Şimdi Ara

Deep web de dolaştım. Garip şeylerle karşılaştım. Konuya up

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar youtube kanalımda paylaştığım videoyu burada sizlere sunuyorum.Garip olaylar ve belgeler!

Hidden wiki üzerinden bulmuş olduğum weblinks bağlantıları ile tor browser sayesinde derin webe girdim. Size de girerken gerekli güvenlik önlemlerinden bahsettim.

Bu video da deep web'de dolaştım. Dark web üzerinde ki hackerler,gizli yönler her şey bu videoda. Deep web nedir diye merak ediyorsanız bu videomu kaçırmayın.

🎯 Derin web üzerinde, çok fazla dolaşmanızı önermem. Ben de belli başlı siteler ile sizlerin merakını giderdim. Tor browser kurulumundan tutun, VPN kurulumuna kadar belli başlı özellikleri tanıttım. Güvenlik ve gizliliğinizin iyi seviyelerde olmasını öneriyorum.

🎯 Deep web'in karanlık yüzü yok tabi sadece, iyi yönleri de var. Ama maalesef kötü yönleri iyi yönlerini geçmiş durumda.

🎯 Deep webde oldukça illegal içerikler mevcut. Kullandığımız internetten çok daha büyük bir bilgi paylaşımı mevcut.

LİNK :

https://www.youtube.com/watch?v=AqHPDhL41TQ&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crewizinit -- 8 Eylül 2019; 2:15:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Videoda anlatılan şeylerin ufak da olsa bir özetini iliştirmeniz iyi olurdu.

Burası bir link paylaşım sitesi veya 160 karakter sınırlı Twitter gibi sosyal medya sitesi değil, bir forum.

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Videoda anlatılan şeylerin ufak da olsa bir özetini iliştirmeniz iyi olurdu.

Burası bir link paylaşım sitesi veya 160 karakter sınırlı Twitter gibi sosyal medya sitesi değil, bir forum.
    Haklısınız :) Düzenlendim.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.