Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (162. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Bu seneyle ilgili fotolar atın ona laf yok. İstemeyen bloklar ama Erdi Cumali fotoları komik değil iğrenior insan. Adem gene kabul edelim komikti zorradam bir iki attı tamam gulduk eglendik bitti la yeter artık spam yapmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Alıntıları Göster
    öyle ama özelde kapışsınlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Alıntıları Göster

• Ersin'e gülmekten gece gece karnıma ağrılar girdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murad Abi

Bu seneyle ilgili fotolar atın ona laf yok. İstemeyen bloklar ama Erdi Cumali fotoları komik değil iğrenior insan. Adem gene kabul edelim komikti zorradam bir iki attı tamam gulduk eglendik bitti la yeter artık spam yapmayın
    Nasılsınız hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elma

@Thomas Anderson @Charles Bartowski Bazı arkadaşlar konuda flood yaratıyor bi temizlik yaparsanız seviniriz teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

bu bilgiyi ilk kez paylaşacağım uğur abimizin etkisiyle survivor 2006'ya başvurmuştum koleji bitirdiğim yıl

Alıntıları Göster
    Zamanı geldi artık adaya gitmenin.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 21 Şubat 2020; 23:57:33 >
  • Her iki mesajdan biri Cumali'nin ayrık dişleri, Erdi'nin göbeği. Hepiniz aynı kişisiniz zaten. Boşuna yönetime seslenmeyin hocam ben geçen şikayet ettim bunlar aynı kişi diye bir şey çıkmadı. Adam mesaj yazıyor istisnasız her mesajına 7-8 beğeni geliyor iki dakika içinde. nasil oluyosa artık yazı şekilleri bile aynı

Ben özel mesjalaşmayı kapattım ama onlardan bir arkadaş (onlar dedigim aynı kişi) bana pm atabiliyor. Yönetimin üyelikleri bunlar. Forum hit alsın diye yapıyorlar
  • quote:

Her iki mesajdan biri Cumali'nin ayrık dişleri, Erdi'nin göbeği. Hepiniz aynı kişisiniz zaten. Boşuna yönetime seslenmeyin hocam ben geçen şikayet ettim bunlar aynı kişi diye bir şey çıkmadı. Adam mesaj yazıyor istisnasız her mesajına 7-8 beğeni geliyor iki dakika içinde. nasil oluyosa artık yazı şekilleri bile aynı

Ben özel mesjalaşmayı kapattım ama onlardan bir arkadaş (onlar dedigim aynı kişi) bana pm atabiliyor. Yönetimin üyelikleri bunlar. Forum hit alsın diye yapıyorlar
    hocam blokla geç, ne ugrasıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

Zamanı geldi artık adaya gitmenin.

Alıntıları Göster
    32 olduk artık bizden olmaz
  • quote:

Her iki mesajdan biri Cumali'nin ayrık dişleri, Erdi'nin göbeği. Hepiniz aynı kişisiniz zaten. Boşuna yönetime seslenmeyin hocam ben geçen şikayet ettim bunlar aynı kişi diye bir şey çıkmadı. Adam mesaj yazıyor istisnasız her mesajına 7-8 beğeni geliyor iki dakika içinde. nasil oluyosa artık yazı şekilleri bile aynı

• quote:

Orijinalden alıntı: funky-nd

hocam blokla geç, ne ugrasıyorsun.

Alıntıları Göster
    Hocam öyle yapınca bi fark yok ki? Her iki mesajdan biri bloklu mesaj bloklu mesaj. Mantık aynı yine. Olay yine aynı olay.

ama haksızlık görünce de susarsan olmaz bunlar dadandı sürekli spam spam erdi başkanmış. ne yaşıyorlar ben anlamıyorum ki
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Alıntıları Göster
    Olay komik olmamanızda değil. Bir iki foto arada konuyu güzelleştiriyor ama spam yaparsanız bu artık cezayı hakediyor.

• quote:

Olay komik olmamanızda değil. Bir iki foto arada konuyu güzelleştiriyor ama spam yaparsanız bu artık cezayı hakediyor.

Alıntıları Göster

• quote:

Alıntıları Göster
    Spam konusuna girme bence kralını yaptın sen

• quote:

Hocam iftira atıyorsunuz
    İftira büyük günah
    Yapmayın

• quote:

Alıntıları Göster
    hahahaha 2019'un kült sahnelerinden biri ve basrol yine Hikmet Baba'nın

• 
Sayfa: önceki 160161162163164
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.