Şimdi Ara

Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.392
Cevap
65
Favori
392.112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Müzik çaları açmamamız için bi uyarı mı yoksa

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tface

Rom eu mu global mi hocam sizde? Benim global henüz görünen bir şey yok :(
    Global rom

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Sen bildiğin gibi kullan hocam.

Ama benim sürekli 2g açmakla uğraşmamın tek nedeni şarj değil, radyasyon değeri de çok etki ediyor, fark ediyor dendiği için mümkünse 4g açmıyorum. Hız lazım olunca mecburen...

Zaten benim gibi gün içinde 8-5 Wi-Fi kullanıyorsan 4g hiç açmaya gerek yoktur.
    Bu bildirim ledinin durumu nedir youtube music kullanıyorum LED yanmıyor ya da şarj olurken yanmıyor nedeni nedir ayarlara baktım hep açık hepsi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • James Deen kullanıcısına yanıt
    Zor yerden sordun hocam

Youtube kullanmıyorum, bilmiyorum ama onu müzik çalar olarak görmüyor olabilir. Kendi müzik çaları ile denediniz mi?

Şarj olurken yanması lazım ama, tam dolduktan sonra sönüyor normalde. Anlamak zor, aynı telefon farklı çalışıyor, bazı ayarlar farklı olabilir.

• Trendyolda 64 gb 2149 lira suan en uygunu o gibi gorunuyor. Mistore saticisinda 2200 lira

• Bender B. Rodriquez kullanıcısına yanıt
    ikisi arasında kaldıysanız mistore almanızı öneririm 50 lira için garanti imei gibi şeyleri riske atmaya değmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

Zor yerden sordun hocam

Youtube kullanmıyorum, bilmiyorum ama onu müzik çalar olarak görmüyor olabilir. Kendi müzik çaları ile denediniz mi?

Şarj olurken yanması lazım ama, tam dolduktan sonra sönüyor normalde. Anlamak zor, aynı telefon farklı çalışıyor, bazı ayarlar farklı olabilir.
    Kendi uygulamasinda yanıyor sıkıntı yok ama şarj olurken niye yanmıyor ki

• DelNaja kullanıcısına yanıt
    Mi storeden alinca hemen gondermiyorlar cihazi :)

• ugur5392 U kullanıcısına yanıt
    N11 den aldik bakalim techpazar dan 2200 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bender B. Rodriquez -- 28 Kasım 2019; 21:32:59 >
    black friday haftası olduğu için hangi mağazadan alınırsa alınsın geç gelme ihtimali var hocam onu da düşünerek mistore dedim zaten :) ben dün gece techpazardan verdim siparişi şansıma bugün kargoya verildi direkt
    hayırlı olsun aynı mağazadan aynı ürünü sipariş verdik sanırım 1 gün arayla benim ürün bugün kargoya verildi bir aksilik olmazsa sizinki de yarın kargoya verilir diye düşünüyorum ayrıca garanti ve imei durumları için temasta kalalım hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelNaja -- 28 Kasım 2019; 21:35:53 >
    Mi store de sizin dediginiz fiyatta cihazi bulamadim hocam. Hepsiburada'da 2700 den satiyor mi store trendyoldada pahali link varmi acaba ?

Haklisiniz :) bende hepsiburada'dan soyliyecegim sanirim ceppaket satici . Puani baya yuksek ama iste kuskuya dusuyor insan. 2.269 tl cihaz fiyati mavi rengi. Ayni sitede mi store 2700 den satiyor ayni rengi

Tamamdir hocam sizinki yarin teslim edilir insallah. Benimki de pazartesi gelsin artik :D

Xiaomi tr garantili yaziyordu insallah yamuk cikmaz

• dde5 kullanıcısına yanıt
    Bende henüz güncelleme yok, dün bir sefer telefon cebimdeyken kapanıp açılmış heralde güç tuşuna bastım yanlışlıkla diyordum öyle bir sorun vardıda düzelttilermi aceba.
    Birde kilitliyken güç tuşundan telefonun kapatılabilmesşi biraz saçma olmuş kilitlemenin yolu varmı ki Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

buradan 2 arkadaş bu mağazayı önerdi xiaomi tr garantisi konusunda ayrıca aynı şekilde mağaza yorumları da bu yöndeydi bunlara güvenerek aldım eğer telefon yarın elime geçerse açmadan evofone'u arayıp teyit edeceğim zaten sizi de bilgilendiririm
  • Bu şarj meselesi canımı sıkıyor yahu. Neden böyle oluyor anlamıyorum..
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi
    Xiaomi Mi 9 Lite (Pyxis) [ ANA KONU ] Miui 12.5 Android 11 Geldi

• MaterialScience kullanıcısına yanıt
    Telefon sanırım uykuya geçmiyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tface

Telefon sanırım uykuya geçmiyor hocam
    Extrem bir uygulama yok ki note 6 pro da ne kullanıyorsam o pil analizinde de birsey göstermiyor anlamıyorum gerçekten. Çok canımı sıktı bu mevzu 2 gün 8 saat ekran ile note 6 pro kullanıyordum ben.

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.