Şimdi Ara

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 | (85. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.799
Cevap
18
Favori
265.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dua et , tiktok kullanmasın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FatihTSFC

Evet benim de en çok aklıma o takıldı. Hiç ciddi durmuyor, bir sokak yarışçısı neden selfie yapıp atar ki.
    arabam var pozu o hemda modifiyeli
  • Hikaye içerisinde ara sahnelerde ciddi bir karakter olarak görünüp, genel gameplay de ise fotoda ki gibi rahat olacağız belli ki.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Beyler kendimizi kandırmayalım bu oyundan düzgün bir hikaye çıkmaz. Bugüne kadar hep böyle böyle kandırdılar bizi.Hikaye ortalama üstü olsun yeter bana.Umarım oyun eğlenceli ve oynanış güzel olur. polisler nfs 2015te gerizekalıydı, paybackte açık dünyada polis bile yoktu ana ve yan görevlerde vardı, bu oyunda da sanki darksoulsa bağlamışlar gibi duruyor.Baksanıza kaçabilirseniz puanlarınız duracak kaçamazsanız puanlar yada parça elinizden gidecek vs açıklamalarından ben bunu anlıyorum. bi de gameplaylerde de gördüm polisler çok psikopat duruyorlar. bi de arabamızın canı da var yandık valla. keşke most wanted style polislerin üzerine yığabileceğimiz direkler, tavanlar falan olsaydı.

neyse fazla ön yargılı oldum belki ama Ghost games söz konusu olunca insan kolay kolay güvenemio. bi underground temasına döndükleri için seviyorum şu firmayı biraz.
    velhasıl kelam umarım oyun güzel çıkar.

herşeye rağmen NFS fanıyım ve oyunu alacağım oyunun ps4 sec hakkı için 110tl biriktirebildim anca, satmak isteyen varsa bana yazsın.

• Criterion Games Twitch kanalı banlandı. EA`in attığı e-mail ile ban kaldırıldı.

Yayın başlığı:
    Criterion ve Ghost: Özel Bir Gün Canlı Yayını | #OneSpecialDay | HER SAAT ÇEKİLİŞ | 4 Ekim 16.00
  • Ben Walke, Need for Speed™ Heat hakkında stüdyodan bilgi sızdırmaya çalışan sosyal medya yetkililerine dava açıldığını duyurdu.

* Ghost, çalışma şartlarını göstermek için bir grup sosyal medya yetkilisini stüdyosuna kabul etti.

Stüdyo gezdirilirken, NFS Heat'in önemli bilgilerinin bulunduğu Stüdyo A kısmına giriş yapmaya çalışan sosyal medya yetkilileri, Stüdyo A'da bulunan Riley Cooper ve Ghost çalışanları tarafından yakalandı, stüdyodan kovuldular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FatihTSFC kullanıcısına yanıt
    aksiyona bakarmısın manga okuyorum sanki
  • Halbuki shuriken'ler, rasengan'lar ve ameterasu'lar havada uçuşmalıydı Aksiyonu eksik kalmış
  • K.S`nin yaptığı Polestar 1 (kapakta olan araç) oyun sonu verilebilir. Ghost, bu aracın kapaktaki bodykitin kaldırılmasını ve oyun sonu kapaktaki Polestar 1`in verilmesini planlıyor. Kesin değil, bodykit kalkmayabilir.
    Bodykit ne alaka ki anlamadım, kapakta ki aynı aracı vermesi daha mantıklı.

• NUS53EMRE kullanıcısına yanıt
    Aracı verecekler zaten, o aracın bodykiti normal satın alma yerinden kaldırılabilir. Kalkarsa oyuncular aynısını yapamaz.
    Özel bir araç olduğunu hissettirebilmeli bence, yani garaj da stok polestar'a o bodykit'i yapamayalım fakat bu durum parça sayısını 1-2'ye düşürecekse kalsın..

• Ben Walke, bugün ya da en geç pazar günü tüm NFS Heat haritasını yayınlayacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adeta yapımcı günlüğü belgeseli izliyoruz başlıkta. Entrikalar, çekememezlikler, aksaklıklar...
  • Hedysseus kullanıcısına yanıt
    Oyun yapım süreçlerinde bu gibi neler yaşanıyor kim bilir, bu anthem olaylarını bilen bilir. İnsanların sorunsuz oynayabileceği bir oyunun çıkması yıllar dolayısıyla bir çok sıkıntı ve derdi aşarak bizlere ulaşıyor.

• biz çoğu zaman sanıyoruz ki yapımcı oyuna başlıyor yapmaya sonra bitirince çıkartıyor herşey tıkırında. aslında neler neler dönüyor. bazı AAA oyunları 1000 kişi yapıyor bu kadar insan makine değil ki ne entrikalar dönüyor, ne tartışmalar çıkıyor, kararsızlıklar, hatalar, kişisel sorunlar... Konsol üssün de "duke nukem" videosu vardı, son oyunu nasıl yapmışlar tam film senaryosu gibi. Bir de Enis Kirazoğlu var onun da oyun yapım süreçlerini anlattığı videoları var belgesel tadında.
  • Yeni Ekran Görüntüsü

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |
  • Criterion Games 3 Saat 20 Dakika sonra Need for Speed oynayacak. NFS bir saat sürecek, öncesinde Apex Legends ve Burnout Paradise sonrasında da FIFA 20, Battlefield V oynayacaklar.

Her oyunun yayını 1 saat sürecek. Oynanacak olan NFS`nin hangi NFS olduğu bilinmiyor.
  • Yeni Ekran Görüntüsü

Need for Speed™ Heat | ANA KONU | Türkçe Rehber | June Update! | PC, XSX, PS5, PS4, XB1 |
  • 
Sayfa: önceki 8384858687
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.