Şimdi Ara

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams (727. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
83.246
Cevap
833
Favori
4.222.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
199 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Keşke şu Jade Empire'ın da devamı yapılsa ah ah...

Xbox Series X - ANA KONU - #PowerYourDreams

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 26 Temmuz 2020; 1:58:39 >

• Uncharted, Tlou, Ratchet and Clank tarzı oyunları seven biri olarak MS yine exc konusunda benim için hayal kırıklığı oldu. Büyük oyunlarda fantastik evrende geçmeyen, yaratık olmayan oyun yok sanırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • :) oldukça vahim bir durum. Anca hayalinde olur zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dermes35 -- 26 Temmuz 2020; 2:8:26 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Himurajutsu

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    O kalitede bir oyunu sony konsoluna sokmaz

O zaman şunu diyelim dünyada milyonlarca oyuncusu olan hayranı olan oyunun beyazperdeye filmlerine kadar bir yapımı tutmuş,O kalitede bir oyunu sony konsoluna sokmaz diyosun,bende şunu söylim sana, bu denli kült FPS'semi var sende,boş yapmışsın

• quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

O zaman şunu diyelim dünyada milyonlarca oyuncusu olan hayranı olan oyunun beyazperdeye filmlerine kadar bir yapımı tutmuş,O kalitede bir oyunu sony konsoluna sokmaz diyosun,bende şunu söylim sana, bu denli kült FPS'semi var sende,boş yapmışsın

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-AEF248198

Alıntıları Göster
    koptumya

• quote:

Alıntıları Göster
    Halo serisi Halo Reach ile bitmiştir. Geow serisi 3 ile bitmiştir. Microsoft bu kült serileri nasıl batırdı nasıl bu hale getirdi onu tartışabilirsiniz.

• :)) İşte oyun dediğin budur arkadaş.

• olmazsa olmaz

• quote:

Halo serisi Halo Reach ile bitmiştir. Geow serisi 3 ile bitmiştir. Microsoft bu kült serileri nasıl batırdı nasıl bu hale getirdi onu tartışabilirsiniz.

Alıntıları Göster
    Halo serisi Halo Reach ile nasıl bitti ? halo ınfınıte çıkmamış ne sen ne ben oynadık ahan oyun geliyor bitmediki yola devam

ilk defa bu denli açık dünyası devasa olan online'konusuna zati girmiyorumda dur hele sakin ol ak ve karaya çok var..lous2'ye bitti 1'den sonra denildi yoo oyun devam etti sorun nerde şimdi ?

• quote:

olmazsa olmaz

Cidden efsane..

• quote:

Orijinalden alıntı: dermes35

Cidden efsane..

Alıntıları Göster
    orda olsak ne iyiydi ya,ne hype var orda
  • quote:

Halo serisi Halo Reach ile nasıl bitti ? halo ınfınıte çıkmamış ne sen ne ben oynadık ahan oyun geliyor bitmediki yola devam

ilk defa bu denli açık dünyası devasa olan online'konusuna zati girmiyorumda dur hele sakin ol ak ve karaya çok var..lous2'ye bitti 1'den sonra denildi yoo oyun devam etti sorun nerde şimdi ?

Alıntıları Göster
    Sen Halo'nun bu gameplay bu grafik ile başarılı olacağını zannediyorsan ben daha birşey demiyorum. Bu oyunun adını değiştir Kalo yap kimse yüzüne bakmaz dostum. Bu oyun seni mutlu ediyorsa saygı duyarım ama genele baktığımızda memnun olmayan oyuncu sayısı daha fazla.

• quote:

Sen Halo'nun bu gameplay bu grafik ile başarılı olacağını zannediyorsan ben daha birşey demiyorum. Bu oyunun adını değiştir Kalo yap kimse yüzüne bakmaz dostum. Bu oyun seni mutlu ediyorsa saygı duyarım ama genele baktığımızda memnun olmayan oyuncu sayısı daha fazla.

Alıntıları Göster
    Dostum teknoloji gittikçe senaryolar kısırlaştı herkes grafik fetişisti oldu çıktı, hollywood filmlerine bak CGI çöplüğü ne konu var ne derinlik elle tutulur sayısı az,oyun dünyasıda böyle oldu bas grafiği ver textureyi diz bummapping'i yolla,cgı oyun düşün 100tflop,luk konsolda yani aşmış gitmiş görsellik yetmemiş oyun 8k ultranın ultrası iyi süper ama senaryo leş oğlu leş ,sen grafiği için oynarsan tmm eyw, neden senaryo leş neden içine giremiyosun oyunun ? bu yönden baksak,HALO beklenen grafiği veremedi ama az zaman ver sen ateş saçıyon gerek yok..bak şu görselde oyun herkes ister.

• Naughty Dog’un hayali FPS yapmakmış O zaman şöyle diyelim buna yeltendiği gün kepenkleri indirsinler. Sinematik yapmakla oyun yapmak epey farklı şeyler.

Witcher 3 gibi bir şahesere imza atan CDPR’in bile Cyberpunk2077’de vuruş hissi ve çatışma mekaniklerinde ne kadar zorlandığı ortada. İyi dövüş mekaniği olan bir FPS yapmak oldukça zor, hele İnfinite gibi açık dünya olup bazı yerlerde sahneye 20-30 düşmanın girdiği aksiyon yapmak...

ND o işlere bulaşmayacak kadar kendini biliyordur, o iş sadece lafta kalır. Grafikler, animasyonlar kurtarmaz FPSte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dedim ya o anca hayalde yapar hocam.. Alışmış adamlar sinematik koridor oyunu yapmaya yıllardır. Online fps onları 10 gömlek aşar.

• 
Sayfa: önceki 725726727728729
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.