Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (438. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Muhtemelen bu oyun en iyi 2017 sezonunda oynandı.

Geçen senelerde oyuna süre eklediler. Süresiz olması daha iyiydi. Belki sakatlık olmasın diyedir bilemiyorum yada çok zaman alıyor olabilir. Ama be seferde beraberlikler süreyi uzatıyor. Ayrıca 2017 senedeki gibi gündüz oynanması daha seyir zevki katıyor gibi. Birkaç sezon karanlıkta oynattılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 14 Mart 2020; 12:33:38 >

• Akşamki oyun tam site çocuğu Mert ve Aycan Sultan için, ezip geçeceklerdir
  • Atakan'ın Hikmeti patates ettiği oyun Kazanınca Dalakayı nasıl da görmüyor

• Alayına isyan! Yeşil gözlümü kimselere yedirmeyeceğiz.

• Barış a Şevkat Yerimdar lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yakında youtube üzerinden yayınlanır umarım.

• 0
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Muhtemelen bu oyun en iyi 2017 sezonunda oynandı.

Geçen senelerde oyuna süre eklediler. Süresiz olması daha iyiydi. Belki sakatlık olmasın diyedir bilemiyorum yada çok zaman alıyor olabilir. Ama be seferde beraberlikler süreyi uzatıyor. Ayrıca 2017 senedeki gibi gündüz oynanması daha seyir zevki katıyor gibi. Birkaç sezon karanlıkta oynattılar.

2017'den sonra 2018'deki birkaç istisna hariç güzel bir oyun izlemedik ki hiç. O sene şu uzun havuzlu parkuru beğeniyordum ben. Bir de takım oyunları fena olmuyordu, mesela birlikte denge çubuğunda topu getirip sonra filelere senkronize bir şekilde atış yaptıkları bir oyun vardı da onu bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 14 Mart 2020; 16:38:26 >

• franz392 kullanıcısına yanıt
    Bu sene güya puzzle ve zeka gerektiren oyunların sayısı artıcaktı.A b c dizmekten başka bir şey göremedik.En azından şu oyundaki gibi yeterli olmasa da nispeten daha zor rakam dizme konulmasını beklerdim.Keza 2016'da sembol oyunlarındaki puzzlar da gayet iyidi.

• Ya Allah aşkına bu nedir ya Gönüllüleri birde oraya getirmiş seyirci olsunlar diye. Yazık günah.

Acunla iddialaşmayın kural mural tanımaz, gözü dönüyor herhalde :) Gerçi iddialaşan yemek yiyecek :) Gönüllülerin yerinde olsam benzer bir durum olunca direk Acunla iddiaya girerim.

• Kimdi bu kız

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Bir de zamanında 2017 sezonunu beğenmiyorduk. 10 numara parkurlar vardı. Rekabet,hırs çok iyiydi. Yarışmacılar tshirt ile suya girmek zorunda kalmıyordu. Nerde o eski survivorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Ya Allah aşkına bu nedir ya Gönüllüleri birde oraya getirmiş seyirci olsunlar diye. Yazık günah.

Acunla iddialaşmayın kural mural tanımaz, gözü dönüyor herhalde :) Gerçi iddialaşan yemek yiyecek :) Gönüllülerin yerinde olsam benzer bir durum olunca direk Acunla iddiaya girerim.

gönüllüler ile de iddaya girdi zaten. o iddia da futbol maçında olacak. acunun ekibi vs yarışmacılar

• Saka mı bu yarısmacılarla iddiaya girip yayına koyuyor iyice ciftliğe cevirdi işi

• quote:

Orijinalden alıntı: Robert Nesta

Bu sene güya puzzle ve zeka gerektiren oyunların sayısı artıcaktı.A b c dizmekten başka bir şey göremedik.En azından şu oyundaki gibi yeterli olmasa da nispeten daha zor rakam dizme konulmasını beklerdim.Keza 2016'da sembol oyunlarındaki puzzlar da gayet iyidi.

Ogeden iyisi ne zaman gelecek bu yarismada

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Ogeden iyisi ne zaman gelecek bu yarismada

Alıntıları Göster
    Toros Kaplanini unutmayalim. Daha winner bir yarismaci hatirlamiyorum, psikolojik olarak da ezmedigi kalmadi

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Toros Kaplanini unutmayalim. Daha winner bir yarismaci hatirlamiyorum, psikolojik olarak da ezmedigi kalmadi

Alıntıları Göster
    Bir yarismacinin gucunu kiyaslarken rakipleride goze almak lazim hikmetin rakipleri ogedayin yaristiklari kadar guclu degildi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alinda98 kızıyor
  • 
Sayfa: önceki 436437438439440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.