Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4506. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45044505450645074508
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Yunus Emre'yi takip eden her 3 kişiden 1'i oy atsa, Aycan'ı ise takip eden her 25 kişiden 1'i oy atsa yine Aycan daha çok oy almış oluyor
    Biraz matematik lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Yok kardeşim dediğini anlıyorum ama Yasin gibi birisi Aycan,Mert,Yunus Emreden nasıl fazla oy alıyor buna şaşırıyorum.Adam her bölüm olay çıkarıyor seyirci sms atıyorsa buna neyine atıyor.Kişilik desen yok performans desen yok dış görünüş desen yok insanlık desen yok.Yunus Emre bu sezon gördüğüm iyi insanlardan ve kazanırsa sevineceğim yarışmacılardan biri.İnşallah dediğin gibi Yasini Yunus Emre eler.
    yasin diyarbakırlı ya o bölgenin oylarını alıyor olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Phoebe_Buffay

Yunus Emre'yi takip eden her 3 kişiden 1'i oy atsa, Aycan'ı ise takip eden her 25 kişiden 1'i oy atsa yine Aycan daha çok oy almış oluyor
    Biraz matematik lütfen
    bu saçma 30 iq matematik ile elif ve sercan da aycanın altında olması lazım niye inatla yunus diyorsun ?

KUDURUN KUDURUN

AĞLAAAAAA

• quote:

Arada 1-2 fark olsa dediğin doğru olabilir ama tam tamına 10 kat fark var. Birinin takipçisi 1.5 milyon diğerinin 150 bin
    Ayrıca nasıl bir asosyalsiniz siz, instagramı sadece veletler ve ergenler kullanıyor gibi yorumlar yapıyorsunuz.
    Bu arada torpilli demek biraz yanlış oldu evet. Acun'un kaos ve kavga çıkarmak için 1-2 hafta daha kullanıp sonra çöpe atacağı bir ara eleman Yunus Emre

Alıntıları Göster
    Asosyal değilim. Mesajımda “sosyal medyayı sadece veletler kullanır” gibi ibare yok. 2017’de de Adem’in takipçisi daha çoktu. Bu mantıkla Adem’in kazanması gerekiyordu ama daha az takipçili Ogeday kazandı. Kısacası daha çok takipçisi olan kesin kazanır dememek lazım.

Yunus Emre zaten şampiyon olamayacak. Daha önce de demiştim bunu. Gittiği yere kadar gitmesini istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonGenesisEvangelion2 -- 9 Haziran 2020; 11:35:26 >

• Yunus Emre'yi sevmeye başladım umarım elenmez bu hafta.

Yasin ve Evrim'den biri elenirse çok mutlu olurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 9 Haziran 2020; 12:23:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Hugo Ardahan, Pilavcı Mağdur Yasin ve Çingene Evrimden birinin kellesini alırız hocam.

• quote:

Biraz matematik lütfen
    Aycan'ın takipçi sayısı ülke erkeklerinin abazalığı yüzünden. İnstagram takipçileri döndüğünde daha çok fotoğraf atar diye Aycan'ın elenmesini istemişlerdir bence

• Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    Instagram ve Twitter hesaplarını dondur ve bir süre ikisinden de uzak dur. Belli ki bu sanal aleme fazla kapıldığından dolayı gerçeklerden uzaklaşmışsın.

• T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Gönüllü adaylarını merak ediyorum.Bence 1.cemal olacak yasin diyecek.2.Nisa olursa Evrim der.Yasin ve Evrimden Yunus Emre bence Yasini elerde Evrimi bilemiyorum.2.eğer Nisa olamazsa adaylar Nisa veya Yasin olur.Bence gönüllülerde Ardahan bu hafta yırttı gibi.Yasin,Evrim,Nisadan 2si aday olacak.Yunus Emre gibi değerli bir insan bu isimlere elenirse çok üzücü olur.
  • Nisa yarın yasinle kavga ettiği için 2. Çıkarsa yasinde diyebilir beyler kadın düşmanı barzo yasin kolpalara son

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Biraz matematik lütfen
    Reynmen konser yaptığında 22 milyon kişi mi gidecek diyen gibisin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 9 Haziran 2020; 13:16:40 >

• yıl olmuş 2020 survivormu kalmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: elweda

yıl olmuş 2020 survivormu kalmış
    acur un bu sene yaptığı haksızlık ve saçmalıklardan sonra umarım 2021 de kalmaz
  • Şampiyon Aycan Sultan yazdıracağız.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Karaktersiz lafını söyleyen ilk kişi barıştı matara olayında dedi onun için bu tür bir şey yazdın mı merak ediyorum.Üstelik dün yenilince tebrik etti evrim elifi :)
  • samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Umarım düz insan elif 2. Olur diyeceğim ama sembol olduğu için pek sms geleceğini tahmin etmiyorum. Her türlü başkan potaya girecek gibi. Keşke bir mucize olup elifin oyları kaysada 2. Olsa başkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 9 Haziran 2020; 14:22:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackflower

Karaktersiz lafını söyleyen ilk kişi barıştı matara olayında dedi onun için bu tür bir şey yazdın mı merak ediyorum.Üstelik dün yenilince tebrik etti evrim elifi :)
    instagram soru-cevap ödülünde arkamdaki hickimsenin şampiyon olmasını istemiyorum diyip 1 ay sonra şampiyon bu takımdan çıksın diyen evrimi destekleyenin kendine saygısı yoktur hocam.

• blackflower B kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi baktım Barışın dediği şey şampiyon olmak için karakter gerekiyor diyor.Bu demek değil ki sen Evrim sen karaktersizsin.Evrim sende o yüzden yok şampiyon olamazsın diyor.Yani Barış sen karaktersizsin şampiyon olamazsın diyor.Burda yanlış bir davranış varsa Evrim Barışa yapmıştır.Barış hiç sevmediğim bir karakter onuda söyleyim.Genelde mağdura yatanları sevmem.Dün Evrim daha sakindi.Evrim benim düşünceme göre patavatsız,dengesiz,tutarsız biri.Destekleyen insanlarda doğal oynamıyor diyebilir.Elifi tebrik etmeside güzeldi.Şimdi herkes herkesi tebrik etme zorunluluğu yok.Yenince birinin sevinmeside normal(edepli olduğu sürece).Evrime verilen tepki şu yenince Elifi gidip öpmesi yenilince oralı olmamasıydı.Matara olayında da Evrim yüzde yüz haklıydı onuda söyleyim.
  • Barış %100 adaylıktan düşecek. SMS'te 2.olanın kim olduğu önemli. Elif zaten dokunulmaz. Diğer 2 kişi otomatikman aday olacak. Yani SMS'te ilk 2'ye girenin isim söylemesine gerek kalmıyor. Ama Gönüllüler'de öyle değil. Cemal Can ve Nisa çıkarsa, biri Yasin'i, diğer'i Evrim'i söyleyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonGenesisEvangelion2 -- 9 Haziran 2020; 13:51:24 >
  • Allah kimseyi anasına küfreden adamı sırtında taşıyacak kadar karaktersiz yapmasın.
  • 
Sayfa: önceki 45044505450645074508
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.