Şimdi Ara

Monitör Dahil 2999 TL (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
254
Cevap
7
Favori
24.147
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Arkadiusz Milik

Baştan sipariş verdim de sonra iptal ettim. İtopya sıkıntılı siteymiş+ içindeki bileşenler yeterli değil sanırım burada ve başka forumlarda yazana göre. Neyse zaten para yok bilgisayarsızlığa devam...
    boşver sen bilgisayar alma zaten
  • Almayacam fakat sepete ekleniyor. İhtiyacı olanlar için güzel sistem

Monitör Dahil 2999 TL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Fiyat / Performansı gayet iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gs190505

Bu mesaj silindi.
    Ben ilk günden sipariş verenlerdenim

İçime kurt düşürdün şimdi.
  • Donanımarşivi güzel uyarı geçmiş;

Sistem satın alan dostlarım en iyi performans için;
    1- Windows 1909 güncellemesini
    2- Son surüm AMD Radeon driverini
    3- B450 cipset driverini
    4- Bios guncellemesini yüklemeyi unutmayın
  • - Asus B450M DRAGON - 450
    - AMD Ryzen 5 1600 Yenilenmiş 12NM Versiyon - 650
    - Asus DUAL RX580 OC 4GB GDDR5 - 1100
    - Corsair 8GB Vengeance LPX 3000MHz CL16 - 250
    - Toshiba OCZ 480GB TR200 (555MB Okuma / 540MB) - 350
    - Cooler Master MasterCase Pro 3 - 300
    - Cooler Master Elite V3 600W - 250
    - PHILIPS 23.6" 1MS 60Hz 243V5LHSB veya LG 21,5" 1MS 75Hz 22MK400 - 500

Fiyatları kafadan yazdım rastgele , monitör bedavaya gelmiş alanlara.
  • Ürünler kargolanmaya başladı yada en azından benim aldığım ürünü kargoya verdiler. İçimde bir kurt var kesin bir şeyler dönecek diyor ama bakalım. Umarım düzgün bir şekilde elime geçer ve ürünlerde bir defo olmaz. Çok büyük ihtimalle Perşembe günü elime geçer. Cuma günüde ilk izlenimlerimi yazarım. Alan arkadaşlara hayırlı olsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Alanlar iptali düşünse bence iyi olur başları ağrımaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: brktmr

Bu mesaj silindi.
    hocam 2.el göndereceklerini düşünmüyorum bende sistem topladım yani demonte gelmedi ve parçaları tek tek inceledim hepsi sıfır üründü gayet temizdi. bu firmanın tek sıkıntısı kullandıkları parçalar vs. değil bir sorun olduğunda müşteri desteği çok zayıf. oradan patlıyorlar yoksa başka bir sıkıntıları yok.
  • İadesi gelmiş malları kakalamazlar umarım.
    2-3 ölü pikselle veya ücra köşesinde ufak bir çizikle gönderilmiş monitörleri iteleme kampanyası gibi geldi bana.
    Netten mağaza fiyatının %30-%60 ucuz fiyatına aldığım ürünlerde son zamanlarda hep böyle şeylere denk geldim. Ucuza aldığım içim de "amaan görmeyiver kim uğraşacak şimdi iadesiydi kargosuydu, ucuz zaten kullan" dediğim çok oldu. Teşhir veya ayıplıydı ama o fiyata katlanılabilir ufak ayıplardı.
    Umarım yaşamazsınız böyle bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 31 Aralık 2019; 17:49:46 >
  • Fırsat sıcaktı, alanlar sorunsuz teslim alır inşallah.

Ancak böyle sitelere, forum olarak belli bir tepki gösterip, alış-veriş yapmamak gerekir diye düşünüyorum.

1-2 ay önce bir forumdaş konu açmıştı. Müşteri hizmetlerini arayıp derdini anlatmak isterken telefondaki öküz 'mal mısın sen' diye hakaret etmiş. Seviye yerlerde yani.
  • bestgr B kullanıcısına yanıt
    İkinci defa bağlandım müşteri hizmetlerine. "Yaptığınız bende güven eksikliği oluşturuyor. Çok basit bir istek için inatla olumsuz yanıt veriyorsunuz. Gerekli birime iletseniz işlerine gelmesi lazım. Sonuçta kutuları açıp, montaj yaparak zaman kaybedeceklerine kutulara dokunmadan kargoya verecekler." vs diyorum ama müşteri hizmetleri bana mısın demiyor. Sorunumu çözün, siz çözüm üretin diyorum, yapamam diyor. Ben bir daha alışveriş yapmam. Umarım ürün sağlam gelir. Yoksa her türlü hakkımı kullanırım. Gelen paketi videoya çekip açacağım. Her türlü sorun için küçük-büyük dinlemem hakem heyetine giderim. Bende acayip güvensizlik oluşturdular.

• ongunbey kullanıcısına yanıt
    Müşteri hizmetleri kapı duvar resmen. Derdini dinleyen yok. Yapamam diyip kestirip atıyor. Sizinle aynı fikirdeyim. Tepki göstermek şart. İlk alışverişim burdan. Bir daha da alışverişim olmaz. Donanimarsivi videosunun altına da bu şekilde yazalım. Düzgün firmalarla çalışsınlar.

• Beyler neler oluyor pişman mi olacaz yoksa

• bestgr B kullanıcısına yanıt
    Dediğiniz oldu gibi. Youtube'da 1-2 kişi (sanırım istanbulda oturup mağazadan alanlar) yorumlara monitörde ölü piksel olduğunu yazmıştı.
  • brktmr B kullanıcısına yanıt
    İptal etmek için daha ne bekliyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: a-f-h

Dediğiniz oldu gibi. Youtube'da 1-2 kişi (sanırım istanbulda oturup mağazadan alanlar) yorumlara monitörde ölü piksel olduğunu yazmıştı.
    Bir kehanette daha bulunayım öyleyse :
    "Kardeşim 3000 liraya böyle bilgisayar veriyoruz, yok orasında çizik yok burasında ölü piksel, yok kutusu açık..."
    İş buralara gelmez umarım. Şahsen bana deseler ki "monitörün arkasında, altında; kasada işlevsiz noktalarda kozmetik 1cmyi bulmayan çizik var" yine de alırdım amd olmasaydı, aklıma yatsaydı. Ama belirtmeleri gerekiyor.

İnternet alışverişleri kötü noktalara doğru gidiyor ülkemizde. Güven kazanmış firmalar işte bu yüzden yüksek fiyatlı. Sıcak fırsatçı bu güzel topluluğumuzun canı yanmaz umarım gitgide.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bestgr -- 31 Aralık 2019; 20:19:44 >
  • Millet teslim almaya başlamış

Monitör Dahil 2999 TL
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.