Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48544855485648574858
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Elifin ilk sayısını açsanıza 10 saniye kala açtı. Ulan normalde şu mağdurluklar umrumda olmaz ama adam resmen mağdur oldu hemde arabanın değeri en az 200 300 vardır.
  • Ama gerçekten ben olsam 2 kere berkana soruyorsam 4 kere elife sorardım. Zaten 1 araba almış. İşini biraz zorlaştırın bari ya.
  • Acun senin numaralarına tüküreyim. Yine şikenin kralını çevirdin. Elifin 2.sayısı tamamen hediyeydi.6 sn den fazla zamanı 5 sn de bitirdin. Final de saçmalık ötesi ydi 2 dk sayamayan yarışmacı 3 dk yı 3 sn yaklaşıyor. Senin proğramına sms atan aptaldır. Zaten en son 2015 de atmıştım hasana ondan beri 1 sms bile ziyan etmedim. Evet biliyorum kurgu varda bu kadarda fazla ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 15 saniye kala elif elif dedi kiz kapıyı açıyordu açtırmadı eger açsa berkana kalacakti

• Elif gibi sinsilerin bu ülke insanı tarafından neden sevildiğini çözemiyorum

• Allah gözünü doyursun sinsi
  • Son oyunu izledim sadece. Murat Berkan'a çok yüklendi adil olmadı. Aynı Ümit Karan'a olduğu gibi.

Halk bu saatten sonra Elif'i şampiyon yapmaz. Kadın 2 tane araba kazandı yeter derler. Gönüllü olanlardan birisi kazanacak bu yarışmayı eminim.
  • Berkana kafa karıştırıcı sorular sordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vay anasını iki araba nereden baksan 600 bin bide haftalık aldigiyla beraber 1 milyon srsfziler bari gonullerden biri alsaydı yazık oldu üzüldüm berkana gercekten

• Adolf_Hitler kullanıcısına yanıt
    Murat kadar “uyuz” insan daha çok olsa keşke.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • survivor tarihinde 2 araba kazanan kişiler: Elif ve Ayı Hikmet

• quote:

Orijinalden alıntı: Adolf_Hitler

Elif gibi sinsilerin bu ülke insanı tarafından neden sevildiğini çözemiyorum
    çünkü sırıtarak rakibi tebrik ediyor

araba berkanın olmalıydı
  • Gerçekten zoruma gitti şu an ya. Berkan almalıydı arabayı. Böyle bir şey olamaz. Resmen saymaya çalışıyor ve defalarca sanki çarpım tablosundan sınav oluyormuş gibi sorular geliyor adama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Allah gözünü doyursun sinsi
    Elif'in ne suçu var Kurguyu çeken Acun

• İyi ki Elif kazandı
    Berkan bu karakterle bırak arabayı bir çöpü bile hak etmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

çünkü sırıtarak rakibi tebrik ediyor

araba berkanın olmalıydı

Alıntıları Göster
    Sürekli pişmiş kelle gibi sırıtması ayar ediyor insanı

• MURATIN ÇARPIM TABLOSUNU BERKANA SAYDIRMASI MI 3 DAKİKANIN 2 DAKİKASINI BERKANA SORU SORMASI MI ELİFİN 6 SANİYE KALA AÇIP KAZANDIĞI ÜSTELİK KAPIYI GEÇ KAPATIP KAZANDIĞI ARABA BENCE ELİF Bİ AN ÖNCE ELİNDEN ÇIKAR O ARABAYI HAYIR GELMEZ KAZA FALAN YAPARSIN ÇOK BÜYÜK HAK YENDİ
  • elif ve sercanla aynı takıma düşmemek için kaş göz hareketi yapan YAVER BERKAN, ondan 2gün önce iletişim oyununu onun için kazanan elif ve sercan
    YUKARDA ALLAH VAR YAVER ALLAH

• Arabayı kaybeden Berkan sizin kadar kasmadı bi sakin olun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saniyede tuhaflık sezince kendi saatimden tutayım dedim. 3:00 dakika doldugunda benim saatimde daha 2:47 olmuştu. Acur yine yapmış yapacağını. İnsanları kandırmaya devam.

• 
Sayfa: önceki 48544855485648574858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.