Şimdi Ara

ULEAD VİDEO STUDIO İLE KURGU YAPMAK(RESİMLİ) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
216
Cevap
6
Favori
42.395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MIND GAMES

Bir video studio sorusu:
    Settings
    Preferences
    Edit
    Image : Fit to project size

Lakin fotolar 4:3
    Proje ise 16:9

Program bildiği yerden, otomatik olarak hepsini en ortadan kesiyor!
    Halbuki ben istiyorum ki fotoları istediğim yerden ben keseyim!!
    Bazen en üst kısım gitsin, bazen de en alt kısım! Manuel olarak!

Bu nerden nasıl ayarlanıyor!

"File/Project properties"... Açılan pencerede hemen altta "Edit" var,tıkla ve açılan pencerede "General" bölümünden "Display aspect ratio"
    16:9 yap!.. Bu özellik tüm video ve image dosyaları için geçerlidir.
  • slm nodar yine benn adobe premiereın son surumu olan cs5 e ıhtıyacım bu prgramın anlatımını ve ındırılebılecegı bı sıte adresı soylıyebılırmısın ben ındırmeye calıstımm hata verıyorr yardımcı olursan sevınırımm:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuba@@

slm nodar yine benn adobe premiereın son surumu olan cs5 e ıhtıyacım bu prgramın anlatımını ve ındırılebılecegı bı sıte adresı soylıyebılırmısın ben ındırmeye calıstımm hata verıyorr yardımcı olursan sevınırımm:)

Program linlerini ve ingilizce eğitim videolarının linklerini pm ile gönderdim.. Pm'ne bak..
  • Alttaki link yeni başlayanlar için faydalı dersler içeriyor(türkçe) İlgili sitedki ders videolarında kullanılan premiere sürümü
    eski olmasının fazla bir önemi yok.. Temel bilgiler her sürüm için aynıdır.. Sadece menülerde belki farklılık olabilir ama
    işleyiş ve mantık değişmez.

http://www.kkymn.com/

Sitedeki montaj dersleri bölümde premiere dersleri var.
  • coc cokk tesekkur ederımm deee ben bu adobenın cs4 surumunu ındırmek ıstıomm ama nerden ınderecem bılmıom bana bu konuda da yardımcı olursann cok sevınırım sımdıden tekrar tesekkurler:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuba@@

coc cokk tesekkur ederımm deee ben bu adobenın cs4 surumunu ındırmek ıstıomm ama nerden ınderecem bılmıom bana bu konuda da yardımcı olursann cok sevınırım sımdıden tekrar tesekkurler:))

Dün CS5 istemiştin bende özelden linklerini göndermiştim! Bugünde CS4, öyle mi?.. Dünkü gönderdiğim dosyaların devasa boyutları vardı..
    Herhalde internetin sınırsız ve 2mb nin üstünde.. Öyleyse paylaşım programlarına yönel!.. Torrnet ya da emule gibi...

Emule senin için ideal, google dan emuleyi indirip kur ve programı çalıştırıp "arama" kutusuna istediğin dosyaların adını yaz ve bulduklarından
    birine çift tıkla ve indir.
  • Selam nodar kardeş. ben uvs x2 pro yu kullanıyorum. benim sorum şöyle yardmcı olursan çok sevinirim.
    örneğin benim 50 adet resim var sistem hepsine otomatik 3 sn geçiş süresi veriyor. ama ben istiyorum ki hepsi 5 er saniye de geçiş yapsın. haliyle tek tek resimleri seçip saniyelerimi giriyorum .
    ama ben bu kadar uğraşmadan hepsini aynı anda seçip şu sürede geçiş yap diyebiiyormuyum. baya uğraştım bir türlü bulamadım eğer böyle bir özellik varsa sana zahmet öğretebilirsen çok makbule geçer. şimdiden teşekür ettim.
  • Merhaba Nodar Ulead video studio programında flash animation kısmındaki arka fonları nereden temin edebiliriz? örneğin aşağıdaki liktte izleyeceğin arka fonu nasıl bulabiliriz?

http://www.izlesene.com/video/amator-slayt/670024
  • @Nodar hocam ulead video 11 de videonun istediğimiz süre aralığına ağır çekim yapmak istiyorum.Nasıl yapabilirim?Playback speed falan var da istediğim yeri ayarlayamıyorum.Yardımını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: .EmRe_GS.

@Nodar hocam ulead video 11 de videonun istediğimiz süre aralığına ağır çekim yapmak istiyorum.Nasıl yapabilirim?Playback speed falan var da istediğim yeri ayarlayamıyorum.Yardımını bekliyorum.

İstedin kısmı kesip sadece o kısmın playback hızını ayarlayın.
  • Merhabalar arkadaşlar,
    benim de sizlere nacizane bir sorum olacak.
    Birkaç gündür ulead video studio 10 kullanmaya başladım ve bir video hazırlıyorum.
    Bu videoda sağ üst köşeye (tv kanallarındaki gibi) bir logo koyuyorum. Ancak video oluşturuyorken logo bozuluyor.
    Jpg, gif ve psd olarak denedim. Ama hepsinde aynı şeyi yapıyor. Resim çözünürlüğünü arttırıp Ulead üzerinden resmin boyutunu küçültüyorum ama olmuyor.
    Bana bu konuda yardımcı olabilir misiniz lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: tercumanercan

Merhabalar arkadaşlar,
    Birkaç gündür ulead video studio 10 kullanmaya başladım ve bir video hazırlıyorum.
    Bu videoda sağ üst köşeye (tv kanallarındaki gibi) bir logo koyuyorum. Ancak video oluşturuyorken logo bozuluyor.
    Jpg, gif ve psd olarak denedim. Ama hepsinde aynı şeyi yapıyor. Resim çözünürlüğünü arttırıp Ulead üzerinden resmin boyutunu küçültüyorum ama olmuyor.

ulead 9 da png ile yapmıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tercumanercan

Merhabalar arkadaşlar,

Logonu timeline da ikinci banda yerleştir!.. Yerleştirdiğin layerı aktif etmek için tıkla ve hemen üstte sağdaki menüden "Attribute"
    penceresine tıkla ve açılan menüden,eğer "transparency" sıfırın üstünde bir değere sahipse sıfıra düşür,"Apply Overlay Option" seçili ise
    seçimi kaldır... Bu şekilde sorun olmaz ama dikkat etmen gereken konu;Logonu alpha kanallı olması gerekiyorki,jpg,gif gibi doayalarla
    bu mümkün değil.. Tercih edilmesi gereken uzantılar;Png,Psd şeklinde olmalı.

• Gerek kalmadı arkadaşlar. Logosuz olarak yapmak zorunda kaldım.
    Yine de denememe rağmen olmadı. Biraz bozulma oluyor.
    Logo olarak kullandığım resmin pixel değerinden olabilir mi diye düşünmeye başladım.
    Bunu da en kısa zamanda deneyeceğim.
    Herkese yine de teşekkürler.
  • güzel başlık teşekkürler.
  • ya arkadaslar ben video oluşturdum iyi güzel ancak dosyayı mpg. dosyası olarak kaydediyorum fakat ufak olarak kaydediliyor. nasıl normal boyut yapabilirim ?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.