Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (153. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22 kasımda hepsiburdadan siparişini verdiğim 128gb mi 9 lite ptt kargo sayesinde hala daha elime ulaşmadı. cihazım gelince bende aranıza katıldım postu atarım inşallah.
  • ademdemiryas kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam oldu sağ olasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cookie monster C kullanıcısına yanıt
    Hangi ayardayken farklı bölgelerde çıkıyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    Bunun için bir ayar yok , her seferinde altta , ortada, üstte, değişiyor.

• Arkadaşlar e mail konusunda sıkıntı yaşıyorum. Kendi e mail programını apk olarak da indirdim Outlook Gmail ve kendi programında push bildirimleri gelmiyor. Sürekli e mail e girip yenilemem gerekiyor. Var mı sorun yaşayan yada çözüm hakkında fikri olan.

• ismo İ kullanıcısına yanıt
    Neredeyse 1 ay olucak ve halen kargonuz teslim edılmedı yuh yani. Bende dün hepsiburada aracılıgıyla xiaomi kulaklık aldım lanet olsunki ptt kargoya vermısler ürünü. Aslında sitelerde kargo secenegı koymaları lazım. Ben sorun yasadıgım bır kargo sırketıyle tekrar kargo beklemek zorunda degılım yani. Siz hiç aramadınızmı müşteri hizmetlerini?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugur5392 -- 18 Aralık 2019; 11:58:52 >
  • ortakatro kullanıcısına yanıt
    hangi stili kullanıyorsunuz? bende sürekli ortada duruyor çünkü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismo

22 kasımda hepsiburdadan siparişini verdiğim 128gb mi 9 lite ptt kargo sayesinde hala daha elime ulaşmadı. cihazım gelince bende aranıza katıldım postu atarım inşallah.
    rezillik

• cookie monster C kullanıcısına yanıt
    şimdi farkettim değişiyormuş.
  • Telefon fiyatı iyi yükseliyor. 2500 olmuş en düşük.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlarmi 9 liteyi yeni aldım redmi note 7 kullanıyordum. ayarlarda mesela aşağı yukarı menüyü kaydırırken menü başlıkları hayalet ekran gibi yavaş geliyor kasıyor gibi yani.Özellikler yavaşça kaydırınca belli oluyor. redmi note 7 de böyle bir problem yok.Telefonda mı sıkıntı var tüm amoledler mi böyle.
  • turankaya42 T kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bendede var gerçi sorun denebılırmı bılmıyorum. Güncellemeyle cozulebılecek bırsey sadece ayarlar bolumunde kasar gıbı oluyor yoksa cıhaz kasmıyor.
  • teelfonun hava durumu widgeti kendi kendine güncelleme yapmıyor 3.parti yazılım indirdim ondada yapmadı. kendim manuel yaparsam güncelliyor bunu nasıl çözeriz ?
  • ortakatro hocam çok sağol, sayende AOD bildirim sorunu düzeldi, eu rom yüklemeye gerek kalmadı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elaziz23 -- 18 Aralık 2019; 14:22:3 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: boss06

teelfonun hava durumu widgeti kendi kendine güncelleme yapmıyor 3.parti yazılım indirdim ondada yapmadı. kendim manuel yaparsam güncelliyor bunu nasıl çözeriz ?
    konum izni verip yüksek doğruluk seçmeniz gerek ozaman kendi otomatik güncelliyor

• Teşekkürler yanıt için güncellemesi için sürekli konumun açık olması mı gerekli

• elaziz23 kullanıcısına yanıt
    rica ederim,hayırlı olsun :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ugur5392

Neredeyse 1 ay olucak ve halen kargonuz teslim edılmedı yuh yani. Bende dün hepsiburada aracılıgıyla xiaomi kulaklık aldım lanet olsunki ptt kargoya vermısler ürünü. Aslında sitelerde kargo secenegı koymaları lazım. Ben sorun yasadıgım bır kargo sırketıyle tekrar kargo beklemek zorunda degılım yani. Siz hiç aramadınızmı müşteri hizmetlerini?
    Hepsiburada müşteri hizmetleriyle görüştüm, PTT ile görüştüm söyledikleri tek şey yoğunluk başka hiç bir cevap yok.
  • Arkadaşlar benim aod ekranında sadece saat pil vs gözüküyor sizdeki gibi aşağıda gri tonda yada renkli şekilde whatsap sms çağrı simgelerı vs yok. cihaza daha hiçbir uygulama yüklemedim.Onların gözükmesi için bir ayar mı var?
  • turankaya42 T kullanıcısına yanıt
    buradaki uygulamayı indirip yükleyin,muhtemelen sizinde sorununuz çözülecektir.
    https://www.apkmirror.com/apk/xiaomi-inc/always-on-mode/always-on-mode-1-6-174-10251635-release/miui-always-on-mode-1-6-174-10251635-android-apk-download/
  • 
Sayfa: önceki 151152153154155
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.