Bildirim
Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (210. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Arkadaslar merhaba.
Surekli acik ekran bataryayi cok tuketiyor gibi geldi.
1 saat icinde yuzde 2 gibi bir dusus oluyor.
Telefonum orjinal roomlu.
Samsung s8 kullanan arkadasim 5 saatte falan yuzde 1 dustugunu soyledi. Son gelen guncelleme ile kucuk saat ekledim belki daha az sarj harcar diye ama ayni. Sizde nasil?
Telefonun bataryasindan cok memnunum
Surekli acik ekran kapali olursa batarya %20 de 9 saat ekran kullanim suresi aliyorum. Oyun oynamiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Anlamadım mi 9 lite e kötü mü dediniz iyi mi😅
Muhammed İkbalyoutube
Telefonu Kökten Değiştiren Xiaomi Teması! Pixel Pro V11 İncelemehttps://www.youtube.com/watch?v=C1YPuRS4JkY&feature=youtu.be
Güzel bi yöntem. Romsuz sade kullanıcıların işini görür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dde5 -- 26 Şubat 2020; 22:24:50 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
-
-
Haklısınız katılıyorum, yine de bu şu an en iyi kamerasi olan telefon diye lanse edileni görüp kıyaslamam gerek :) uçurum yoksa arada, boş yere o kadar paraları vermeye de gerek yok demektir.
Eski telefonum mi5 di. Ve kameraya ben de cok onem veririm. Yillarca cep telefonu fotografciligi konusunda takildim. K750 k790 kullanirken camdriver vs bir suru gelistirmeyle o donemin fotograf makineleriyle yaristirirdik telefonlari.
Son telefonum mi5 16mp ois var. Acik ara mi9 liteden daha iyi video cekiyor. Ayrica fotograflarda otomatik modda fazla noise var. İsik biraz azaldi mi hemen pastellesiyor. Cok az zoomda bile goruntu keskinligi kayboluyor. Gcam yukleyinca yapay bir keskinlik var o daha da bozuyor isi. 2x zoom falan hikaye. 48mp fotograf cekip icinden zoom yapmak istediginiz 12mp lik alani kesmek daha mantikli. Kim ne derse desin sus genis aci lensi koyulmus o da berbat. Derinlik algisi zayif. Mi5te de portre modu var tek kamera olmasina ragmen neredeyse ayni derinlik algisina sahipler. Gunluk kullanici icin yeter ama mobil fotografci icin zayif bir kamera
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bu sürüm sıkıntısız çalışıyor mu? İstediklerim whatsapp + gmail özelliklequote:
Orijinalden alıntı: Emre1498
Uygulamalardan her zaman açık ekran güncellemelerini kaldırıp 1.6.174 sürümünü yükleyin, en stabil çalışan bu sürüm
https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-6-174-10251635-release/miui-always-on-mode-1-6-174-10251635-android-apk-download/
-
Vhatsapp, sms, arama, Gmail ve Mıuı eposta sıkıntısız çalışıyor hocam, diğer üçüncü parti uygulamalar yok.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Bende ilginç bir sorun oluyor, aod açık iken parmak izi ile ekran açınca ekran bir kere yanıp söner gibi açılıyor bu da rahatsız edici. Kullanamıyorum o yüzden
-
Az önce 11.3.9.0 güncelleme geldi bana. İndirmeye başladım. Tema için bölgeyi Hindistan olarak seçmiştim. Bunun mu bir etkisi oldu acaba -
Olabilirquote:
Orijinalden alıntı: sagamor
Az önce 11.3.9.0 güncelleme geldi bana. İndirmeye başladım. Tema için bölgeyi Hindistan olarak seçmiştim. Bunun mu bir etkisi oldu acabade sisteme nasıl etki eder kimbilir
Hocam ama şu kesin oluyor ki Bölgeyi Hindistan yapınca sistem uygulamaları güncelleyicisinde güncelleme buluyor. Bölgeyi tekrar Türkiye yapınca o güncellemeler kayboluyor. Bizzat denedim. Ama sistem güncelleme de tesadüfen zamanlamayı iyi tutturdumquote:
Orijinalden alıntı: dde5
Olabilirde sisteme nasıl etki eder kimbilir
Alıntıları Göster
-
-
Eu, global?
Bende öyle bir sorun yok, kilit tuşundan açınca yapmıyor mu aynısını?
Çift tıklamayla açmaya alışmışım parmak izi de aktif ama genelde kullanmıyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X