Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
48.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler oyunda bug mı var? Menejerden çek alıyorum para gelmiyor. Günlük Çarkı çeviriyorum item kazandın diyor ama bir şey yok? Sizde de mi böyle acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS
    Bryant Dunston
    NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS
    Doron Perkins
    Dennis Marconato

Playbook ve skilleri yüklemek biraz zaman alıcak yüz yamalarını hemen hemen bitirdim.

• Oyunun konusu biraz gerilemiş canlandıralım

97 ovr paint beast 6.11, 94 overall pg offensive threat 6.4 yaptım, badgeleri vs fulledim. Oyunda 35k vc birikti yeni bi karakter açayım diyorum; şöyle keyif verecek ne tür bi karakter açsam
  • Bu akşamki koca kafalı sirk etkinliği çok keyifliydi. Tekrar gelir bu etkinlik umarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ilanlarda pek denk gelmiyor, gördüklerimde satılmış oluyor. Oyunun sec hakkını satmak isteyen olursa talibim. Yeni oyun çıkıncaya kadarsa satmayacağım. Eski üyeyim, referanslarım mevcuttur. Herkese iyi günler dilerim

• Euroleague dosyasında %80 tamamlandı historic takımların signature ve rotationlarını da bitirdim.

Pablo Prigioni

Tyus Edney

Spanoulis

Arturas Karnisovas

• Arkadaşlar merhaba NBA2k20 yeni aldım. Oyuncumu kasmak hızlı kasabilmek için ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz

• oyuna eskisi kadar vakit ayıramadığımdan dolayı hesabımı satıyorum.

sec hak: 250 TL(pri hak forumda)

87 overall playmaking shot creator PG
    92 overall Slasher SF
    92 overall Interior force PF
    97 overall Glass clean lockdown C(full badge) karakterleri mevcut

iletişim: DM
    ödeme:Garanti,İş Bankası
  • Arkadaşlar, oyunda oyuncu topu eline aldığında potaya attığında basket olma ihtimalinin kaç olduğunu gösteren bir sayı var. O ayarlar nereden yapılıyor acaba?
  • Sakat oyuncuların sakatlıklarını iptal edebiliyormuyuz? Kevin Durant ile oynayamayacakmıyım?

Düzeltme: Ayarlardan Injury kısmını Healthy yapınca sorun çözüldü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helal82 -- 4 Aralık 2019; 19:52:3 >
  • Arkadaşlar merhaba acaba oyunda 2k18 ve 2k19 daki my career oyuncumuz yeni oyuna aktarılıyor mu ?
  • Arkadaşlar merhaba;

Euroleague modunu bitirdim.son olarak Canaria ve Betis'in 2012 yılındaki kadrolarını da ekledi.Oyuncu özellikler ve setleri de bitti.iyi oyunlar keyfini çıkarmanız dileğiyle.

PSN:GRANGER32
    DOSYA:Euroleague most realistic
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granger32

Arkadaşlar merhaba;

Euroleague modunu bitirdim.son olarak Canaria ve Betis'in 2012 yılındaki kadrolarını da ekledi.Oyuncu özellikler ve setleri de bitti.iyi oyunlar keyfini çıkarmanız dileğiyle.

Akşam indirmeyi planlıyorum emeğine sağlık hocam.

Biraz zor bir istek olacaktır ama bir karşıyaka taraftarı olarak karşıyaka ile oynayabilmek isterim.Bu yönde bir çalışmanız olucak mı veya düşünceniz var mı acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: aarda

Akşam indirmeyi planlıyorum emeğine sağlık hocam.

Biraz zor bir istek olacaktır ama bir karşıyaka taraftarı olarak karşıyaka ile oynayabilmek isterim.Bu yönde bir çalışmanız olucak mı veya düşünceniz var mı acaba

Alıntıları Göster
    Forma tasarımlarını ben yapmıyorum ama zaman içinde yapabilirim.Şu anlık söz vermiyim bu aralar çok vakit ayıramayacağim.

• Bu euroleague moduna çok zaman harcadım işten çıkıp geceleri üstünde çok çalıştım.Oyundaki diğer euroleague dosyaları gibi gelişi güzel yapılmış bir dosya değil oyuncunun şut stiline kadar hepsi üzerinde çalışılmış ratingleri de oyun içi dengesine göre yüksek tuttum ki oyunu oynayanlar nba modu gibi zevk alabilsinler.

Forma tasarımlarında "yesitsabbey" diye bir kullanıcı var tasarımları genelde ondan alıyorum.Harika tasarımları var onu tek geçerim.

ilk zaman bulduğumda içine Milli takımları da ekleyeceğim iyi günler.
  • NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS

Şu sahada oynayınca nba live 2003 zamanına döndüm. Gerçekten harika bir şey
  • Oyun 3 aylık oldu ama Park'ta çok az online görüyorum birkaç gündür. Dün akşam özel etkinlik de yoktu, sahalar bomboştu.
  • b.emre kullanıcısına yanıt
    floor general badgeını hof yapınca görebilirsiniz.
  • Arkadaşlar merhaba,
    Oyuna her girişimde doğum tarihi, email bilgisi gibi bilgiler soruyor. Bunu düzeltmenin bir yöntemi var mı acaba ? Yardımlarınız bekliyorum. Her gün aynı şeyleri girmekten bıktım. 😁

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Granger32

Arkadaşlar merhaba;

Elinize emeğinize sağlık hocam

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.