Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (449. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Ünlüler son zamanlardaki ödül oyunlarını kazana kazana kafa olarak rahatlar. Elenenler hep zayıftı. Gönüllülerde Burak, Ceyhun, Gizem potada olur. Meryem'i bu oyunda görmek isterdim. Zaten yüzünden keşke oynasam halini anlıyorsunuz. Ayrıca yeni gelenler çok iyi performans sergilemezlerse işleri çok zor. Yarınki oyunu da yine ünlüler alır diye düşünüyorum.
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Onun dediklerini elif deseydi ne olurdu bir düşün. Panoramalardan tut sosyal medya yorumlarına kadar elife nefret yorumları geliyordu şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Onun dediklerini elif deseydi ne olurdu bir düşün. Panoramalardan tut sosyal medya yorumlarına kadar elife nefret yorumları geliyordu şuan
    Nisayı kıskanmayalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Hocam satır arasında olacakları yazıyorsun sanki cemalcan bırakırsa Berkan'ı gönüllülere alırlar diye dusunuyorum ben de

Alıntıları Göster
    Berkanin şu takımda sms besincisi olmasi adil değil ünlü takimina gönüllü gelmek 2 hafta sonra gelmek berkay için bir plan yapilmali en mantıklı görünen de bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

İzlemedim hocam ne dedi

Alıntıları Göster
    Fragmanda ben yarışmayı kafamda bitirdim diyor Berkayla oyuna çıkarken benim için Survivor çoktan bitti falan diyor muhtemelen 10 gün içinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Cemal Can balonu nihayet patlıyor.
    Siz hep demiştiniz hocam....

• quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Cemal Can çekileceksen çekil sürekli yok şöyle bittim böyle bittim diyip duruyorsun sıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Fragmanda ben yarışmayı kafamda bitirdim diyor Berkayla oyuna çıkarken benim için Survivor çoktan bitti falan diyor muhtemelen 10 gün içinde

Alıntıları Göster
    O hep diyor zorro ya acun yine bı güzel besler ikna olur

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Alıntıları Göster
    En fazla 2 hafta dayanır.

• 2015 Survivor ne zevkliydi be iple cekiyoduk bolumleri iple. Her fragman bir olaydi, sosyal medyada her yerde milletin agzinda survivor, herkes birini tutuyor, atesli tartismalar...

Off off nasip olur mu yine be?

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam, Cemal Can'ın nasıl bir balon olduğunu söylerken bana hak veren ender üyelerdendiniz.

• Acunn.comyoutube
    Survivor All Star 28.Bölüm Tanıtımı
    https://www.youtube.com/watch?v=yT25EyCZLgU&feature=youtu.be

Su fragmanin guzelligine bak be

• Bence Erman başkan Berkan diye kılık değiştirdi ikisi aynı kişi aslında.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • EthanCarter III kullanıcısına yanıt
    Erman başkan çok hızlanmış hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Bence Erman başkan Berkan diye kılık değiştirdi ikisi aynı kişi aslında.
    Hocam bence Yunus Emre olarak geldi. Çünkü onu öyle bi konuma sokmaya başladılar ki anlatamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Ezgi seye benziyo ya Strangers Things deki Eleven
    Bende direk ona benzettim. Haberini bile yapmışlar.
    https://diziviki.com/haber/survivor-unluler-ezginin-millie-bobby-brown-benzerligi/

• quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Eskiden öyleydi galiba önde olana sayıyı veriyordu yine bir manevi evlat koruma çabası mı gereksiz yere süre doldurma çabası mı bilmiyorum

Alıntıları Göster
    Bildiğim kadarıyla 2018 senesinde bunu değiştirdi. O sene süreye göre kovayı deviren çıkmazsa berabere saymaya başladılar.

Yani önde olana sayı verilmedi. Tabi 2017 öncesini çok izlemedim o sıralar yaptıysa bilemem.

Ama 2017 de berabere durumu yoktu. 2018'de ise süre ve beraberlik olayı getirildi.

• Turbo Turabinin ve Yılan Sahra nın olduğu sezonki fıstık kırma kavgaları niye yok

• geçen ki kaşık kavgasında gördük ki adamlara kişisel çatal bıçak falan bile veriliyomuş artık yuh. hatta seneye de hindistan cevizini kırıp ellerine verin, niye adamları uğraştırıyonuz ki?. yav survivor bu ya pes, yaprakdan pilav yenilen sezonlardan nereye geldi program.
  • cemal can harbiden kaypak çıktı. e tabi ne olacak hayatın da hiç dert sıkıntı yaşamamış adamı survivor a alırsan olacağı bu. ulan bide insanlar sana o kadar oy attı ilk 2 ye soktu, bundan haberin olmasa diyecem eyvallah ama o kadar insanın parasına sms desteğine yaptığın ayıp be, insan utanır onları söylemeye.
  • 
Sayfa: önceki 447448449450451
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.