Şimdi Ara

NBA2K20 ANA KONU [PS4] ANTHONY DAVIS (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
949
Cevap
10
Favori
48.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 lü pro am takımı kurmak istiyorum düzenli oynucak varmı 2 kişi , allstar 2 yim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtilhano333

3 lü pro am takımı kurmak istiyorum düzenli oynucak varmı 2 kişi , allstar 2 yim
    Ben Wallace stili savunma ağırlıklı pivot um , bana uyar. 90 adamım Allstar 1 di galiba.
  • Bu hangi overall da kaç capte ovr atladığı hakkında yabancı bi forumdan bilgi edinen varmı ben aradım ama bulamadım, birde kaç ovr da üstümüzü çıkartabiliyoruz

• 2k çıldırdı 18 gb daha güncelleme geldi
  • Allah belasını versin artık yeter ya... Tam oyun oynayacağım işten sonra hop 18 GB güncelleme... Yemin ediyorum alternatifi çıksa hemen bırakıcam bu lanet firmayı...
  • Sonunda glass lockdown Cnin tüm badgelerini tamamladım.94 overall da olduk artık oyun daha keyifli olucak

Aktif olarak pro am oynayan veya rec oynayanlar varsa iletişime geçebilir.
  • Hadi bakalım lig bu gece başlıyor. Yeni kadrolarla keyifli bir sezon olacağa benziyor. Ama malesef Zion menisküs ameliyatı olmuş ve 2 ay yokmuş. Daha lig başlamadan sakatlandı. Umarım talihsiz bir kariyeri olmaz.
  • Haftasonu Puma Mania etkinliği keyifliydi ama dün akşam ilk defa Beats etkinliğine denk geldim. Özel kıyafet almazsan oynamak çok karışıktı, herkes sarı. Dün çok iyi oynamama rağmen çok maç kaybettiğim bir gün oldu, bu akşam telafi etmem lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: steven_stiffler

Haftasonu Puma Mania etkinliği keyifliydi ama dün akşam ilk defa Beats etkinliğine denk geldim. Özel kıyafet almazsan oynamak çok karışıktı, herkes sarı. Dün çok iyi oynamama rağmen çok maç kaybettiğim bir gün oldu, bu akşam telafi etmem lazım.
    yogunluk+fifa haftasonu liginden dolayı kaçırdım maalesef x3 x4 rep etkinliği gelmişti sanırım değil mi. Bugün saat 22:00 ve sonrası müsait olacağım uygun olursan parka girelim hocam.
  • aarda kullanıcısına yanıt
    Evet ilk gün x2, sonra x3, sonra x4 diye devam etti. Ben hala All Star 1'deyim, buradan sonrası biraz yavaş ilerliyor gibi. Yüzde 64'e gelebildim. Senin istatistiklere baktım, galibiyet oranı çok iyi gibi ama Park'ta çok oynamıyorsun sanırım. Akşam müsait olurum, oynayabiliriz. Dünkü istatikleri telafi ederim hem, dün kabus gibiydi :)
  • Merhaba,

99 Overall // C // Glass-Lockdown // 7'0" karakterim mevcut;

76 mid - 74 3p yani dış tehditim de var,

aktif oynayan arkadaşlar iletişime geçebilir,
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAktacir

Merhaba,

benim de 94 glass 7 3 hocam bende sut yok,diğer mevkilere arkadaşlar bulup rec veya pro am girebiliriz güzel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrAktacir

Merhaba,

+5 boost ve +4 HOF floor general ile 83 3pt'e kadar yolun var doğru takım içinde.
  • Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Oyun çıktığında ilk 3 ay alınmaz sürekli büyük günceller geliyor ve keyif falan alamıyorsun üstelik çok pahlıya alıyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Haklısın ancak rekabetçi oynamak istersen de çok geri kalmış oluyorsun.. ayrıca kendi adıma başka oynayacak oyun yok... Fifa'da kanser olmaktan iyidir yine de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: radko

Oyun çıktığında ilk 3 ay alınmaz sürekli büyük günceller geliyor ve keyif falan alamıyorsun üstelik çok pahlıya alıyorsun.
    Al şimdi oyunu, 60 overall ile Park'ta başla. Parayı basıp 85 ol. Rookie seviyesinde gözüktüğün için oynayacak adam bulmakta zorlanacaksın. Bu sene seviye ve overall atlamak kolay olsa da 92 overallım ve yüzde 53 galibiyet yüzdemle benim yanımdan bile çıkıyorlar bazen. Çok fazla 99-All Star 3 var.

Neyse senin oyunu alıp oynamayı becerememene 9 ay var zaten.
  • quote:

Evet ilk gün x2, sonra x3, sonra x4 diye devam etti. Ben hala All Star 1'deyim, buradan sonrası biraz yavaş ilerliyor gibi. Yüzde 64'e gelebildim. Senin istatistiklere baktım, galibiyet oranı çok iyi gibi ama Park'ta çok oynamıyorsun sanırım. Akşam müsait olurum, oynayabiliriz. Dünkü istatikleri telafi ederim hem, dün kabus gibiydi :)
    normalde sık oynuyordum ama sonradan beraber oynadıgım arkadaşlar ile cok denk gelememeye başladık öyle olunca ben de yeni karakter açıp kasmak ile uğraştım random girmektense.Haftasonu fifa ile geçiyor haftaiçi de kimse olmayınca mecbur kariyer astım.C fullendiği için artık full park+recteyim bu saatten sonra

• aarda kullanıcısına yanıt
    Rec Center zulüm ya, Park'ta kötü takım arkadaşları gelince yine 7-8 dakika sabretmek zorunda kalıyorsun. Rec'te 20-25 dakika bu tiplere katlanmak zorunda kalıyorum. Bir de top nerede, 10 tane adam orada. Arada Rep kasmak için giriyorum. Park daha hoşuma gidiyor. Slasher olduğum için Park'ta boşluk bulup smaçla bitirmek çok keyifli oluyor :)
  • quote:

Rec Center zulüm ya, Park'ta kötü takım arkadaşları gelince yine 7-8 dakika sabretmek zorunda kalıyorsun. Rec'te 20-25 dakika bu tiplere katlanmak zorunda kalıyorum. Bir de top nerede, 10 tane adam orada. Arada Rep kasmak için giriyorum. Park daha hoşuma gidiyor. Slasher olduğum için Park'ta boşluk bulup smaçla bitirmek çok keyifli oluyor :)
    bence de,overall ve badge kasmak için rec daha sık oynamıstım da artık fullendiği için gerek yok parkın keyfini çıkartma zamanı artık.Aksam haberleşelim hocam 10 gibi ps basında olurum.Neredeyse hiç inside badgei olmadan defansif badgeler yarımken girdiğimde bile etkiliydi karakterim,şuanki halini düşünemiyorum

• Mettfrost kullanıcısına yanıt
    Maalesef mevcut olduğum takımda dimer ve floor badge mevcut değil.. bu sebeple 73-74 bandında kalabiliyorum.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.