Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3335. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 33333334333533363337
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Ama o bile bir hamle su ayağına başkan Mert in beynini yıkadı ve her ihtimale karşı sms 1.si olur diye gereken ayarı çekti

Salı günü Mert sms 1.si olursa ismini söylemeyecek başkan her türlü önlemi alıyor

Sadece biraz düşünün o kadar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 17 Mayıs 2020; 0:41:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Yarışmayı Yunus Emre Başkanın stratejik hamleleri taşıyor.Barış gibi susup oturmuyor, Yasin gibi bağırıp çağırmıyor,Nisa gibi küsüp gitmiyor.
    Beklediğimden de yüksek bir deha çıktı hocam başkan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 17 Mayıs 2020; 0:41:7 >
  • W.Klitschko kullanıcısına yanıt
    ARTI 1500
  • Barış başkan bugun kaç oyun aldı izleyemedim

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Bravo hocam

Alıntıları Göster
    hocam şimdi de 12den vurmuş k-pop starı gibi utandım

• simdi baskanin instagram sayfasindaki storyleri yeniden izledim adeta hayranlikla izledim
    dovus genc kizlar silahlar adeta bir gangsta benim yapmak istediklerim ama yapamadiklarimi yapiyormus baskan
    Baskan Sen Cok Yasa!!!
  • Eragone kullanıcısına yanıt
    teşkilatımızın zeka seviyesi hemen hemen eşit. 130-140 dolaylarında iq ortalamamız değişiyor. sadece tecrübe lazım. Yunus Emre, Erdi Ünver ve Semih Öztürk gibi tecrübeli isimlerden akıl aldığı için çok iyi hamleler yapıyor. yoksa teşkilattaki her insan bu zekaya ulaşabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

teşkilatımızın zeka seviyesi hemen hemen eşit. 130-140 dolaylarında iq ortalamamız değişiyor. sadece tecrübe lazım. Yunus Emre, Erdi Ünver ve Semih Öztürk gibi tecrübeli isimlerden akıl aldığı için çok iyi hamleler yapıyor. yoksa teşkilattaki her insan bu zekaya ulaşabilir.
    Bravo hocam

• quote:

Birkaç arkadaş su mevzusuna takılmış
    Ama o bile bir hamle su ayağına başkan Mert in beynini yıkadı ve her ihtimale karşı sms 1.si olur diye gereken ayarı çekti

Salı günü Mert sms 1.si olursa ismini söylemeyecek başkan her türlü önlemi alıyor

Sadece biraz düşünün o kadar....
    hocam su mevzusuna takılmadık, getiriyor suyu, hızı yeterli.

getiremese takılırdık, sinirlenirdik. yalakalık da belli standartları olan bişey, hata kabul etmez

y.emrenin zaten oylamada birinci geleceğini biliyor olmanız lazım. arabaları ilk oylamasında, evleri 2. oylamasında, banka kredilerini 3. oylamasında kullanmıştı sevenleri. böbrek piyasası hareketli, bence sevenleri böbreklerini satmıştır çoktan
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Yarışma sonrası Başkanın beyni İsviçreli bilim adamları tarafından incelenmeli hocam.Yaptığı her hamle 200 IQ değerinde.

• Barış naptı la bugun izleyenler

• yarın ünlüler kaybederse yüzde 90 yunus emre yolcu
  • yahu kuyuya su doldurmaya yollasan dolduramayacak adamlar gelmisler baskani elestiriyorlar
    once kendinize bakin!!!
  • quote:

Orijinalden alıntı: Waramon

hocam su mevzusuna takılmadık, getiriyor suyu, hızı yeterli.

getiremese takılırdık, sinirlenirdik. yalakalık da belli standartları olan bişey, hata kabul etmez

y.emrenin zaten oylamada birinci geleceğini biliyor olmanız lazım. arabaları ilk oylamasında, evleri 2. oylamasında, banka kredilerini 3. oylamasında kullanmıştı sevenleri. böbrek piyasası hareketli, bence sevenleri böbreklerini satmıştır çoktan

Alıntıları Göster
    Başkan her şartı ihtimali düşünür
    İşini şansa bırakmak istemez

Hocam gidiş yolun fena değil ama başkanı ancak 2 hafta sonra anlarsın umudum var senden Bravo

• quote:

Başkan her şartı ihtimali düşünür
    İşini şansa bırakmak istemez

Hocam gidiş yolun fena değil ama başkanı ancak 2 hafta sonra anlarsın umudum var senden Bravo

Alıntıları Göster
    inşallah hocam, sayenizde. resim olmayınca zorlanıyorum ama çözecem inşallah

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 17 Mayıs 2020; 0:58:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirtazo01

Barış naptı la bugun izleyenler
    2 de 1
  • uur.35 kullanıcısına yanıt
    AYNEN bu her sene böyle zaten tek fark bu sene nisa acurun aşırı gözdesi
  • Yunus Emre büyük hata yaptı. Eğer yarın kazanamazlar ise Aycan birinci olduğunda kendi adı söylenecek mert ile yarışacak ama Merti Elif'i söylemeye ikna edip söyleselerdi Elif ile kapışıp şansı artacaktı. Anlaşılan Mert istediği gibi manipüle etmiş Emre'yi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 33333334333533363337
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.