Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (203. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Az önce her zaman açık ekrana güncelleme geldi. Saat eskisine göre daha sönük gözüküyor, sizde de böyle bir durum var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fatihist_sf kullanıcısına yanıt
    Ortam ışığına göre otomatik ayarlıyor hocam, apk mirror da yeni sürümü var 1.9.238 daha stabil çalışıyor.

https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-9-238-01080950-release/miui-always-on-display-1-9-238-01080950-android-apk-download/

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emre1498 kullanıcısına yanıt
    Bende anlamak için az önce ekranı ışığa tutmuştum
    Telefona gelen güncelleme son sürüm değil mi?
    Ayrıca ben karanlıkta otomatik kapanmasın istiyorum, bunun bir yolu var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihist_sf -- 15 Şubat 2020; 21:59:42 >
    Kasım ayında yayınlanan sürümü bize yeni göndermişler 🙃
    En iyi çalışanı da 1.6.174 sürümü

1.6.174 sürümünde otomatik yok

Yardımların için çok teşekkür ederim, yalnız araştırdığım kadarıyla benim sorumun cevabı yok.
    Cihaz uzun süre karanlıkta kaldığında otomatik kapatıyor, bunu engellemenin bir yolu var mı diye sormuştum aslında.

Rica ederim, ben dokunduğunda 10 sn. göstereni kullanıyorum ama baktığım kadarıyla kapanmamasının çözümü yok gibi görünüyor

Aslında bildirim geldiğinde ekran sürekli yanıp sönseydi her zaman açık ekranı kullanmayacaktım, malum bildirim ışığımız arkada olduğundan bildirimlerin geldiğini anlamak zor oluyor.

Onun için uygulama deneyenler olmuştu ama çalışıyor mu bilmiyorum, benim gün içinde genelde cebimde olduğu için yokluğunu çok aramıyorum

• Merhaba arkadaşlar. Mi 9 Lite ile aranıza katıldım. Google marketten birşeyler indirirken aşırı yavaş indiriyor. Bir de ilk şarjım şuan ve sanki hızlı gidiyor. Yardımcı olabilecek var mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bender B. Rodriquez

Elimde bir adet mavi kilif

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

banggood.app.link
    [TRY22.32]Bakeey Şeker Renk Çizilmez Soft TPU Koruyucu Kılıf için Xiaomi Mi9 Mi 9 Lite / Xiaomi Mi CC9 Deri&Kılıf from Mobil Telefon ve Aksesuarları on banggood.com
    https://banggood.app.link/mSHSaO6R53

Bir adet beyaz buzlu kilif

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

banggood.app.link
    [TRY25.46]Bakeey Puding Buzlu Çizilmez Soft Silikon Arka Kapak Koruyucu Kılıf için Xiaomi Mi 9 Lite / Xiaomi Mi CC9 6.39 inç Deri&Kılıf from Mobil Telefon ve Aksesuarları on banggood.com
    https://banggood.app.link/XTUXZkiS53

Bir adet seffaf orijinal kilifi var. Hic kullanamadan telefonum kirildi ben de yaptiramadim degistirdim. Almak isteyene tanesini 20 liradan verebilirim
    Ankara içinde iseniz alabilirim

• Herkese merhaba.
    MIUI_V11.3.4.0.PFCCNXM_MiRoom_9.0 romunu yükledim. Global sürümde her zaman açık ekranın belli saat aralığında çalışsın diye bir ayar vardı. Bu sürümde öyle bir ayar bulamadım. Yanlış yere mi bakıyorum acaba. Saygılar
  • maxmetalizm M kullanıcısına yanıt
    Ben de gayet hızlı iniyor uygulamalar internet hız testi yapıp bakın sorun varmı?
    Şarja hemen karar vermeyin batarya azaldığında ekran süresine bakın, ben 4,5G ile 8 saat civarı, Vifi ile 10 saat civarı ekran süresi alıyorum batarya yerine akü takmışlar galiba bitmek bilmiyor 🙃

• Xiaomi.eu'dan yüklediğim android 10 rom harika.

Miui uygulamalarının tamamı var (telefon vb)

Çağrı kaydetme özelliği mevcut.

Launcher daha yetenekli ve özellikli

Kamera uygulaması da daha özellikli

Ayarlar uygulamasında ekstra seçenekler var. Hızlı topa istediğimiz uygulamaları ekleyebiliyoruz. Globalde bu da yoktu galiba.

Her zaman açık ekran tamamen sorunsuz şekilde tüm bildirimleri gösteriyor ve bir süre sonra kapanmıyor.

Şarj süresi de biraz daha iyi gibi.
  • James Deen kullanıcısına yanıt
    Denizlideyim. Once havale sonra kargo yapabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • BruceWade kullanıcısına yanıt
    Denizlideyim. Once havale sonra kargo yapabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de amazon'dan dun gece siparişi vererek aranıza katildim. İnsallah sorunsuz gelir. Kılıf spigen rugged armor düşünüyorum ama ekran koruyucuya karar veremedim. Muhtemelen yaşadığım şehirde mi 9 li te için erkan koruyucu yoktur. Internetten alip telefoncu da taktiririm artık.

Bir de sormak istediğim bir şey var, çift tık ile ekran açma ve kapatma var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi paxal -- 16 Şubat 2020; 16:10:52 >
  • paxal kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun, çift tıkla ekran açma var ama kapama yok. Poco launcher yüklerseniz kapama da oluyor ben öyle kullanıyorum.

• paxal kullanıcısına yanıt
    Ekranı kapatmak için widget var. Ben onu kullanıyorum.

• 
Sayfa: önceki 201202203204205
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.