Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (3 Mobil) - 3 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.208
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Yunus Emre'nin 3 ncü olmasıyla bir sürpriz yaşadık ve konsey iyi geçti.

Peki Yunus Emreyi potaya koysalardı sizce daha mı mağdur olurdu? ve ilerleyen haftalarda ona daha mı fazla yarardı?

Şu an bu sonuçları iyi değerlendirecek birisi eğer Yunus Emre ilk 2 ye giremezse onun ismini söylemeyebilirler.

Bir de söyledikleri gibi doğru eksilmemiz lazım deyip deyip Yunus Emrenin ayağını kaydırmayı düşünmeleri onlara çok büyük ters tepti ve daha da tepecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 18 Mart 2020; 15:49:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Meryem kaç haftadır yarışmıyor ama? Ne kadar sevmesem de Evrim atışlardan kazanıyor.

Alıntıları Göster
    İşte sıralamanın dengesizliğine dem vurdum. Aslında biraz da lig puanlaması gibi. Yani oynayan puan kazanan yükseliyor. Sakat olanın üst sıralarda gözükmesini engeller bu durum.

Ancak bir yandan da kazanma oranı diye bir durum var. Bence her 2 tablo da gösterilmeli.

Misal 20 oyun oynamış 20 sini kazanan birisi sakatlansa altlarda gözükecek ve sanki kötü bir yarışmacı izlenimi uyandıracak. Evrim Meryem'in durumu gibi.

Ayrıca kadın erkek sıralaması ayrı olmalı. Çünkü genel olarak birbirleriyle yarışmıyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Cennet Mahallesi

Gözler Fal Taşı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yani yakışıklı kontenjanında, MMA dövüşçüsü, üstüne gidildi ve aile özlem ağlamalar ile halka samimi geldi.

Geriye bir tek performans kalıyor. Şu güç oyunlarında biraz kendini gösterse daha fazla öne çıkabilirdi aslında.

Yani planlı şekilde öne çıkartılmak istense ancak bu kadar olurdu

Sakatlanmadan önceydi sanırım yani ameliyat olmadan önce Nisa oyun sırasında ağladığında daha sonra benche gelip gülmüş galiba. Orada Yunus Emre bir ağlıyor bir gülüyor diye eleştirmişti. Yasinle ufak bir takışması oldu.

Yani kolay değil bakalım nasıl yönetecek bazı falsoları da çıkabilir. Bir rüzgar aldı bakalım.

Alıntıları Göster
    Yunus Emre
    mma dövüşçüsü+mağdur denkleminden Mağdur reyiz Adem'e bağlayıp onun yolundan giderse aniden soğurum ve desteğimi çekerim
    şu format bir tane daha mağdur dövüşçü tribini kaldıramaz
    bu çocuk doğulu değil avrupalılara benziyor sarışın,bir tek ordan kurtarıyor

her hafta:
    hiç hayatımda balona binmedim..., evdeki tüplü tv eskidi...,-30 larda -40c larda yalın ayak 5km yürüyüp spor yapardım,dolmuşa binecek param yoktu,su sattım limonata sattım,bmw ile geziyorum alemciyim ama yarışmadan sonra mütevazi hayatıma döneceğim.... palavralarını çekemem

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Kasıntı Burak'a bak hele yaşlı Ersin'i bile geçememiş. Yasin'de performans olarak hayal kırıklığı. Berkan kısa sürede iyi ilerlemiş.

Alıntıları Göster
    Bu sıralama hatalı. Aycan ve Elif oyuna çıkamadıklarından olması gerekenden az puan almışlar Evrim ise oynaya oynaya birinci olacak

• quote:

Yunus Emre
    mma dövüşçüsü+mağdur denkleminden Mağdur reyiz Adem'e bağlayıp onun yolundan giderse aniden soğurum ve desteğimi çekerim

her hafta:
    hiç hayatımda balona binmedim..., evdeki tüplü tv eskidi...,-30 larda -40c larda yalın ayak 5km yürüyüp spor yapardım,dolmuşa binecek param yoktu,su sattım limonata sattım,bmw ile geziyorum alemciyim ama yarışmadan sonra mütevazi hayatıma döneceğim.... palavralarını çekemem

Alıntıları Göster
    Hocam beni de korkutan tek olayı dövüşçü olması inşallah içinden yavru adem çıkmaz yoksa şu an bomba gibi gidiyor dobra adam bam bam bam bu tarzını çok sevdik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Unutmuşum hocam maske yakışmış

• quote:

Yunus Emre

her hafta:

Alıntıları Göster
    Birebir o yoldan gidemez. Aynı kişiliklerde olmadıkları belli. Ancak bazı kriterleri karşılıyor :)

Bunun dışında manken ve oyuncu sıfatı da var :)

Sonuç olarak durgun Survivor'a bir heyecan ve reyting getirdi.

Erman da gerginliği ayarlayabilseydi ünlü takımında buna benzer bir karışıklık çıkartıp daha seyir zevki oluşturabilirdi.

Aslında yedekler açısından olumlu olacak tipler getirilmiş sayılır. Ama kızlar baya ofsayt.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Birebir o yoldan gidemez. Aynı kişiliklerde olmadıkları belli. Ancak bazı kriterleri karşılıyor :)

Bunun dışında manken ve oyuncu sıfatı da var :)

Sonuç olarak durgun Survivor'a bir heyecan ve reyting getirdi.

Erman da gerginliği ayarlayabilseydi ünlü takımında buna benzer bir karışıklık çıkartıp daha seyir zevki oluşturabilirdi.

Aslında yedekler açısından olumlu olacak tipler getirilmiş sayılır. Ama kızlar baya ofsayt.

Alıntıları Göster
    Erman başkanın açtığı yoldan Yunus Emre başkanın çıkması mutluluk verici hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster
    atatürkçü adam 1000 sms atmıs Yunus Emre baskana hocam.
  • quote:

Cennet Mahallesi

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster
    Gönüllü tayfası şu an Erman'a uyguladıkları mobbing'in ilahi adalet tarafından tecelli etmesinin getirdiği rahatsızlığın cezasını çekiyorlar

Ancak şunu da unutmayalım ki bu ceza sadece gönüllüleri değil aynı zamanda Mert ve tayfasını da vurması gerekiyor. Bakalım o tarafta nasıl bir süreç işleyecek.

• Benim merak ettiğim bunlara ülkede'ki corona olayları söylendi mi ? kimse ailesini anasını babasını merak etmiyor mu ? aslında bunların durumu daha iyi herkes hasta olsa bunlar ada'da yaşarlar

• Burak'a kesin genç kızlar o atıyor. Yoksa böyle silik bir tipin ilk 5'te olması mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stdbr

çingenenin fanı mısın sen yoksa?

Alıntıları Göster
    Çingene Evrim Sultan yakında Sarı Yunus'u evine yollayacak hocam.

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Keşke jokeri olsaydım da sultanımıza doğru cevabı verebilseydim

• kavga mı istiyorsunuz gönüllüler, hepinizi tek tek zıplatayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Keşke jokeri olsaydım da sultanımıza doğru cevabı verebilseydim
    Shakira onillll
  • 
Sayfa: önceki 520521522523524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.