. JB kullanan birisiyimdir cercube olsun whatsapp olsun ısınma sorunu gitmesi güzel acaba güncellemesem mi kararsızım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Sarj sorunu bahsedildiği kadar kötü mü gerçekten hocam? kalayım mı 13 te çok mu aratır kasılmalar falan var mı cihazda < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 15 Ekim 2020; 1:6:52 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
kalmaya karar verdim hocam sağ olun < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheBlondie -- 15 Ekim 2020; 1:57:17 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |